Μετα το κακο παιχνιδι με τον Αστερα εκανε και τα χθεσινα και εδεσε το γλυκο.
Το φιλικο το χτεσινο δεν το δα αλλα απο οτι διαβασα πρεπει να ταν οπως με τον Αστερα.
Ηρθε εδω αρχισαμε εμεις τα ΛΕΤΟ ΛΕΤΟ και το καβαλησε το καλαμι.
Αν δεν του βαλει μυαλο ο Βαλβερδε τον βλεπει στο τελος να χει πιο λιγες συμμετοχες απ τον Σοιλεδη και τον Νικλιτσιωτη...
ΞΥΠΝΑ ΛΕΤΟ και δωσε και καμμια πασα,δεν κανει κακο...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
chainsaw (11-09-08), Hippocrates (07-09-08), Μανούσακας (08-09-08), kouzoulo (10-09-08)
Aυτό το μαλακισμένο νομίζει οτι μας έκανε χάρη που ήρθε στην ομάδα.Φάνηκε άλλωστε από το παιχνίδι με τον αστέρα.Τακουνάκια τριπλίτσες και γω δεν ξέρω τι άλλες μαλακίες. +100000000000 στον Βαλ που τον ξέχεσε. ΑΙ σιχτιρ .πάνω που η ομάδα αρχίζει να στρώνει βρίσκεται ένα @ να τα κάνει σκατά.Για να του βάλουμε και μείς λίγο πάγο.Κλώνος Ζάχοβιτς. Λετο αγόρι μου άλλο να ξέρεις μπάλλα και άλλο να μπορείς να παίξεις ποδόσφαιρο δεν στοχανε πει αυτό στη Λίβερπουλ.Αλλα ξέχασα εκεί έχει άλλους πέντε σαν και σένα ενω εδω......
Σωστη η κινηση του Βαλβερδε, ελπιζω εξισου σωστη να ειναι και η αντιδραση του Λετο. Και να παιξει τη μπαλα που μπορει χωρις βεντετιλικια. Και εχουν δικιο καποια παιδια. Αυτη η ... "αποθεωση" στην πρωτη ντριπλα της πουτσας που κανει καθε παικτης ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Dago Red (07-09-08), Μανούσακας (08-09-08)
Θα συμφωνήσω με το Σάκη... Ο καθένας που είναι σε οποιαδήποτε ομάδα δεν είναι για μπούγιο αλλά για να προσφέρει! Και ο Ροναλντίνιο όλο αρνητικός ήταν και πρόσφερε μόνο έναν χρόνο στην ομάδα...
Μιλάμεεεε
εχει ξενερωσει ο κυριος Λετο και φαινεται χαρακτηριστικα .. ελπιζω να αλλαξει μυαλα συντομα
Πολλα μπραβο στον Βαλβερδε ..
Μανούσακας (08-09-08)
Ηταν καποιος αλλος ομως,που η μητρικη του γλωσσα ειναι ιδια με του παικτη με τη μεγαλη προσφορα και ομιλει και την ισπανικη.Ισως να πηρε τηλεφωνο το φιλαρακι του μετα τη ληξη και αυτος εν συνεχεια να καλεσε τους δικους του "φιλους"....![]()
Όταν πληρώνεσαι ( και μάλιστα αδρά ) γιά να κάνεις μιά δουλειά, πρέπει να την κάνεις. Αλλιώς πρέπει να υποστείς τις συνέπειες. Αυτό ισχύει παντού, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο.![]()
ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΡΥΛΟΣ.
Kαλά και οι ΑΡΔ όμως δεν ξέρουν τι γράφουν.Στο ένα site γράφει 'οτι ο Leto του απάντησε "Εγώ τι έκανα?" και στο άλλο site ότι δεν απάντησε αλλά φαινόταν δυσαρεστημένος και απορημένος από το ύφος του.Άντε να βγάλεις άκρη.Τεσπα δε χρειάζεται να το κάνουμε και σήριαλ.Αυτά συμβαίνουν.Απλά είναι τα πράγματα.Αν ο Leto ικανοποιήσει τον Valverde στις επόμενες προπονήσεις και δείξει ότι κατάλαβε το λάθος του θα παίξει αν όχι τότε θα πρέπει να προσπαθήσει για να ξαναπαίξει.Αυτά έγιναν πάνω στην ένταση δε νομίζω τώρα ότι θα κάθονται να το μελετάνε κιόλας.
Μανούσακας (08-09-08)
απο θεωριες συνωμοσιας χορτασαμε....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
lgalletti7 (08-09-08)
Συμφωνω!Ποσο μαλλον δε,οταν αυτα ειναι δεν ειναι τιποτα παραπανω απο ενα σεναριο του μυαλου,χωρις καμμια αποδειξη.
Απλα,μια υποθεση εγινε εκ μερους μου στο πως θα μπορουσε καποιος που ηταν απων,να αποτελεσει το συνδετικο κρικο για να φτασει μια πληροφορια απο τα αποδυτηρια στους δημοσιογραφους.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kouzoulo : 10-09-08 στις 10:22 Αιτία: edit quote
kouzoulo (10-09-08)
Πολλοι εχουν δωσει δικαιωματα χωρις μαλιστα οι περισσοτεροι να εχουν ανταποκριθει ουτε στοιχειωδως στις υποχρεωσεις τους. Κατι που ο Τζολε εχει κανει με το παραπανω τοσα χρονια. Ελπιζω ο νεος προπονητης μας (ο οποιος παρεπιπτοντως εχει δωσει ηδη πολλα δικαιωματα σε σχεση με το χρονο που ειναι στην ομαδα) να τον χρησιμοποιησει επιτελους οπως πρεπει και να παρει οσα περισσοτερα μπορει απο αυτον γιατι αν αξιοποιηθει σωστα με την παραλληλη ξεκουραση εχει να δωσει πολλα ακομα και φετος.
Hippocrates (08-09-08), kouzoulo (10-09-08)
Bookmarks