Αυτο το παλικαρι και μονος του φατσα φορα με το τερμα να 'ναι θα παει να σκασει τριπλα στο τερμα.
Αυτο το παλικαρι και μονος του φατσα φορα με το τερμα να 'ναι θα παει να σκασει τριπλα στο τερμα.
"...the last and final moment is yours,
that agony is your triumph"
lgalletti7 (06-11-08)
Σήμερα καλύτερος αλλά και πάλι ανούσιος!!
Μιλάμεεεε
Αει στα διαλα επιτελους με τη Κωλετα. Ελεος και ημαρτον και αμαν και χριστος κι αποστολακης. Τραβα στη Λιβερπουλ ή οπου στο διαολο θες να γλυτωσω το εγκεφαλικο ρε γαμιδια...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
g10vanni (04-11-08), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (05-11-08), kouzoulo (03-11-08), lgalletti7 (06-11-08)
εμένα μου αρέσει ο Λέτο και πιστεύω ότι με δουλειά μπορεί να προσαρμοστεί στο στυλ της ομάδας και να κάνει "παπάδες"
Χθες με εντυπωσίασε η αγωνιστική του διάθεση!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
gdk7 (03-11-08)
Αναστάτωση είχαν προκαλέσει στο «λιμάνι» της τελευταίες ημέρες, με τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Λέτο να έχει εκμυστηρευτεί σε συμπατριώτη του πως είναι δυσαρεστημένος στον Ολυμπιακό.
Οι φήμες έλεγαν ότι ο Αργεντινός είχε πρόβλημα με την συμπεριφορά του Βαλβέρδε προς το πρόσωπό του, αλλά και με το ότι οι «ερυθρόλευκοι» αποκλείστηκαν από το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς δεν τον ιντριγκάρει το ΟΥΕΦΑ.
Ο ίδιος, έπειτα από το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, έσπευσε να διαψεύσει όλα τα προηγούμενα και μάλιστα τόνισε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μείνει στους Πειραιώτες και να γίνει πρωταθλητής:
«Δεν έχω πει κουβέντα. Αυτό που βγήκε είναι ψέμα, γιατί δεν έχω πει τίποτα. Γενικά δεν μιλάω με κανέναν, αλλά μιλάω μόνο μετά τους αγώνες. Αυτό που θέλω είναι να μείνω, να συνεχίζουμε να παίζουμε καλά και να γίνω πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό».
Στην συνέχεια, ξεκαθάρισε πως είναι καλά στην χώρα μας, ενώ αποκάλυψε πως θα κάνει ότι μπορεί, για να παραμείνει στον Ολυμπιακό:
«Είναι ψέμα. Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Αν περνάει από το χέρι μου θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό».
συμφωνω και μονο οτι γυριζει και μαρκαρει κανει τακλιν και κηνυγαει ειναι πολυ καλο σημαδι εχει πολυ καλη τριπλα σχετικα καλη ταχυτητα αν μπορεσει να σοβαρεφτει λιγο και να μην κανει τριπλες πισω απο τη σεντρα για να τους περναει τρεις τρεις θα βοηθησει απιστευτα.το ατομο την εχει την τριπλα αλλα αν την εκανε μονο εξω απο την περιοχη για να ελευθερωθει και να σουταρει ή να σεντραρει θα ηταν βαρομετρο για μας αλλα ισως αν το εκανε αυτο να επαιζε ακομα στην λιβερπουλ
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αν εξαιρέσεις μια άθλια σέντρα και μια απερισκεψία ε μια αντεπίθεση που έβγαλε τρέχοντας ήταν απ τους καλύτερους.Έτρεξε πάρα πολύ και βοήθησε την ομάδα και αμυντικά καθώς έκλεψε πολλές φορές τη μπάλα από τους αντιπάλους(πιο πολλές από τον Πάτσα που είναι αμυντικό χαφ)και τα τάκλινγκς του ήταν επιτυχημένα επίσης κέρδισε και τι περισότερες αν όχι ολες τις κεφαλιές που διεκδίκησε την ώρα που σε προηγούμενα ματς δεν πηδούσε ούτε εφημερίδα.Μπορούσε όμως να κάνει πιο σωστή κατανομή δυνάμεων αφού ήταν και ο πρώτος που απ'ότι φάνηκε κουράστηκε.Όσο γι'αυτούς που θέλουν Djole για βασικό,ο Djole δεν φαινόταν να την παλεύει με τους πιο κουρασμένους αντιπάλους του και όλοι του ξεφεύγανε με προσποιήσεις της πλάκας.Παιδιά πέρασαν τα χρόνια ο Djole πρέπει τώρα να είναι ηγέτης στον ψυχολογικό τομέα και 'οχι στον αγωνιστικό.
Κι εγώ Παντελή, τον βρήκα ιδιαίτερα ενθουσιώδη και αποτελεσματικό στο ανασταλτικό του παιχνίδι. Το παιδί δυστυχως προσπαθει ανεπιτυχως να κάνει το κάτι παραπάνω ενω θα μπορούσε να αναδειχθει πολύ περισσότερο παίζοντας πιο απλά.
Μολις βάλει το πρώτο γκόλ θα πάρει τα πάνω του και θα παίξει καλή μπάλα.
Ελπίζω κι ευχομαι να βάλει το πρώτο του στον βάζελο και το επόμενο στον μπαοκ στο Καραισκάκη γι αποθέωση.
.....εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου
Ο λετο αν και δεν επεισε ακομα οτι ειναι αυτος που ψαχνει ο Ολυμπιακος εχει μαγαλη αυτοπεπηθεση και τουτο ειναι καλο σημαδι. Χρονος προσαρμογης γιαυτον δεν υπαρχει;
Ενταξει ως συνηθως οι αποψεις διίστανται...
Για μενα ειναι παικτης αλάνας. Αυτος και οχι ο Μπελουτσι οπως λενε αρκετοι. Παιζει για την παρτη του και οταν το θυμηθει οτι αγωνιζεται επαγγελματικα ειναι πολυ καλος. Αυτο ομως δεν αρκει. Για ακραιος χαφ η σεντρα του ειναι απαραδεκτη και τα ποσοστα επιτυχίας και σεντραρισματος απελπιστικα χαμηλά.
Μου αρεσει που ο θρυλικος Πρω ειχε βγαλει και ολοκληρο άρθρο για το ποσο "επιτυχημενες" ειναι οι σεντρες του Λετο. Ξεχασαν βεβαια να μας πουνε οτι "επιτυχημενη" θεωρουσανε τη σεντρα που απλως περναγε στην περιοχή. Χαιρω πολύ Χαιρόπουλος δηλαδη.
Εγω παικτες με τα μυαλα του δύσκολα αντεχω. Εδω μου εσπαγε τα παπαρια ο Νερι που στο φιναλε ήτανε και δικο μας παιδι, θα αντεξω τον Κωλετο; Μα με την καμία ...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (06-11-08)
Για μενα προεδρε ειναι και οι δυο τους παιχτες αλανας, αν συγκριθουν με παιχτες που ειχαμε παλια στις θεσης τους και με βαση την αποδοση τους για την ομαδα μεχρι τωρα. Αλλα επειδη ειναι παιχτες του Ολυμπιακου πρεπει να τους υποστηρηξουμε και να πιστεψουμε σ αυτους μπας και πιστεψουν και οι ιδιοι στα προσωντα τους που ειναι αρκετα. Τι να τους κανω του αργεντηνους που ξερουν κανταρια μπαλα οπως εχει γραφτει χιλιαδες, αλλα παιζουν λιγο καλητερα απ τον Πατσα;
Δικιο εχεις αδερφε απο μια αποψη. Αλλα απο την άλλη δεν πιστεψα και δεν πιστεύω σε αυτον τον παικτη. Το εδειξε απο την αρχη οτι ειδε το δανεισμο του σαν αγγαρεία. Η άποψη μου ειναι οτι θα διαπρεψει σε "παιγνιδακια" που θα καθαρισουμε εύκολα αλλα στα δύσκολα θα μας σπασει τα νεύρα...
Τι να πω ,αν ειναι να βαλει μυαλο και να παιξει μπαλα εχει καλως, και θα τον παραδεχτω. Παντως για την ώρα δεν μου εχει δειξει το παραμικρο καλο...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (06-11-08)
Ποιο στυλ ρε Παντελη? Το στυλ της ομαδας του φταιει? Εδω δεν δινει πασα απο το αριστερο στο δεξι, τον μαρκαρουν 3 και δεν του περναει καν απο το μυαλο να δωσει πασα, ΕΛΕΟΣ! Και στην τελικη ποιες ειναι οι "δουλειες του πλαγιου χαφ? Να βγαζει σεντρες (που δεν βγαζει σχεδον ποτε, και οι λιγες που βγαζει ειναι για το Σταθη που καθεται στο πεταλο) να μπουκαρει (που επισης δεν κανει ποτε, και μπουκα εννοω προς το τερμα οχι προς το σημαιακι του κορνερ το οποιο συνεχως μου φαινεται ως προορισμος του), και να σουταρει με αξιωσεις (πραγμα που επισης δεν εχουμε δει). Επισης πρεπει να μαρκαρει στο κεντρο πραγμα που κανει μετρια κατ'εμε.
Σακη, στο ειχα πει και στο γηπεδο, στην αλανα αυτος ειχε φυγει σηκωτος απο τους υπολοιπους και δεν τον ξαναεπαιζαν ουτε στον αιωνα των αιωνων. Γιατι οι ατομιστες στην αλανα ειχαν συνηθως αποτελεσμα. Μπορει να επιανε η μια στις 3 ενεργειες αλλα αυτη πιθανοτατα ξελασπωνε την ομαδα, γι'αυτο εκαναν μοκο οι αλλοι. Αν ειχαν ενα κολοπαιδο που να παιζει μονος του και να μην εχει και κανενα αποτελεσμα, τον ειχαν ξαποστειλει με τις κλωτσιες κυριολεκτικα.
Adios Lakerde ala Past.
mpak (04-11-08)
Θα ειναι το βαρομετρο της ομαδας τη Κυριακη στο ντερμπυ.
Αν παιξει, τον ηπιαμε κρυο!
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (05-11-08), lgalletti7 (06-11-08), mpak (05-11-08), sadi (05-11-08)
Με εναλλακτική λύση τον Τζόλε, ΛΕΤΟ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ!
nikos7 (06-11-08)
Bookmarks