Και η κορυφαία δημοσιογραφία συνεχίζεται:
Σήμερα διαβάσαμε αναλυτικούς διαλόγους μέσα από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού που οι παίχτες του Ολυμπιακού σχολιάζουν την κίνηση του Valverde να αντικαταστήσει στο 19' τον Leto!
Και αυτό χωρίς σχόλια...
αυτο ειναι το προβλημα με το Τζολε: "οτι εχει να δωσει πολλα ακομη", οτι εχει "μακροχρονια προσφορα", "ειναι αρχηγος" κλπ κλπ. Βεβαια οταν κανει τις αστοχες δηλωσεις η σερνεται στο γηπεδο οπως με την Ανορθωση που κανανε παρτυ απο την αριστερη μας πλευρα οι αντιπαλοι φταινε παντοτε οι αλλοι..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Και η κορυφαία δημοσιογραφία συνεχίζεται:
Σήμερα διαβάσαμε αναλυτικούς διαλόγους μέσα από τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού που οι παίχτες του Ολυμπιακού σχολιάζουν την κίνηση του Valverde να αντικαταστήσει στο 19' τον Leto!
Και αυτό χωρίς σχόλια...
.
παντως οπως και να εχει εγω γουσταρα που του ξηγηθηκε ετσι ο βαλβερδε αν και μου αρεσει πολυ ο λετο καλες ειναι και οι τριπλες και χρειαζονται αλλα κατανταει κουραστικο να μην δινεις ποτε πασα αλλά ποτε
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εγώ πάλι έχω ξενερ'ωσει πολύ με τον Λέτο! Δηλαδή δεν θέλει να φύγει απο την Λίβερπουλ αλλά εάν δεν μπορεί να παίξει λόγο διαβατηρίου, καλός είναι και ο Ολυμπιακός!Ερχεται, και αρχίζει τις δηλώσεις, μαμάω εγώ και βασικός θα παίζω, θα ξεχάσουν τον Τζόλε κτλ. Παίζει ...αποθεώνεται, λέμε τι παιχτούρα είναι αυτή. Και απο τότε (ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ!!!) δεν έχει στραβώσει μπαλιά της προκοπης και πολλά δέιγματα ανώριμου παίχτη!Συν της άλλης είναι και δανεικός, δεν μπορείς να ελπίζεις ότι του χρόνου θα στρώσει κτλ. Τέσπα, μέχρι στιγμής με έχει απογοητέυσει... κρίμα γιατί το κατέχει το τόπι ο ηλίθιος!
Επειδη παντα οταν μιλαμε για τον Λετο,μας ερχεται στο μυαλο (σαν τα συννεφακια στα κομικς ενα πραμα) και το ονομα του Τζολε θα πω το εξης.Δεν ξερω και δεν με ενδιαφερει γιατι ο Χριστογλου μετα την πρωτη εμφανιση του Λετο εγραψε αυτα για τον Τζολε (οτι θελει πολλα ψωμια ακομα ο αργεντινος κτλ).Μενοντας σε αυτα χανουμε το δασος και πεφτουμε σε καφενειακο επιπεδο,συζητωντας για κλικες,κολλητιλικια με δημοσιογραφους κτλ.Το θεμα ειναι ομως οτι (τουλαχιστον μεχρι στιγμης) ειχε απολυτο δικιο!Κακα τα ψεματα.Ετσι οπως παιζει ο Λετο,δεν ισοδυναμει ουτε με το αριστερο αρ**** του παλιου Τζολε.Ακομα και συγκρινομενος με τον τωρινο Τζορτζεβιτς,δεν ειμαι καθολου σιγουρος οτι θα εχει μεγαλυτερη συνεισφορα,αν επαναλαμβανω παιζει ετσι.Οπως επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι τοση πρεμουρα να υποσκελιστει ο τζολε.Αν καποιοι εχουν βαρεθει να τον βλεπουν, με συγχωρειτε αλλα ειναι δικο σας προβλημα και δεν το λεω με καμμια δοση ειρωνιας και φυσικα δεν θελω να κακολογησω κανεναν.
Το θεμα ειναι το εξης.Τι προτιμαμε.Εναν παικτη στην ενδεκαδα,γερασμενο και ανημπορο να προσφερει αυτα που μπορουσε παλια ,η εναν παικτη που κανει ολη την ωρα μαλακιες!Αλλη επιλογη την δεδομενη στιγμη δεν υπαρχει!
Spiros Red (08-09-08)
Όμως μην ξεχνάμε ότι ο Λέτο έίναι επιλογή του Βαλβέρδε. Η άποψή μου είναι οτι ποτέ δανεικός παίκτης δεν θα βγάλει αυτό που αξίζει και ιδίως στην Ελλάδα...Φανταστείτε να παίζουμε κανένα ντέρμπυ και να παίζουμε με παίκτη λιγότερο επειδή ο Λέτο θέλει να κάνει κορδελάκια...Αν δεν καταφέρει ο Βαλβέρδε να τον συμμορφώσει, η αποτυχία θα είναι του Βαλβέρδε ...και όχι του Λέτο...
ειναι στυο χερι του προπονητη να τον συμμορφωσει.αν δεν μπορει ας τον διωξουν να παρουμε καποιον καλυτερο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Λήξαν θεωρεί το θέμα με Λέτο ο Βαλβέρδε. Μετανιωμένος ο Αργεντινός
Δεν θα δώσει συνέχεια στο θέμα με τον Σεμπάστιαν Λέτο ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί πως ο Αργεντινός άσος κατάλαβε το λάθος του και ότι δεν πρόκειται να δείξει ξανά κρούσματα απειθαρχίας ή να παρακούσει τις εντολές του προπονητή. Μάλιστα, τον υπολογίζει κανονικά για τις αναμετρήσεις με Ξάνθη και Νόρτζελαντ.
Ο νεαρός άσος έχει μετανιώσει για τον τρόπο που αγωνίσθηκε στο φιλικό με τον Ιωνικό και όπως έλεγε στο στενό του περιβάλλον, δεν θέλει να δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην ομάδα του, απλά να είναι χρήσιμος.
«Δεν έχω πρόβλημα με τον προπονητή. Εχω μάθει να σέβομαι τις αποφάσεις των προπονητών μου. Εκείνοι αποφασίζουν. Εγώ ήρθα στον Ολυμπιακό, επειδή θέλω να παίξω καλό ποδόσφαιρο και να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που μου παρουσιάζεται. Δεν ξέρω πόσο διάστημα θα είμαι στην ομάδα, αλλά όσο είμαι εδώ θα δώσω το καλύτερο εαυτό μου», υποστήριξε ο Λέτο.
Επιβεβαιώνεται ότι το θέμα ήταν μικρότερο από όσο ανησυχούσαν η φοβόταν πολλοί.Ο Λέτο είναι ένα παιδί 21 χρονων που βράζει το αίμα του,και τίλη να διακριθεί και να δοξαστεί.Τον γείωσε ο βαλβίδας,πάει τέλος.και να είναι βεντέτα η ψώνιο δεν τον παίρνει και το κατάλαβε.πρώτα θα δείξει τι ξέρει,και μετά εάν τον παίρνει εάν ξαναλέω ίσως τα ξανακάνει,αλλα μέχρι τότε θα πρέπει να λιώσει 35 ζευγάρια παπούτσια στο γήπεδο.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Δεν υπηρξε καν θεμα "του Λετο με τον Βαλβερδε". Δεν θα μπορουσε να υπαρξει. Ο Βαλβερδε ειναι προϊσταμενος του Λετο.
Θέμα του Βαλβερδε με τον Λετο υπήρξε και ο Ισπανος το χειριστηκε οπως επρεπε.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ας ελπισουμε να εβαλε μυαλο.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλά δεν νομίζω να ξανακάνει τίποτα!!!!!!!Αν θέλει να παίξει!!!!Βέβαια αν δεν θέλει μετά θα έχουμε πρόβλημα εμείς γιατί τον τζόλε δεν το βλέπω και πολύ καλά!!!!!Θα δείξει...
Μπατσοί παντού και εμείς με ντου για την αρρώστια μας παντού!!!!!!!!!!!
Θα βάλουμε τον Νηκλιτσιώτη ωρεεεε.
Προσπαθεί να αγοράσει Λέτο
Δανεικός και… αγύριστος. Κάπως έτσι θέλουν τον Σεμπαστιάν Λέτο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, γι’αυτό και θα κινήσουν σύντομα τις διαδικασίες για την απόκτηση του Αργεντινού χαφ. Πρώτος στόχος είναι να πείσουν τη Λίβερπουλ να θέσει οψιόν πώλησής του, κάτι το οποίο δεν δέχτηκαν οι «κόκκινοι» το καλοκαίρι, αφού ο παίκτης υπολογίζεται από τον Ράφα Μπενίτεθ. Όμως οι δυσκολίες που υπάρχουν στο να αποκτήσει άδεια εργασίας στην Αγγλία καθιστούν την επιστροφή του στους «κόκκινους» της Αγγλίας αδύνατη τουλάχιστον για έναν ακόμη χρόνο.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Προσπάθεια ωραιοποίησης της κατάστασης βλέπω!
Δεν έχει αλλάξει κάτι από τον Αυγουστο μέχρι σήμερα.
Ισχύουν οι ίδιοι όροι και οι προυποθέσεις για τον Leto.
Δηλαδή θα μείνει για ένα χρόνο.Εκτός αν και πάλι έχει πρόβλημα να παίξει στην Αγγλία ή ...απολύσει η Liverpool τον Beniteth.
Αν ήταν να υπογράφονται συμβόλαια και μετά να τα αλλάζουμε προφορικά παρακαλώντας δεν θα υπήρχαν συμβόλαια.
Απορώ γιατί τα γράφουν αυτά που γράφουν...
.
ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΙ LIVE KAI ME ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΙΣΤΩΤΗΤΑ
Leto:
Κόουτς, θέλω να ξέρεις πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από μέρους μου. Εσύ είσαι ο προπονητής μου και θα αποφασίσεις για όλα. Θέλω μόνο να βοηθάω την ομάδα και από το επόμενο ματς στην Ξάνθη, να ξεκινήσω βασικός.
Valverde:
Ούτε εγώ έχω πρόβλημα μαζί σου. Σου έκανα κάποιες παρατηρήσεις γιατί δεν έπαιζες όπως έχουμε πει. Εμείς υπολογίζουμε σε εσένα, αλλά πάνω από όλους η ομάδα. Θα δούμε τι θα γίνει στο ματς με την Ξάνθη
χαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχααχα
αυτό μόνο τέλος
.
Ουτε το Φορτ Νοξ τετοια στεγανοποιηση!![]()
PanDeMon7 (11-09-08)
Bookmarks