Εγώ πιστεύω ότι ο ΒΑΛ στο τέλος θα τον κάνει Γκαλλέτ-ο και θα τρίβουμε τα ματάκια μας.
στην ομαδικότητα των τελευταίων παιχνιδιών ήταν η μοναδική παραφονία .
το κακό είναι πως το μοναδικό χτυπάει άσχημα
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Εγώ πιστεύω ότι ο ΒΑΛ στο τέλος θα τον κάνει Γκαλλέτ-ο και θα τρίβουμε τα ματάκια μας.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Με εκνευρισε χθες...αλλα εγω πιστευω οτι ειναι απο αυτους τους παιχτες που μπορει να τον αφησεις και μετα να χτυπας το κεφαλι σου για την μαλακια που κανες. Θελει δουλεια συμφωνω αλλα δουλεια σε στοιχεια που μπορει καθε ποδοσφαιριστης να αποκτησει. Πχ. ταχυτητα, δυναμη, καλο σωματοτυπο, τεχνικη εχει(μερικοι μπορει να διαφωνηται...διαφωνω μαζι σας!). Πραγματα δηλαδη που ελαχιστα μπορεις να κανεις για να βελτιωσεις αντιθετα αυτα που δεν εχει μπορει να τα αποκτησει. Να βλεπει καλυτερα το γηπεδο να βελτιωσει την πασα και την σεντρα, να γινει πιο ομαδικος και να εστιαζει πιο πολυ στην τακτικη κτλ κτλ. Το θεμα ειναι τι θα αποφασισει ο Βαλβελδε για την περιπτωση του Λετο. Τελικα αξιζει να ασχοληθει μαζι του? Και αν τελικα ασχοληθει και οντως αξιζει μηπως μπουμε τσαμπα στον κοπο να τον κανουμε ποδοσφαιριστη και τελικα μονο η Λιβερπουλ βγει κερδισμενη?
"...the last and final moment is yours,
that agony is your triumph"
Hippocrates (03-12-08)
Σύμφωνα με τα λεγόμενά σας η Λίβερπουλ θα ρθει και θα πει "κρατήστε τον Λέτο και δώστε μου τον Τζόλε". Αυτό δεν λέτε? Ακούγεστε και κρίνεστε. Και επειδή απ'ότι φαίνεται σαν πολύ εύκολα ξεχνάτε, δεν κατηγορούσαμε 10 χρόνια τώρα τον Τζόλε ότι πουλάει εύκολα την μπάλλα και γι'αυτό δεν έκανε ποτέ το άλμα στο εξωτερικό? Εχετε μετρήσει τις ασίστ του Λέτο στο πρωτάθλημα? Πόδι αλφάδι έχει το παιδί. Είναι 20 χρονών προέρχεται από απραξία και διψάει για μπάλλα. Στην Λίβερπουλ πήγε πρωταθλητής και η ομάδα του θεωρείται ότι έχει τις καλύτερες ακαδημίες της Αργεντινής.Στην ηλικία του ο Τζόλε ήταν τρίτος αναπληρωματικός αριστερός μπακ στον Ερυθρό Αστέρα. Βασικός έπαιζε ένας Ζίβκοβιτς που πήγε Ιταλία (με φαίνεται Σαμπντόρια) και αναπληρωματικός κάποιος άλλος. Αγαλμα (και γενικό αρχηγό) πρέπει να κάνουμε τον Τζόλε, αλλά όχι ρε παιδιά να παίζω με 37 χρονο εξτρέμ που κάνει 2 πακέτα Μάλμπορο την ημέρα.
Δεν νομιζω κανεις να ειπε "κρατηστε τον Τζολε" , αν το βρεις δειχτο μου... Ειπαμε οτι αντικαταστατης του Τζολε πρεπει να ειναι ποδοσφαιριστης και οχι τσιρκολάνος. Οσο γι' αυτο για τις ασιστ το παιρνω απλα για προσπαθεια χιουμορ. 1 εχει φετος και 4 ο Παντος...Ποιος Λετο μωρε; Ο Μπενιτεθ εκανε κρα να τον ξεφορτωθει...
Οσο για το "ακουγομαστε και κρινομεθα" που να δεις ο Κωλετο. Εμετρηθη, εζυγισθη και εβρεθη....αχρηστος.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
kwtsios (03-12-08)
Ο βενζινας της περιοχης μου αυξησε την τιμη 3 λεπτα απο χθες και νομιζω οτι φταιει το γεγονος οτι ο Λετο δεν παιζει οπως ο Τζολε..
Τωρα που ανεβηκε η ομαδα, θα ανεβει κι αυτος. Τοσα ειπαμε για τον Μπελου απο περσι το χειμωνα. Και ημαρτον πια με αυτη τη συγκριση ρε παιδες!![]()
I am addicted to you..
εμενα μου τη δινει γενικα να χουμε δανεικους παιχτες..
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ποτε με το καλο θα την κανεις παικταρα μου?
παιδιά μπορεί να εχουμε πει πολλά για τον Λέτο (κι εγώ μαζί με εσας) αλλά το παιδί ξέρει πολλά κιλά μπάλα και αν βρεθεί προπονητής να του βάλει μυαλό μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο παίκτη. εγώ θα ήθελα να μείνει σε εμας αν και αυτός θέλει να παιξει για τον ολυμπιακό, αλλά δεν νομίζω η λίβερπουλ να τον δώσει (ούτε ο λέτο να παίξει για μας). ο Μπενίτεθ τον θέλει.
Aποψε ισως και να του πηγαινε το παιχνιδι,απο τον Μητρογκολ καλυτερα να εβαζε λετο.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
tchalk85 (03-12-08)
Νομίζω ότι έπρεπε να τον βάλει όταν κουράστηκε ο πολύ καλός Τζόλε σήμερα.
Ο πολύ καλός Τζόλε;;;;;;; Τι στο διάολο, άλλο ματς είδα εγώ;;![]()
d.n.a. (04-12-08), Fakes (03-12-08), sokratis_1988 (04-12-08), tchalk85 (04-12-08)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Μην τον ενοχλείτε σας παρακαλώ πολύ τον Λέτο..!!!Ακόμα κρυώνει....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
d.n.a. (04-12-08)
Bookmarks