kouzoulo (10-11-08), lgalletti7 (06-11-08)
Παρε κι ενα ποτηρακι νερο να το βρεξεις, γιατι το ψωμι θα στο φερει κατάξερο ο Λετο!
kouzoulo (10-11-08), lgalletti7 (06-11-08)
kouzoulo (10-11-08)
χαλαρα περικλη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Επειδη ολοι εχουμε ονειρα και μαλιστα τρελα, η φαντασιωση μου ειναι Λετο παικτης με προπονητη Ιωαννιδη (σε οποιοδηποτε αθλημα). Μιλαμε για μεγαλο σοου....![]()
Adios Lakerde ala Past.
mpak (07-11-08)
Fakes (06-11-08)
Α, ρε Γιάνναρε...
κλασικο βιντεο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αντε σε χρειαζομαστε πολυ σημερα
Απ οτι διαβασα του ειπαν τις πρεοαλλες οτι αν δε παιζει εδω μη περιμενει να τον βλεπουν οι αλλοι συλλογοι με καλο ματι
Ελπιζω να καταλαβε οτι ακομα κ αν χεστηκε για τον οσφπ πρεπει να παιξει τουλαχιστον για τη καριερα του
ΛΕΤΟ ΛΕΤΟ *ΑΜΙΣΕ ΤΟΥΣ ΛΕΤΟ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
χρωστας και εσυ ενα μεγαλο παιχνιδι σημερα.απεναντι σου θα ειναι ασχετοι οπως ο βυντρα.λιωσε τους.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Λέτο, Λέτο, άσε το μπαλέτο....
Ξέρεις ρε τρελλομαλλούσα ποιός ογκόλιθος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θα σε καλύπτει σήμερα; Έχεις δει την άμυνα των αντιπάλων;
Φρόντισε να παίξεις και ν'αφήσεις τις ... μπαλαρινιές. Δεν έχεις καμμία δικαιολογία.
... there's no such thing as "too much"...
Αθλιος και σημερα. Ο χειροτερος ολων στο 1ο, που παιξαμε λιγη μπαλιτσα.
Πουλο παλικαρι μου, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.
ΥΓ.Ειχα και τον αμπαλο τον Κατσαρο να μου λεει οτι ηταν φοβερος!... ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΤΣΑΡΕ, ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΣΑΙ?
Adios Lakerde ala Past.
Αθλιος και σημερα. Ο χειροτερος ολων στο 1ο, που παιξαμε λιγη μπαλιτσα.
Πουλο παλικαρι μου, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.
ΥΓ.Ειχα και τον αμπαλο τον Κατσαρο να μου λεει οτι ηταν φοβερος!... ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΤΣΑΡΕ, ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΕΙΣΑΙ?
Adios Lakerde ala Past.
εγω παλι αφου τον σκυλοβρισα αρκετες φορες στον αγωνα του δινω τελικα θετικο βαθμο με βαση το οτι αυτος τουλαχιστον προσπαθουσε. Και για να ειμαιδικαιος σε καθε αγωνα προσπαθει...
Ο Μπελουτσι ειναι μεγαλυτερη απογοητευση οπως και ο σημερινος Γκαλετι..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
sirjohnbest (10-11-08), tchalk85 (09-11-08)
δεν μου αρεσε ουτε αυτος.τον νιλσον ειχε αντιπαλο?υποαρχει τετοις παικτης?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ουτε μια τριχα απο τα αρχ***ια του τζολε δεν ειναι αυτος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αν ολοκληρη Λιβερπουλ εδωσε ολοκληρο αγωνα το καλοκαιρι για να τον κρατησει τι να πω...
Πρεπει να γαμαει ως προπονητης ο Μπενιτεθ...
Ουστ απο δω χαμενε...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
για αυτο δεν παιρνει τιτλο η λιβερπουλ.αν στρηριζεται σε τετοιυς παιχτες...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
iek (10-11-08)
το οτι δεν ηταν ο χειροτερος δεν λεει τιποτα σταθη.ουτε μπαλα επαιξε ομβως.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks