«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Το "δεν εχουμε ποδοσφαιριστες" ομως ειναι μια χαρα δικαιολογια νομιζω...![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (29-10-08)
Σεβαστιανε εβγαλες εισητηριο επιστροφής για τον Δκεμβρη? καντο και κλειστο απο τωρα γιατι με την υφεση σε βλέπω με καρο στην αλβιονα...χαρα που θα κανου αμα σε ξαναδουν στο Ανφιλντ να κανεις τις εδω μαλακιες...
που να παει μωρε;που θα βρει καλυτερα;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δεν με νοιάζει τι θα κάνει αυτός όταν και αν πάει Αγγλία. Εμείς τι κάνουμε τώρα ειναι το θέμα!Χρειαζόμαστε αριστερά έναν παίχτη που να οργώνει όλη την πλευρά!!Και ας είναι ο Λέτο πάγκο.
Για το Διαγορα καλος ειναι. Δεν τον ειχαν ενημερωσει και οι "αρχηγοι" για το τι παιζει και εκανε το λαθος να παιξει καλα.
οντως ητανε καλος.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δεν σας πιστεύω ρε αν δεν το δω με τα μάτια μου...![]()
kouzoulo (30-10-08)
και ομως ηταν θετικος.απο τη στιγμη που μπηκε μαζι με τον ντιογο αλλαξε λιγο το παιχνιδι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καημένε Λέτο, δεν είναι γραφτό να ακούσεις καλή κουβέντα από το στόμα μου. Σε όποιο παιχνίδι έπαιξες καλά (στο φιλικό δηλαδή και χθες) δεν σε είδα.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
mpak (30-10-08)
Καλα μην φανταστείς ότι έκανε και παπαδες!!Απλά δεν ήταν ο χειρότερος ως συνήθως!
Δεν ήταν ο χειρότερος γιατί έπαιζε και ο Σίσιτς...
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Επειδή όλοι βλέπουμε ότι ο Θεός του έδωσε πλούσια προσόντα και το κατέχει το τόπι όσο κανένας εγώ προτείνω να αλλάξει θέση και πάει ως δεύτερος επιθετικός δίπλα στον Ντιόγκο. Στο χώρο αυτό οι ντρίπλες του θα είναι πολύ χρήσιμές και θα μπορεί να δημιουργεί πολλά ρήγματα στην αντίπαλη περιοχή. Πρέπει να πατά περιοχή αλλιώς πάει χαμένη η τεχνική που διαθέτει.
Αμα δε μαθει να δινει πασες οσες ντριπλες και να κανει σε μαλακία θα καταληξουνε. Μυαλο θελει, με μεταμοσχευση οχι αλλαγή θεσης.
τωρα στα γεραματα αποκλειεται να μαθει να πασαρει.οτι εμαθε εμαθε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (31-10-08)
Bookmarks