ρε σταματα τις ανουσιες τριπλες γιατι θα σε πετυχει κανενας "Σεμος" και θα κοψεις την μπαλα...
Μα ουτε σέντρα?!?!Τι στο καλό δηλαδή!
ρε σταματα τις ανουσιες τριπλες γιατι θα σε πετυχει κανενας "Σεμος" και θα κοψεις την μπαλα...
Αλλος διαμαρτυρωμενος! Εχει λεει προβλημα με τον Βαλβερδε, δεν τον ιντριγκαρει το Ουεφα!!!
Ηρθε λεει για το Τσου Λου και θελει να γυρισει στη Λιβερπουλ..
Στο καλο Λεττο και να μη μας γραφεις!!
![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Αμα δεν γουσταρει ας παει στο σπιτακι του στην Αργεντινη εκει οπου επαιζε ο καθενας για την παρτι του,αμα δεν το εχει καταλαβει ο κυριος λετο εδω που ηρθε ειναι μια ομαδα με απαιτησεις,δεν γινεται να σερνεσαι κυριε και να θες και τα ρεστα αμα παιζεις καλα θα ανταμοιβεσαι και απο τον ερνεστο και απο τον κοσμο,αμα παιζεις μονος σου και χαλια θα παιρνεις οτι παιρνεις και τωρα..
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Εάν με διώξουν λέει τον Ιανουάριο θα ζητήσω όλα μου τα λεφτά?!Ρε το μ@λ@κισμενο εχει καταλάβει που ήρθε??Οχι ε?Α ρε καβαλίσατε το καλάμι όλοι!!
Ρε τι ναι αυτος ρε που μπλεξαμε...
Δεν φτανει που παιζει με τα νευρα μας σε καθε αγωνα δεν του αρεσει και ο Ολυμπιακος,το ουεφα και ο Βαλβερδε...
Χανεται λεει στον Ολυμπιακο και θελει να γυρισει στη Λιβερπουλ...
Εμεις αγορι μου να δεις ποσο θελουμε να γυρισεις εκει...
ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
kouzoulo (03-11-08)
περιμενω απο τον ισπανο να τον πεταξει στην εξεδρα.αυτα παθαινει κανεις αμα παιρνει δανεικους.το ακους σωκρατη?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλη εφημεριδα κι αυτη, "αντικειμενική" με "πηγές".
Τωρα αν ισχυουν αυτα που ειπε ο Λετο θα πρεπει να μας απαντησει και σε κατι αλλο... Θεωρεί δηλαδη τον εαυτό του παικτη επιπεδου Τσαμπιονς Λιγκ; Χαχαχαχα! Σε καλο του γελασαμε... Αγορακι μου Κωλετε παικτες Τ.Λ. ειναι ο Παντος, ο Κωστουλας, ο Ανατολάκης, ο Μάριτς. Γιατι οι προαναφερομενοι μπροστα σε σενα εχουνε παιξει ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ μπαλα.
Οποτε Κωλετο σαλτα και γαμήσου αν τα ειπες αυτα. Και αν δεν τα ειπες τοτε συγνώμη και σαλτα και γαμήσου και παιξε μπαλα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
captain-cook (02-11-08), d.n.a. (02-11-08), kouzoulo (03-11-08), mpak (02-11-08)
Που υποτίθεται ότι έκανε αυτές τις δηλώσεις ο Sebastian?
Εντάξει το ψαξα.Δεν είναι δηλώσεις σε συνέντευξη αλλά πράγματα που εκμηστηρεύτηκε σε συμπατριώτη του ο οποίος τα μετέφερε στον δημοσιογράφο της Goal...
α καλα τοτε..
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Oπως και να 'χει ας ετοιμαζει τις βαλιτσες του,αμα δεν στρωσει.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ακόμα και παραμύθι να είναι αυτές οι δηλώσεις εμένα με την απόδοσή του μου δείχνει οτι όντως έχει ξενερώσει που δεν παίζει Τ.Λ.Να γυρίσει πίσω.Του έχουν φυλαγμένη θέση στα επίσημα του Άνφιλντ.Γιατί μπάλα αποκλείεται να παίξει.
Α στα διάλα πια με το κάθε νούμερο
Σήμερα τουλάχιστον είχε "διάθεση". Γιατί τις άλλες φορές από την αδιαθεσία ήθελε 2-3 σερβιέτες σε κάθε ματς... Κάτι από πάθος και τρέξιμο διέκρινα. Πάλι καλα! Να δούμε μπας και αποφασίσει να παίξει λίγο μπάλα.
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Έτρεξε άλλα δεν έχει μυαλό ρε γμτ...
Bookmarks