lgalletti7 (28-11-08), masinGun (28-11-08)
Είσαι τόσο μα τόσο μα τόσο μα τόσο λίγος... Κρίμα...
lgalletti7 (28-11-08), masinGun (28-11-08)
Κω-Λετο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ελεος ρε μαγκα.ξερεις τοπι αλλα κοψε αυτη την καταχρηση της τ4ριπλας.αν ηταν ο τζολε στην θεση σου θα ειχαμε αλλα 2 γκολ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
mpak (28-11-08)
Καλος ηταν εχθες. Αφηστε τον να χαρει λιγακι.
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Fakes (28-11-08)
μου σπας τα νεύρα...πανε στη λίβερπουλ να εκνευρίζεις τον μπενίτεθ...
και αντε να φέρουμε τον ρέγιες να γουστάρουμε...
kouzoulo (30-11-08)
εγω προσωπικα δεν βλεπω το παλικαρι να εχει μελλον!!χθες με τετοιο σκορ και ολη την μπενφικα μπροστα για να βαλει γκολ που (δεν αποσοβησαν τον ξευτιλισμο)ειχε χωρους ,ειχε ολες τις προυποθεσεις αλλα.....σεντρες για πανυγηρια και ντριπλα ντριπλα ντριπλα.......
ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!
Πάντως στο γήπεδο εγώ γέλασα πάρα πολύ με τον Λέτο!Και σχεδόν όλο το πέταλο!!Με το που έπαιρνε την μπάλα όλοι φωνάζαν " Ολους - Ολους"!!!Δε μπα να ήταν στο κέντρο, "ΟΛΟΥΣ - ΟΛΟΥΣ" Τελέιωσε έγινε μασκότ το παρλικάρι!! Δεν θα αλλάξει ποτέ!!!ΠΑΓΚΟ!!!
Ο Λετο οπως και ο Μπελου, ειναι οι παικτες της κατηγοριας: πετυχαινουν οι σακουλες και με κανουν αγαλμα, τις κανω πουτ@ν@ και με περνουν ενα χερακι.
Και αυτα τα 2 ισορροπουν σε μια κοκκινη γραμμη.
Προτιμω να βλεπω προσπαθεια σακουλας, παρα εναν βαρετο παικτη,τουβλο που να μη μπορει να στριψει.
Η καταχρηση βεβαια, κατανταει εκνευριστικη, συμφωνω.
I am addicted to you..
ρε παίδες ποια Λίβερπουλ;;; στη Λίβερπουλ της Ουρουγουάης μπορεί να παίξει αυτός...μόνο σε αυτή τη Λίβερπουλ...ακόμη αναρωτιέμαι γιατί δεν πήραμε τον κουτσιανικούλη αντι για αυτόν.....για να βάλει 2 γκολ στο βάζελο και να φτιάξει ακόμη ένα θα μου πείτε....![]()
ε το
Ρε μην τα μπερδεύεις ο Fer με το που πάρει τη μπάλα έχει το μυαλό του στη πάσα.Ο Leto είναι άμα λάχει να δώσουμε καμιά πάσα και σε αυτόν που γουστάρουμε όχι στους άμπαλους.Τα ίδια έκανε και στην Αργεντινή.Η Λίβερπουλ δεν τον πήρε για την ομαδικότητά του αλλά γιατί όντως ξέρει μπάλα.Άμα σταματούσε στις 1-2 ντρίμπλες και μετά έδινε έξυπνα τη μπάλα αυτή τη στιγμή θα ήταν από τους λατρεμένους της εξέδρας αφού αν παρατηρήσεις στην 3η 4η ντρίμπλα είναι που το γαμάει και αν δεις η πάσα που κάνει στον Κοβάσεβιτς χθες ήταν καλή,δεν έχει πρόβλημα στην πάσα,πρόβλημα έχει στο να την δώσει.Τα χω ξαναπεί όμως ότι και μικρός σε ηλικία είναι και 1η του χρονιά στην Ευρώπη που να παίζει μπάλα είναι.Απλά ο τύπος έχει έρθει για ένα χρόνο όχι 3-4.Άμα ωριμάσει και ποδοσφαιρικά αλλά και σαν προσωπικότητα να μη δημιουργεί προβλήματα αλλά και να μη φρικάρει συνεχώς και τρώει ηλίθιες κάρτες κάνει και παρακάνει.Εγώ έχω διαφορετική γνώμη γιατί δεν είναι 28 χρονών να τον έχει πάρει το πλήρωμα του χρόνου μπορεί να διορθώσει πολλά.Δηλαδή θυμηθείτε τον Κακά πόσο σπασαρχίδας ήταν.Θυμάμαι είχα μαλώσει τότε με όλο τον κόσμο γιατί ήταν αδυναμία μου.Πολύ γρήγορα το παιχνίδι του δεν είχε καμία σχέση με αυτό που έπαιζε στην αρχή.
Fakes (28-11-08)
οτι ξερει μπαλα ξερει.αυτο ειναι ηλιου φαεινοτερο.αλλα τι να το κανεις αν δεν ειναι ομαδικος και καταστρεφει ολς τις προσπαθειες?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως. Ο Μπελούτσι δεν έχει καμία σχέση με τον Λέτο. Ο Μπελούτσι ξέρει ποδόσφαιρο και είναι ομαδικός. Είναι άλλο να χάσεις την μπάλα επειδή πήγες να βγάλεις μια ασίστ με τακουνάκι κι άλλο να κάνεις κάθε φόρα γιούργια για να περάσεις μόνος σου 185 παίκτες.
consigliere (28-11-08)
Κωλετο λεμε, Κωλετο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Οπως ειχε πει και ο εδω προεδρος, ο Μπελου ειναι παικτης για εναν διαφορετικο τροπο παιχνιδιου, που οπως φαινεται (και ελπιζουμε) θα βλεπουμε απο εδω και περα. Στην ιδια κατηγορια βαζω και τον Λετο. Χωρις τρεξιμο απο ολους τους παικτες, και χωρις να τρεχει η μπαλα στον κενο χωρο, θα μας πρηζει στιν ντριμπλα. Τσαμπουκα εχει, φανταζι ειναι, μπαλα ξερει, αρκει ΟΛΟΙ οι παικτες να βοηθουν το συστημα τους συμπαικτες τους να παρουσιαζουν τις πραγματικες δυνατοτητες τους.
I am addicted to you..
Αμα συνεχισει ετσι ατομιστικα ας τον στειλουν απο εκει που ηρθε.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εμένα σήμερα μου ψιλοάρεσε. Και στον κόσμο στο γήπεδο, μάλλον, αφού ακούστηκε το όνομά του στην αλλαγή. Βέβαια, μπορεί να ανέβει πιο πολύ και πρέπει αλλά τουλάχιστον σήμερα έδειξε σημάδια βελτίωσης.
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
iek (30-11-08)
συμφωνω. Αν βελτιωσει τα τελειωματα θα παει καλυτερα γιατι το παλευει το παιχνιδι. Πρεπει ομως να δουλεψει πολυ στις τελικες.
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Bookmarks