Δεν ξερω που βρισκουνε αυτες τις "λεπτομερειες" αυτοι στο redplanet αλλα καθε μερα και μια αποκαλυψη; Απαπα,τι γατονια ρε γαμωτο...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
kouzoulo (26-11-08)
αν ισχυει αυτο ειναι για κλωτσιες στη διοικηση.τι ρολο βαραει τοτε ο προπονητης οταν του λενε ποιον θα βαζει...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τι ψάχνεις?!?!?!Ολοι παίζουν πίσω απο την πλάτη του Θρύλου!Αλλα που θα πάει...
Μου αρεσει που καθοσαστε και τα πιστεύετε...
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ RED-DNA
Ειδική ρητρα στο συμβολαιο του Αμπραχάμη του επιτρεπει να ξυνει μονο το δεξι του αρχιδι.Τη ρήτρα αυτη την έβαλε ο Ερνεστο Βαλβερδε , που μαλιστα σε ανυποπτη στιγμη δηλωσε "Θα διαλυσω τους γαύρους" (υπαρχει σε ρητρα στο συμβολαιο του). Μεσα στην πικρα και τη στερηση ο αμυντικος των ερυθρολευκων καθως το αριστερο του εχει πιασει μάκα απο την αξυσία, σκεφτεται πολυ σοβαρα το σπασιμο του συμβολαιου του...
ΑΛΗΗΗΗΗΗΗΤΗ ΒΑΛΒΕΡΔΕ
sirkostas (15-11-08)
Αυτή τη στιγμή με εναλλακτική λύση τον Τζόλε (μη ξεφτιλίζεσαι άλλο ρε αρχηγέ, παράτα τα) ούτε διανοούμαι ότι μπορεί να μην παίζει συνέχεια.
ετσι σε θελω μαναρι να ασφαλιζουμε το ματσ , και μετα μπαινεις και μας πρηζεις τα παπάρια ...παικταρά μου...
Αχρηστιδης και σπασαρχιδης.
Για όσο έπαιξε και αυτό που έκανε μου κάνει!!Αλλά μόνο για τόσο!
όποιος τον πρόσεξε στο ζέσταμα με τον μπελούτσι θα κατάλαβε τι επρόκειτο να δούμε
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
αλλη μια φορα ησουν εκπληκτικος , τέλειος θα ελεγα οταν εισαι στον παγκο , εισαι ελαχιστα καλύτερος απο οτι με το εισητηριο , στο χερι για επιστροφη στην Αγγλια συνεχισε ετσι , διακαιωνεις τον κοουτσ που σε εφερε στο ροστερ,,,![]()
29 May 2007, 01:00 PM #[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
BigSoccer Member
Club: san lorenzo
Re: Sebastian Leto
Quote:
Originally Posted by Snatch_81 [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
How do you who follows the league every week rate this young Lanus player? I´m not a Liverpool fan, but I have heard good words about this player.
his very good, its too bad that he is in a team with a lot of players who cant seem to keep they're cool (fabianni, acosta, archubi). he sometimes gets mad at refs or coach but he seems to be very good, sometimes not seen on the field but for the most part is the main contributor to lanuses run of wins
![]()
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] elciclon [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
29 May 2007, 01:48 PM #[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
BigSoccer Member
Thanks for the answar! Not used to that,hehe..
![]()
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] Snatch_81 [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
30 May 2007, 12:34 AM #[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
BigSoccer Moderator
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Club: Boca Juniors
Blog Entries: [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Leto is a very good player. At Lanus he plays wide on the left. He is fast and has good ball control. He's got talent, and also he's a pretty tall guy, he should do well in England.
He can be a bit selfish with the ball, though.His game has room to mature.
![]()
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] argentine soccer fan [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
04 Jun 2007, 09:29 PM #[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
BigSoccer Moderator
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Club: Universitario
If you have a chance don't miss out on the goal he scored against Belgrano this week. Goal of the week for Futbol de Primera.
12 Jun 2007, 04:51 AM #[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
BigSoccer Member
Great left winger, athletic, tall, ball control, good vision and passing skills, also somewhat could dribble when he wants to
![]()
Bρήκα αυτό από ένα φόρουμ να χουμε να λέμε.Για να μη λέτε ότι τα λέω μόνο εγώ να και γνώμη από Αργεντίνους που μάλιστα δεν υποστηρίζουν την Λανούς για τον Λέτο.Λένε βέβαια ότι είναι ατομιστής και δε συγκρατεί τα νεύρα του αλλά παρ'όλα αυτά καλός παίκτης.Αυτό το έβαλα γιατί μου τη σπάνε οι συγκρίσεις με τον Αρτσούμπι.Άντε πείτε τίποτα να ανοίξει η κουβέντα,να ανάψουν τα αίματα![]()
ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ ΜΟΥ Δεκέμβρης μπηκε καμαρι μου......ωρα να επικαλεστεις , οτι θες εσυ , και να την κανεις με ελαφρα πηδηματακια γλυκούλη μου, γιατι κατέχεις και θεση ξένου ...οχι αδικα διοτι εισαι ξενος με το ποδοσφαιρο ...τι θα ελεγες για αγωνες σαλας και χρυσο μεταλιο στις ντριμπλες?
ο δανεισμος του δεν ληγει το καλοκαιρι;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
λεω μπας και μας βοηθησει...
θα μας σπασει τα νευρα παλι αυριο;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλός ήταν σήμερα, ξεσήκωσε το γήπεδο με τις ενέργειές του. Λίγο πιο ομαδικός να γίνει μόνο...
ΥΓ του χάλασε τη φάση αυτός ο Ντάρκο! Αχ!αχ!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ειναι εξαιρετικος χειριστης της μπαλας αλλα ωρες ωρες νομιζει οτι ειναι στο τσιρκο μετρανο.. αποφευγει δυο στο κορνερ μπαινει στην περιοχη... 4 παικτες περιμενουν πασα κι αυτος προσπαθει να περασει τους 30 000 θεατες!!!!!!!!!
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
tchalk85 (28-11-08)
Bookmarks