μην περασεις τον Δεκεμβρη στο ρόστερ!!!!!!!!!!!!!
Συγγνώμη παιδιά αλλά δεν θα συμφωνήσω !
Εγώ τον "πιστεύω" αυτόν τον παίκτη και σίγουρα είναι καλύτερος από κάτι Παπαδόπουλους , και Κοτσιανικούλιδες , που ακούγονται ότι θα πάρουμε....
Χθες ήταν από τους καλύτερους , και σίγουρα ήταν ο καλύτερος από την μέση και μπροστά!!!
Και στο κάτω ,κάτω είναι δανεικός από την Λίβερπουλ , δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε δανεικούς παίκτες εμείς οι Γαύροι , και μάλιστα δανεικούς που έχουν συμβόλαιο σε μια μεγάλη ομάδα...
Θα πω κάτι και το Πιστεύω πραγματικά , μακάρι να τον πάρουμε (σε λογική τιμή) αυτόν τον παίκτη και να γίνει δικός μας.
23 χρονών παίκτη με τέτοια προσόντα δεν βρίσκεις εύκολα.[/quote]
Είναι μεγάλη μπαλαδόφατσα ο άνθρωπος!
sirjohnbest (10-11-08)
Πάντως εγώ χθες βλέποντας τον αγώνα νόμιζα ότι ο δανεικός είναι ο Μπελούσι και όχι ο Λέτο... Και πρωτοβουλίες πήρε -πολύ περισσότερες από τον Γκαλέτι- και μάχες έδωσε και δεν κρύφτηκε, όπως κάποιοι άλλοι.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sirjohnbest (10-11-08)
Λέτο, Λέτο, άσε το μπαλέτο....
... there's no such thing as "too much"...
Τσα! Κορυφαιος στο Καραϊσκακη ο Λετο. Γιατι στο ΟΑΚΑ δεν ητονε...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πολυ κοκοκο κι απο αυγο τιποτα.
Κι εδειξε και πολυ νευρικος χθες.
Ρε παιδια εσεις που λετε οτι σας αρεσε, πειτε μου κι εμενα τι εκανε?
Γιατι εγω ειδα κατι γιομες για το σημαιακι του κορνερ και κατι σεντρες στο πουθενα.
Πλεον ειμαι βεβαιος οτι ΠΑΝΤΑ σεντραρει στην τυχη και οτι βγει, καμια σχεση με Γκαλετι (ο οποιος Γκαλετι χθες ηταν χειριτερος του).
Πακετο πισω στο Μπενιτεθ το Δεκεμβρη.
Για τον Κουτσιανικουλη που λετε, δεν ξερω κατα ποσο μπορει να προσφερει στην ομαδα, αλλα χειροτερος του Λετο, πολυ δυσκολα θα βγει.
Adios Lakerde ala Past.
παιδια ο ανθρωπος δεν κανει για τον θρυλο.μπορει να φταιει και το γεγονος οτι ειναι δανεικος και δεν σκιζεται ιδιαιτερα,
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (11-11-08)
για μενα ειναι παρα πολυ καλος απλα πρεπει να διορθωσει λιγο αυτη την ατομιστια του να κανει τριπλες πισω απο το κεντρο.ασχετα αν ειναι ανουσιο ο τυπος κανει μπουκες και τους περναει τρεις τρεις.απλα πρεπει να βρει ενα οριο και να σταματαει καποια στιγμη
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
gavritis (10-11-08)
Στο τέλος θα υποκλιθείτε άπαντες στον παιχταρά! Ο καλύτερος σ'όλη την Ελλάδα και στην καλύτερη ηλικία! Όταν παίρνει μπάλα πέφτουν 4 αντίπαλοι επάνω του ενώ αντιθέτως όλοι οι συμπαίκτες του εξαφανίζονται δια μαγείας από δίπλα του, μάλον δεν τον πάνε.. Με τον αληταρά Καστίγιο δίπλα του θα μοίραζαν του κόσμου τις σακούλες σε κάθε ματσάκιο!![]()
Αδερφε θα σου πω κατι παρα πολυ απλο. Δεν ξερει μπαλα. Ναι, δεν ξερει μπαλα. Ουτε μπαλα ουτε ποδοσφαιρο ουτε οπως θελετε να το πειτε.
Κατι τετοιους στις αλανες και στο 5Χ5 τους παιρναμε (και τους παιρνουμε) με τα γιαούρτια.
Ε καλά ρες παιδια δεν θα τσακωθούμε και για ένα... δανεικό!!!Πρέπει να μάθει να πασάρει βασικά!!
Μου αρεσει που περσι δουλεύεαμε το βαζελο που την εβγαζε με δανεικους...
mpak (11-11-08)
ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΕ κΑΣΤΙΓΙΟ ΚΑΙ λΟΥΑ το άτομο δεν ειναι ουτε το ενα ποδι , των προαναφερομένων τρελών
Λέτο: "Η απάντηση στο Καραΐσκάκη"
Πρώτο ελληνικό "El Clasico" για τον Σεμπαστιάν Λέτο και σύγκριση του αργεντίνου με το ντέρμπι στην πατρίδα του: "Χάρηκα πολύ που έπαιξα στο πρώτο ντέρμπι στην Ελλάδα. Είναι πολύ διαφορετικό από αυτά της Αργεντινής. Εκεί μπορείς να χάσεις ένα ντέρμπι. Εδώ υπάρχει μεγάλη πίεση. Ολος ο κόσμος είναι συγκεντρωμένος σε αυτό το παιχνίδι", δήλωσε ο 22χρονος άσος και πρόσθεσε:
"Γνωρίζω ότι δεν πήγα καλά και πιστεύω ότι στη συνέχεια μπορώ να βοηθήσω πολύ περισσότερο τον Ολυμπιακό για να πετύχει τους στόχους του. Ηταν ένα πολύ σκληρό ματς".
Τέλος ο παίκτης του Ολυμπιακού, που ανήκει στην Λίβερπουλ, έστειλε και ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού για το ματς του δεύτερου γύρου:
"Παίξαμε σε ένα γεμάτο γήπεδο. Προσπάθησαν να δημιουργήσουν ατμόσφαιρα, αλλά οι δικοί μας οπαδοί στο Καραΐσκάκη είναι πολύ καλύτεροι. Ξέρω ότι ήθελαν τη νίκη, αλλά θα "απαντήσουμε" στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου. Αυτό μπορούμε να κάνουμε, να τους νικήσουμε στο Καραΐσκάκη".
Σπορτ24
Λέτο άφησες μια γωνίτσα αγλυφτη!!!!
Bookmarks