Σελίδα 22 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 2121819202122232425263242526272122 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 421 έως 440 από 3387

Θέμα: Sebastian Leto

Το avatar του χρήστη mpak

Thanks
    8.774
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.335 φορές σε 2.291 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dna Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ταλέντο μεγάλο!Πάγκο και να παίξει ο Νικλητσιότης
    Σοϊλέδης και τα μυαλά στα κάγκελα!
    Στείλτε το πουλέν του Μπενίτεθ πίσω στην Αγγλία όσο είναι καιρός..

Σοβαρευτείτεεεε Το avatar του χρήστη nikolas_g7

Περιοχή
    Πάτρα
    Thanks
    201
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 275 φορές σε 177 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ρε παιδιά με αυτόν τον Τσιγκολε-λέτο δεν πάμε πουθενά!!
    Μιλάμεεεε

Περιοχή
    Πάτρα
    Thanks
    201
    Ignore User

Προεπιλογή

Aς μην ήσουν δανεικός από τη Λίβερπουλ, θα σου έλεγα εγώ... Τ' ακούς Τσιγκολε-λέτο;;
    Μιλάμεεεε

Μ.Α.Τ.Φ. Το avatar του χρήστη differance

Περιοχή
    Φλώρινα
    Thanks
    12.094
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 24.944 φορές σε 14.460 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από dna Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σήμερα θέλουμε πολύ την ταχύτητα του και τον διασκελισμό του!!!Πρέπει να κάνεις το παιχνίδι της ζωής σου Λέτο ακούς...?!
    Δε σ' ακούει. Φώναξε λίγο περισσότερο...!
    «Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
    Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

d.n.a. (25-10-08)

Περιοχή
    Πάτρα
    Thanks
    201
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από differance Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δε σ' ακούει. Φώναξε λίγο περισσότερο...!
    Aκούει αλλά χορεύει τσιγκολε-λέτο
    Μιλάμεεεε

Το avatar του χρήστη nikos7

Thanks
    6.465
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 1.263 φορές σε 647 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Έλα μωρέ όπως πάντα υπερβολικοί....Μια χαρά παίχτης είναι...Δλδ τι περιμένατε?Να ξυρίσει την κεφάλα του κ να παίξει σαν τον Τζόλε??Μα παίζει σαν τον αρχηγό...Σέρνεται...
    Κ αυτές οι συγκρίσεις πια...Έχουν φάει παίχτες κ παίχτες...Το μόνο που δν κάνει είναι η πάσα...Κάτι σαν Σίσιτς δλδ...Αυτή η σύγκριση με τον Μύρωνα τελικά, θα τον καταστρέψει τον άμοιρο......

8. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

ffyiannis (25-10-08)

ΟΖΟΝΟΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑΣ Το avatar του χρήστη ffyiannis

Περιοχή
    6 μήνες στα σωκρατέικα,6 μήνες στα κοκαλέικα..
    Thanks
    2.323
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 2.739 φορές σε 1.718 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από nikos7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έλα μωρέ όπως πάντα υπερβολικοί....Μια χαρά παίχτης είναι...Δλδ τι περιμένατε?Να ξυρίσει την κεφάλα του κ να παίξει σαν τον Τζόλε??Μα παίζει σαν τον αρχηγό...Σέρνεται...
    Κ αυτές οι συγκρίσεις πια...Έχουν φάει παίχτες κ παίχτες...Το μόνο που δν κάνει είναι η πάσα...Κάτι σαν Σίσιτς δλδ...Αυτή η σύγκριση με τον Μύρωνα τελικά, θα τον καταστρέψει τον άμοιρο......
    σωστος ο παικτης!!!!με καλυψες απολυτα νικο
    FUCK PAO AND THE AVENUE

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

nikos7 (25-10-08)

deleted Το avatar του χρήστη Faithful

Περιοχή
    athens
    Thanks
    21.168
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 12.688 φορές σε 8.171 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Εντονος προβληματισμός υπάρχει πλέον στον Ολυμπιακό για τον Σεμπαστιάν Λέτο, καθώς η απόδοσή του από τότε που ξεκίνησε η χρονιά έχει πέσει απελπιστικά. Χαρακτηριστική είναι και η κίνηση του Ερνέστο Βαλβέρδε να χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με την Γαλατασαράι τον Γκαλέτι στην αριστερή πτέρυγα από ότι τον νεαρό άσο.

Αυτό το γεγονός δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου, που πριν από λίγο καιρό ήθελαν σαν τρελοί να ανανεώσουν το συμβόλαιο του παίκτη για ακόμη ένα χρόνο. Πλέον, εξετάζουν το ενδεχόμενο να αναζητήσουν από τον Ιανουάριο τον αντι-Λέτο.

«Ο Λέτο πρέπει να αφήσει τα κορδελάκια και να παίξει ποδόσφαιρο. Να βάλει τα πόδια του στην φωτιά και να βοηθήσει την ομάδα», έλεγαν χθες στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων», ενώ κάποιοι άλλοι υποστήριζαν: «Ο Λέτο είναι ούτως ή άλλως δανεικός, ξέρει ότι θα φύγει και δεν τον πολυνοιάζει...».
    Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...

Περιοχή
    Πάτρα
    Thanks
    201
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εντονος προβληματισμός υπάρχει πλέον στον Ολυμπιακό για τον Σεμπαστιάν Λέτο, καθώς η απόδοσή του από τότε που ξεκίνησε η χρονιά έχει πέσει απελπιστικά. Χαρακτηριστική είναι και η κίνηση του Ερνέστο Βαλβέρδε να χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με την Γαλατασαράι τον Γκαλέτι στην αριστερή πτέρυγα από ότι τον νεαρό άσο.

Αυτό το γεγονός δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου, που πριν από λίγο καιρό ήθελαν σαν τρελοί να ανανεώσουν το συμβόλαιο του παίκτη για ακόμη ένα χρόνο. Πλέον, εξετάζουν το ενδεχόμενο να αναζητήσουν από τον Ιανουάριο τον αντι-Λέτο.

«Ο Λέτο πρέπει να αφήσει τα κορδελάκια και να παίξει ποδόσφαιρο. Να βάλει τα πόδια του στην φωτιά και να βοηθήσει την ομάδα», έλεγαν χθες στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων», ενώ κάποιοι άλλοι υποστήριζαν: «Ο Λέτο είναι ούτως ή άλλως δανεικός, ξέρει ότι θα φύγει και δεν τον πολυνοιάζει...».
    Eπίτέλους είδαν και κάτι σωστό μέσα στο χάος!!
    Μιλάμεεεε

Post-Pollution Member Το avatar του χρήστη d.n.a.

Περιοχή
    3τη στάνη δεξιά...
    Thanks
    3.292
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.215 φορές σε 3.170 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Εμφάνιση μηνυμάτων

Ουτε εμάς!!!

Thanks
    352
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 180 φορές σε 109 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ο Leto είναι ανεπιθύμητος εδώ και καιρό από τους περισσότερους και πιστεύω το χει καταλάβει.Πρέπει να βρεθεί όμως μια λύση και αν είναι να φύγει το παιδί γιατί είναι κρίμα και να ταλαιπωρείται το παιδί και να έχουμε και εμείς προβλήματα στην ομάδα μας.Βέβαια τα προβλήματα θα συνεχίσουν να υπάρχουν αλλά τουλάχιστον δε θα τα φορτώνεται αυτός.Εγώ πάντως αν ήμουν στην θέση του θα έκλεινα τα αυτιά και θα σκύλιαζα να παίξω.Φυσικά δεν είναι εύκολο αυτό για έναν 22 χρονο αλλά είναι η καλύτερη επιλογή.Εκπλήσσομαι όμως που διαβάζω και πάλι για τον Leto που χθες δεν έπαιξε ούτε ένα μισάωρο και btw γιαύτήν την καραμέλα με την πάσα όταν αρχίζει και τρέχει ο Leto με τη μπάλα ποιός συμπαίκτης είναι κοντά του ή ξεμαρκάριστος για να του την δώσει?Δηλαδή από το να κάνει ντρίμπλα πρέπει να την δίνει την τύχη όπως κάνανε οι Έλληνες της ομάδας στην Πόλη?Γιατί πάλι αυτό έγινε χθες.Να μιλήσετε για μια φάση στην περιοχή εκεί στο τέλος που είναι ο ψηλότερος παίκτης και σκύβει αντί να πιάσει κεφαλιά θα το δεχτώ ,να τον συγκρίνετε με τον Sisic όμως όχι.

Το avatar του χρήστη k79

Περιοχή
    Γερμανια Βαυαρια
    Thanks
    358
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 83 φορές σε 67 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ωρα να φευγει.
    Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.

Thanks
    352
    Ignore User

Προεπιλογή

Εκτός από τον Τζόρτζεβιτς, όμως, ο Βαλβέρδε είχε κατ’ ιδίαν συνομιλία και με τον Λέτο. Ο Αργεντινός έχει έρθει στον Πειραιά μετά από εισήγηση του Ισπανού, δεν έχει καταφέρει να πείσει με την απόδοσή του όμως. Για αυτό το λόγο, ο τεχνικός των πρωταθλητών τις τελευταίες ημέρες προσπαθεί να του δείξει ότι πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του, έχοντας μαζί του διαδοχικά τετ α τετ. Σε ένα από αυτά, μάλιστα, του είπε: «Σε πιστεύω και περιμένω πολλά από εσένα. Μπες και παίξε την μπάλα σου».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογες κινήσεις κάνουν και οι δύο συμπατριώτες του, Γκαλέτι και Μπελούτσι. Ειδικά ο δεύτερος, ξέρει πως είναι να μην αποδίδεις τα μέγιστα όταν οι άλλοι το περιμένουν από εσένα άμεσα και για αυτό προσπαθούν να του τονώσουν την ψυχολογία.

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Thanks
    8.774
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από tchalk85 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σε ένα από αυτά, μάλιστα, του είπε: «Σε πιστεύω και περιμένω πολλά από εσένα. Μπες και παίξε την μπάλα σου».
    Ρε μπας και σε αυτή τη πρόταση αντί για "μπάλα" ακούει κάτι άλλο ο Λέτο;;

Thanks
    8.774
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από tchalk85 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ο Leto είναι ανεπιθύμητος εδώ και καιρό από τους περισσότερους και πιστεύω το χει καταλάβει.Πρέπει να βρεθεί όμως μια λύση και αν είναι να φύγει το παιδί γιατί είναι κρίμα και να ταλαιπωρείται το παιδί και να έχουμε και εμείς προβλήματα στην ομάδα μας.Βέβαια τα προβλήματα θα συνεχίσουν να υπάρχουν αλλά τουλάχιστον δε θα τα φορτώνεται αυτός.Εγώ πάντως αν ήμουν στην θέση του θα έκλεινα τα αυτιά και θα σκύλιαζα να παίξω.Φυσικά δεν είναι εύκολο αυτό για έναν 22 χρονο αλλά είναι η καλύτερη επιλογή.Εκπλήσσομαι όμως που διαβάζω και πάλι για τον Leto που χθες δεν έπαιξε ούτε ένα μισάωρο και btw γιαύτήν την καραμέλα με την πάσα όταν αρχίζει και τρέχει ο Leto με τη μπάλα ποιός συμπαίκτης είναι κοντά του ή ξεμαρκάριστος για να του την δώσει?Δηλαδή από το να κάνει ντρίμπλα πρέπει να την δίνει την τύχη όπως κάνανε οι Έλληνες της ομάδας στην Πόλη?Γιατί πάλι αυτό έγινε χθες.Να μιλήσετε για μια φάση στην περιοχή εκεί στο τέλος που είναι ο ψηλότερος παίκτης και σκύβει αντί να πιάσει κεφαλιά θα το δεχτώ ,να τον συγκρίνετε με τον Sisic όμως όχι.
    Φίλε μου δεν νομίζω πως έχει κανείς προσωπικό πρόβλημα με τον Λέτο. Το αντίθετο θα έλεγα, με τις πρώτες εμφανίσεις του είχε γίνει θεός από μεγάλη μερίδα οπαδών. Αλλά αυτό που βλέπεις εσύ από τον Λέτο σου αρκεί; Γιατί εμένα για το μόνο που με έχει πείσει πως έχει είναι ταχύτητα, πολλά νεύρα και μια υποτυπώδη τρίπλα.
    Και αν είναι να λέμε πως αυτός δεν μπορεί να αντέξει την "κατακραυγή" του κόσμου τι να πουν ο Μήτρογλου ή ο Τοροσίδης με τα όσα ακούνε στο γήπεδο.

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από mpak Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε μπας και σε αυτή τη πρόταση αντί για "μπάλα" ακούει κάτι άλλο ο Λέτο;;
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

Το avatar του χρήστη gas7pats

Περιοχή
    Athens
    Thanks
    2
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 34 φορές σε 18 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Δεν έχει ιδέα που έχει έρθει το παιδάκι!Είναι κομπλεξικός και τους βλέπει όλους κατώτερους και έτσι μπάλα δεν πρόκεται να παίξει στο ΘΡΥΛΟ!!!!
    ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ!!!
    No Fate.Only The Power Of Will...

Thanks
    352
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από mpak Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλε μου δεν νομίζω πως έχει κανείς προσωπικό πρόβλημα με τον Λέτο. Το αντίθετο θα έλεγα, με τις πρώτες εμφανίσεις του είχε γίνει θεός από μεγάλη μερίδα οπαδών. Αλλά αυτό που βλέπεις εσύ από τον Λέτο σου αρκεί; Γιατί εμένα για το μόνο που με έχει πείσει πως έχει είναι ταχύτητα, πολλά νεύρα και μια υποτυπώδη τρίπλα.
    Και αν είναι να λέμε πως αυτός δεν μπορεί να αντέξει την "κατακραυγή" του κόσμου τι να πουν ο Μήτρογλου ή ο Τοροσίδης με τα όσα ακούνε στο γήπεδο.
    Δεν μου αρκεί αλλά εντάξει δεν έχει παίξει και πολλά παιχνίδια και μονίμως φταίει αυτός.Στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό δεν ήταν κακός αλλά τα άκουσε στο παιχνίδι με τη Γαλατά δεν έπαιξε ούτε ένα μισάωρο και πάλι τα άκουσε.Ο Μήτρογλου για μένα εξ'αρχής δεν είναι καλός παίκτης.Για τον Τοροσίδη του χω κάνει κριτική αλλά πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του και όταν τελευταία πήρε και πάλι τα πάνω του βγήκα να πω ότι κάτι έκανε.Με τον Τοροσίδη ήξερα ότι κάποια στιγμή είναι ντεφορμέ το παιδί και δεν το ζάλισα το θέμα.Οι περισσότεροι πάλι τον κράζανε ακόμα και όταν δεν έπαιζε άσχημα.Εδώ είναι ακόμα πιό χτυπητό γιατί είναι και καινούριος και νεαρός.Άμα ήταν αγορασμένος δεν θα αντιδρούσατε έτσι.Μερικά πράγματα μου ακούγονται παρανοικά εκτός ποιά άμα τον γνωρίζετε προσωπικά.Με υποθέσεις όμως δε βγαίνουν συμπεράσματα.Το χειρότερο όμως δεν είναι να κρίνεις την απόδοση κάποιου αλλά το ότι είναι στ@@διστής,ψώνιο αλήτης,μακάκας,κομπλεξικός και δεν ξέρω γω τι άλλο.Ο Leto έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με αντιπάλους όπως ο Ιbarra και όχι ο Βύντρα και ο Neto οπότε δεν είναι άμπαλος.Επίσης όταν πηγαίνω στο γήπεδο δεν αρχίζω να μουρμουράω με την πρώτη λάθος ενέργεια του Τοροσίδη,του Μήτρογλου ή του Sisic γιατί ξέρω πόσο εκνευριστικό είναι και ξέρω ότι το υπόλοιπο παιχνίδι σου πάει σκ@τά είτε είσαι ένας καλός παίκτης όπως κατά τη γνώμη μου είναι ο Leto είτε όχι και τόσο καλός όπως κατά τη γνώμη μου είναι ο Μήτρογλου πχ.Γίνονται βεβιασμένες ενέργειες και χωρίς καθαρό μυαλό.Όσον αφορά πάλι το forum θα προτιμούσα να διαβάσω κάτι με χιούμορ παρά με ύβρεις.

Το avatar του χρήστη consigliere

Thanks
    14.667
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.633 φορές σε 4.090 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Φίλε πιστεύω ότι έχεις δίκιο. Δεν ξέρω αν έχει μεγάλες δυνατότητες -προσωπικά δεν το πολυπιστεύω- αλλά έχει πολύ καλή βάση και για να την εξελίξει χρειάζεται ΔΟΥΛΕΙΑ. Χρειάζεται προπονητή να τον δουλέψει.
    Εδώ δεν το πολυβλέπω αυτό, όχι μόνο στον Λέτο, αλλά σε κανέναν. Δεν έχω δει κανέναν να έχει γίνει έστω και λίγο καλύτερος φέτος. Όλοι δείχνουν σταθερά χειρότεροι, τόσο κακοί που πρέπει αίφνις όλοι να φύγουν, όταν πέρυσι και πρόπερσι έπρεπε να περνάνε από την Τσέλση ή τις Βαλένθιες αέρα......
    ... there's no such thing as "too much"...

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Ε,και το χιουμορ καποτε...τελειωνει.
    Εγω πιστεύω οτι ή ο Λετο ειναι οντως καλος παικτης ή εχει γατονι μανατζερ και βρεθηκε στην Λιβερπουλ. Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος αφου τα μεχρι τωρα στοιχεια που εχω δει κανουν λογο για εναν παικτη που καλος ειναι για καναν Λεβαδειακο αλλα με καμια παναγια για Ολυμπιακο.
    Φυσικα μενει η "ελπιδα" οτι "κατι θα ειχε δει ο Μπενιτεθ,δεν μπορει" αλλα εγω μιλαω γι' αυτα που εχω δει σε ολες του τις εμφανισεις ως τωρα. Και δεν πειθουν πως να το κανουμε...
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

24. Οι ακόλουθοι 2 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον sadi για αυτό το μήνυμα:

kouzoulo (27-10-08), mpak (26-10-08)

Σελίδα 22 από 170 ΠρώτηΠρώτη ... 2121819202122232425263242526272122 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές