Παιδιά μπορούμε να πούμε αυτό που θέλουμε χωρίς να βρίζουμε όμως ε; Είναι παίκτης της ομάδας μας ο Λέτο (ελπίζω προσωρινά).
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
εσυ επαιξες σημερα ή ησουνα στον παγκο?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
κανε μου την χαρη και πηγαινε στον οξω απο εδω , απο Δεκεμβρη και μετα μην σα ξαναδω στο ροστερ..
Σε σχέση με τον χθεσινό Λέτο όχι μόνο ο Γκαλέτι αλλά και ο Τοροσίδης στα αριστερά μου φαίνονται σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Παιδιά ξέρει μπάλα αλλά τη λέξη 'πασα' δεν την έχει καν στο λεξιλογιο του με αποτέλεσμα να έχει αρχίσει να καταντάει μεγάλος καρκίνος από αριστερά!
Μιλάμεεεε
ρε μαγκες ολοι λεμε οτι ξερει μπαλα και ξερει μπαλα!!!να παμε λοιπον σε τουρνουα 5 επι 5 και να βγαλει ματια γιατι απο ποδοσφαιρο ειναι μεγαλο μηδενικο ο τυπακος!!
αντε γιατι μας τα εχει κανει τσουρεκια ο @.ανυπαρκτος!!!!δεκεμβριο να φαει σουτ και να καθαριζει τουσ παγκους του μπενιτεθ.ουτε μια τριχα απο τα @ του τζολε δεν ειναι ο πιτσιρικος!!!![]()
Υπάρχουν και κάτι Κινέζοι ή Ταϊλανδοί που με την μπάλα κάνουν πάνω από χίλια ποδαράκια χωρίς να πέσει κάτω! Μεγάλοι μπαλαδόροι σου λέω. Έχουν μπεί στο Γκίνες... Από ότι ξέρω, δεν ανήκουν σε κάποια ομάδα. Να τους πάρουμε οπωσδήποτε τον Δεκέμβρη, θα κάνουμε φοβερό Αργεντινοκινεζοταϊλανδέζικο σύνολο στο κέντρο.....
ΘΡΥΛΟΣ θρησκεία και στην ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
mpak (24-10-08)
Ζόρικα τα πράγματα με δαύτον... το αίμα κυκλοφορεί καλά στα πόδια του αλλά εγκεφαλικά μοιάζει νεκρός. Παντελή υπάρχει τέτοια ασθένεια;
Το μόνο καλό είναι ότι είναι δανεικός και θα ξαναβγούμε στο συναρπαστικό κυνήγι του χαμένου αντιτζόλε.
Ελπίζω όχι δανεικός κι αγύριστος...
Πάλι καλά που πήραμε δανεικό τον Λέτο για τον οποίο πάτησε πόδι ο Βαλβέρδε. Και έχει ο ίδιος πεισθεί τόσο πολύ που προτιμάει να βάλει αριστερά τον Γκαλέτι ελλείψει Τζόλε παρά τον Λέτο!
Όντως, ο Λιούνγκμπεργκ ήταν κακό παιδί....
ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΕΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλιώς ας τον διώξουν από τώρα!
(Ο Σϊσιτς γιατί δεν παίζει είπαμε;;;; ΔΗλαδή όταν τον είδε ο Βαλβέρδε τον Λέτο τί είδε διαφορετικό από τον άσχετο Σίσιτς;;;;)
... there's no such thing as "too much"...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (24-10-08)
ο λετο μας εχει γραμμενους; παιδια.περιμενει να κανει το αγροτικο του και βα φυγει.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (24-10-08)
Δεν υπάρχει παίχτης Λέτο λέμε...
Τον παίχτη τον χρεώνω στον Βαλβέρντε.Κατά τη γνώμη μου ξέρει μπάλα.Τώρα τον αν θα παίξει για την ομάδα η για την party του πρέπει να τον δουλέψει,να τον λογικέψει ο Βαλβέρντε.Τέτοια θέματα περιμένω να τα λύνει ο ισπανός.Aλλωστε τέτοιες συμπεριφορές παιχτών χρεώναμε στον Λεμονή πέρσι.Ωραία και καλά κάναμε,τώρα από τον ισπανό περιμένω να διδάξει και ποδοσφαιρική παιδεία σε τέτοιους παίχτες.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
kouzoulo (24-10-08)
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Dr.Red (24-10-08)
Dr.Red (24-10-08)
Καλος ήτανε. Για λατζερης.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ταλέντο μεγάλο!Πάγκο και να παίξει ο Νικλητσιότης
mpak (24-10-08)
Bookmarks