ρε παιδιά με αυτόν τον Τσιγκολε-λέτο δεν πάμε πουθενά!!
ρε παιδιά με αυτόν τον Τσιγκολε-λέτο δεν πάμε πουθενά!!
Μιλάμεεεε
Aς μην ήσουν δανεικός από τη Λίβερπουλ, θα σου έλεγα εγώ... Τ' ακούς Τσιγκολε-λέτο;;
Μιλάμεεεε
d.n.a. (25-10-08)
Έλα μωρέ όπως πάντα υπερβολικοί....Μια χαρά παίχτης είναι...Δλδ τι περιμένατε?Να ξυρίσει την κεφάλα του κ να παίξει σαν τον Τζόλε??Μα παίζει σαν τον αρχηγό...Σέρνεται...
Κ αυτές οι συγκρίσεις πια...Έχουν φάει παίχτες κ παίχτες...Το μόνο που δν κάνει είναι η πάσα...Κάτι σαν Σίσιτς δλδ...Αυτή η σύγκριση με τον Μύρωνα τελικά, θα τον καταστρέψει τον άμοιρο......![]()
ffyiannis (25-10-08)
nikos7 (25-10-08)
Εντονος προβληματισμός υπάρχει πλέον στον Ολυμπιακό για τον Σεμπαστιάν Λέτο, καθώς η απόδοσή του από τότε που ξεκίνησε η χρονιά έχει πέσει απελπιστικά. Χαρακτηριστική είναι και η κίνηση του Ερνέστο Βαλβέρδε να χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με την Γαλατασαράι τον Γκαλέτι στην αριστερή πτέρυγα από ότι τον νεαρό άσο.
Αυτό το γεγονός δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου, που πριν από λίγο καιρό ήθελαν σαν τρελοί να ανανεώσουν το συμβόλαιο του παίκτη για ακόμη ένα χρόνο. Πλέον, εξετάζουν το ενδεχόμενο να αναζητήσουν από τον Ιανουάριο τον αντι-Λέτο.
«Ο Λέτο πρέπει να αφήσει τα κορδελάκια και να παίξει ποδόσφαιρο. Να βάλει τα πόδια του στην φωτιά και να βοηθήσει την ομάδα», έλεγαν χθες στο στρατόπεδο των «ερυθρόλευκων», ενώ κάποιοι άλλοι υποστήριζαν: «Ο Λέτο είναι ούτως ή άλλως δανεικός, ξέρει ότι θα φύγει και δεν τον πολυνοιάζει...».
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο Leto είναι ανεπιθύμητος εδώ και καιρό από τους περισσότερους και πιστεύω το χει καταλάβει.Πρέπει να βρεθεί όμως μια λύση και αν είναι να φύγει το παιδί γιατί είναι κρίμα και να ταλαιπωρείται το παιδί και να έχουμε και εμείς προβλήματα στην ομάδα μας.Βέβαια τα προβλήματα θα συνεχίσουν να υπάρχουν αλλά τουλάχιστον δε θα τα φορτώνεται αυτός.Εγώ πάντως αν ήμουν στην θέση του θα έκλεινα τα αυτιά και θα σκύλιαζα να παίξω.Φυσικά δεν είναι εύκολο αυτό για έναν 22 χρονο αλλά είναι η καλύτερη επιλογή.Εκπλήσσομαι όμως που διαβάζω και πάλι για τον Leto που χθες δεν έπαιξε ούτε ένα μισάωρο και btw γιαύτήν την καραμέλα με την πάσα όταν αρχίζει και τρέχει ο Leto με τη μπάλα ποιός συμπαίκτης είναι κοντά του ή ξεμαρκάριστος για να του την δώσει?Δηλαδή από το να κάνει ντρίμπλα πρέπει να την δίνει την τύχη όπως κάνανε οι Έλληνες της ομάδας στην Πόλη?Γιατί πάλι αυτό έγινε χθες.Να μιλήσετε για μια φάση στην περιοχή εκεί στο τέλος που είναι ο ψηλότερος παίκτης και σκύβει αντί να πιάσει κεφαλιά θα το δεχτώ ,να τον συγκρίνετε με τον Sisic όμως όχι.
ωρα να φευγει.
Ο Ολυμπιακος ειναι ιδεα,εμεις τον φτιαξαμε και θα τον αγαπαμε μεχρι να πεθανουμε.Λεωνιδας Ανδριανοπουλος.
Εκτός από τον Τζόρτζεβιτς, όμως, ο Βαλβέρδε είχε κατ’ ιδίαν συνομιλία και με τον Λέτο. Ο Αργεντινός έχει έρθει στον Πειραιά μετά από εισήγηση του Ισπανού, δεν έχει καταφέρει να πείσει με την απόδοσή του όμως. Για αυτό το λόγο, ο τεχνικός των πρωταθλητών τις τελευταίες ημέρες προσπαθεί να του δείξει ότι πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του, έχοντας μαζί του διαδοχικά τετ α τετ. Σε ένα από αυτά, μάλιστα, του είπε: «Σε πιστεύω και περιμένω πολλά από εσένα. Μπες και παίξε την μπάλα σου».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογες κινήσεις κάνουν και οι δύο συμπατριώτες του, Γκαλέτι και Μπελούτσι. Ειδικά ο δεύτερος, ξέρει πως είναι να μην αποδίδεις τα μέγιστα όταν οι άλλοι το περιμένουν από εσένα άμεσα και για αυτό προσπαθούν να του τονώσουν την ψυχολογία.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Φίλε μου δεν νομίζω πως έχει κανείς προσωπικό πρόβλημα με τον Λέτο. Το αντίθετο θα έλεγα, με τις πρώτες εμφανίσεις του είχε γίνει θεός από μεγάλη μερίδα οπαδών. Αλλά αυτό που βλέπεις εσύ από τον Λέτο σου αρκεί; Γιατί εμένα για το μόνο που με έχει πείσει πως έχει είναι ταχύτητα, πολλά νεύρα και μια υποτυπώδη τρίπλα.
Και αν είναι να λέμε πως αυτός δεν μπορεί να αντέξει την "κατακραυγή" του κόσμου τι να πουν ο Μήτρογλου ή ο Τοροσίδης με τα όσα ακούνε στο γήπεδο.
Δεν έχει ιδέα που έχει έρθει το παιδάκι!Είναι κομπλεξικός και τους βλέπει όλους κατώτερους και έτσι μπάλα δεν πρόκεται να παίξει στο ΘΡΥΛΟ!!!!
ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΓΕΝΑΡΗ!!!
No Fate.Only The Power Of Will...
Δεν μου αρκεί αλλά εντάξει δεν έχει παίξει και πολλά παιχνίδια και μονίμως φταίει αυτός.Στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό δεν ήταν κακός αλλά τα άκουσε στο παιχνίδι με τη Γαλατά δεν έπαιξε ούτε ένα μισάωρο και πάλι τα άκουσε.Ο Μήτρογλου για μένα εξ'αρχής δεν είναι καλός παίκτης.Για τον Τοροσίδη του χω κάνει κριτική αλλά πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του και όταν τελευταία πήρε και πάλι τα πάνω του βγήκα να πω ότι κάτι έκανε.Με τον Τοροσίδη ήξερα ότι κάποια στιγμή είναι ντεφορμέ το παιδί και δεν το ζάλισα το θέμα.Οι περισσότεροι πάλι τον κράζανε ακόμα και όταν δεν έπαιζε άσχημα.Εδώ είναι ακόμα πιό χτυπητό γιατί είναι και καινούριος και νεαρός.Άμα ήταν αγορασμένος δεν θα αντιδρούσατε έτσι.Μερικά πράγματα μου ακούγονται παρανοικά εκτός ποιά άμα τον γνωρίζετε προσωπικά.Με υποθέσεις όμως δε βγαίνουν συμπεράσματα.Το χειρότερο όμως δεν είναι να κρίνεις την απόδοση κάποιου αλλά το ότι είναι στ@@διστής,ψώνιο αλήτης,μακάκας,κομπλεξικός και δεν ξέρω γω τι άλλο.Ο Leto έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις με αντιπάλους όπως ο Ιbarra και όχι ο Βύντρα και ο Neto οπότε δεν είναι άμπαλος.Επίσης όταν πηγαίνω στο γήπεδο δεν αρχίζω να μουρμουράω με την πρώτη λάθος ενέργεια του Τοροσίδη,του Μήτρογλου ή του Sisic γιατί ξέρω πόσο εκνευριστικό είναι και ξέρω ότι το υπόλοιπο παιχνίδι σου πάει σκ@τά είτε είσαι ένας καλός παίκτης όπως κατά τη γνώμη μου είναι ο Leto είτε όχι και τόσο καλός όπως κατά τη γνώμη μου είναι ο Μήτρογλου πχ.Γίνονται βεβιασμένες ενέργειες και χωρίς καθαρό μυαλό.Όσον αφορά πάλι το forum θα προτιμούσα να διαβάσω κάτι με χιούμορ παρά με ύβρεις.
Φίλε πιστεύω ότι έχεις δίκιο. Δεν ξέρω αν έχει μεγάλες δυνατότητες -προσωπικά δεν το πολυπιστεύω- αλλά έχει πολύ καλή βάση και για να την εξελίξει χρειάζεται ΔΟΥΛΕΙΑ. Χρειάζεται προπονητή να τον δουλέψει.
Εδώ δεν το πολυβλέπω αυτό, όχι μόνο στον Λέτο, αλλά σε κανέναν. Δεν έχω δει κανέναν να έχει γίνει έστω και λίγο καλύτερος φέτος. Όλοι δείχνουν σταθερά χειρότεροι, τόσο κακοί που πρέπει αίφνις όλοι να φύγουν, όταν πέρυσι και πρόπερσι έπρεπε να περνάνε από την Τσέλση ή τις Βαλένθιες αέρα......
... there's no such thing as "too much"...
Ε,και το χιουμορ καποτε...τελειωνει.
Εγω πιστεύω οτι ή ο Λετο ειναι οντως καλος παικτης ή εχει γατονι μανατζερ και βρεθηκε στην Λιβερπουλ. Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος αφου τα μεχρι τωρα στοιχεια που εχω δει κανουν λογο για εναν παικτη που καλος ειναι για καναν Λεβαδειακο αλλα με καμια παναγια για Ολυμπιακο.
Φυσικα μενει η "ελπιδα" οτι "κατι θα ειχε δει ο Μπενιτεθ,δεν μπορει" αλλα εγω μιλαω γι' αυτα που εχω δει σε ολες του τις εμφανισεις ως τωρα. Και δεν πειθουν πως να το κανουμε...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks