g10vanni (27-10-08)
Διαφωνώ με το ότι ο παίκτης επηρεάζεται από την εξέδρα. Όχι γιατί δεν συμβαίνει, αλλά γιατί οι μεγάλοι παίκτες δεν πρέπει να επηρεάζονται.
Για μένα ο Λέτο, σύμφωνα με όσα έχω δει, δεν κάνει. Μακάρι οι Μπενίτεθ/Βαλβέρδε να έχουν δει όντως πράγματα που εμάς μας διαφεύγουν. Μακάρι και για τον παίκτη, αλλά κυρίως για τον Ολυμπιακό.
Επίσης, πιστεύω πως οι αντιδράσεις μας θα ήταν κατά πολύ χειρότερες αν τον είχαμε αγοράσει κι από πάνω.
Τέλος, συμφωνώ μαζί σου πως τα μπινελίκια σε παίκτη του Ολυμπιακού, όποιος κι αν είναι αυτός και όσο κι αν προσφέρει, είναι απαράδεκτα γι' αυτό, όπως βλέπεις και εσύ πιστεύω, πάντα γίνονται παρατηρήσεις όταν αυτό συμβαίνει.
g10vanni (27-10-08)
εσυ εισαι στον κοσμο του marlboro.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ακόμα εδώ είσαι εσύ;; Δεν έχει απευθείας πτήση από Σαλονίκη για Αγγλία;;;;
Επιοικος απαραδεκτος σημερα.
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
δεν φταιω τιποτα να κατεβαζω καντηλια μπροστα στην κορη μου....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
μονο σε 1-2 φασεις κι ουτε, μ αρεσε..
Καμια πτηση για Αγγλια?????
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Δεν υπάρχεις!!Είσαι ανέκδοτο!!
Αυτο που με εντυπωσιαζει σε αυτη την παικτουρα ειναι οι σεντρες του...
Ειναι αυτο που λεμε φαρμακερες σεντρες...
Σεντρα αυτος, λεξοτανιλ εμεις....
Το καλο ειναι οτι δεν βγαζει συχνα γιατι θα ειχαμε κανει πλουσιους του φαρμακοτριφτες....
Adios Lakerde ala Past.
Και για να μην ξεχνιομαστε....
...μεσα σε 20' τον καναμε Θεο.
Φταινε οι αρδ θα πουνε πολλοι, αλλα ας μην γελιομαστε φταιμε κι εμεις που παραμυθιαζομαστε με 20' καλης μπαλας και γραφουμε διθυραμβους....
Σε 20΄και εγω να επαιξα μπορει να εβγαζα ματια...![]()
Adios Lakerde ala Past.
ελπιζω να εγινε κατανοητο γιατι επαιξει ο Γκαλετι αριστερο χαφ με την Γαλατα...
Αλλα σιγα μη γινει κατανοητο..Αλητη Ισπανε!!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
sokratis_1988 (27-10-08)
το καλο που σου θελω γυρνα στην αγγλια.καλυτερα στη θεση σου να παιζει ο νικοπολιδης.απο σενα καλυτερος θα ειναι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο Λέτο σε δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα δεν έπαιξε καλά για να πάρει τη νίκη, ενώ αναφέρθηκε στην κούραση. "Μέσα σε τέσσερις μέρες δώσαμε δύο δύσκολα παιχνίδια. Πάντα υπάρχει και ο παράγοντας κούραση. Δεν παίξαμε καλά για να πάρουμε τη νίκη, αλλά παραμένουμε πρώτοι στην βαθμολογία και πρέπει να κοιτάξουμε να μείνουμε εκεί μέχρι το τέλος", είπε ο Αργεντινός, ο οποίος και αυτός ήταν εκτός τόπου και χρόνου ακόμα και στις δηλώσεις του.
ΥΓ. Είσαι Ζώο!!!!Τίποτα άλλο!!
ουστττττττττ ρε ανυπαρκτεεεεεεεε.δον ερνεστο κομανταντε che valverde αντε εισηγησου να φυγει επειγοντως!!!!!!!!!!
ας παρει και τον οσκαρ μαζι του στο "μαγευτικο" λιβερπουλ για διακοπες!!
να τους ρημαξει η βροχη και να μην δουν ηλιο για καμια δεκαετια
Πω πω δεν χορτένω να τον βρίζω!!!![]()
Παιδια ο ανθρωπος κανει μπαμ οτι ειναι ξενερωμενος.Ηθελε τσαμπιονς λιγκ,για αυτο ηρθε σε μας .Πλεον θα αδιαφορει ετσι,αφου μην ξεχναμε οτι ειναι δανεικος.
ρε παιδιά είναι φανερό ότι ο παίκτης αυτός δεν κάνει. όπως εμείς φέρνουμε κάποια παλτά έτσι και η λίβερπουλ έκανε λάθος κι έφερε έναν παίκτη μέτριο. δεν έχει μυαλό και το δείχνει σε κάθε ματς. διαφωνώ με την αποψη ότι είναι ξενερωμένος. δηλαδή αν παίζαμε τσ.λ. στο ελληνικό πρωτάθλημα θα πέταγε;;;;;;;;;;; κι εγώ ήθελα τσ.λ. αλλά δεν έσκισα το διαρκείας μου. αντίθετα πηγαίνω σε κάθε παιχνίδι του θρύλου. ή θέλεις κάτι ή δεν το θέλεις. και ο λέτο δεν θέλει να παίξει. κατά την ταπεινή μου άποψη δεν θα παίξει και ποτε.
Bookmarks