Καλύτερος απο τον Τζολε στα νιατα του δεν ειναι παντως ο Λετος. Ενταξει δεν ξεκινησε το καπνισμα ακομα για να το γαμησει νωρις-νωρις, αλλα σαν παικτη δεν τον κανω "Τζολε"
Ακομα βεβαια δεν τον εχω δει πολύ.
ωραίο σενάριο...
ο λέτο όσο περνάει ο καιρός να γίνεται βιονικός,να οργώνει την πλευρά,να είναι 5 σκάλες γρηγορότερος απο τον κάθε αντίπαλό του στο πρωτάθλημα και να έχει μέχρι το τέλος της χρονιάς καμιά 30ριά ασίστ...
η λίβερπουλ να τον παίρνει πίσω,δρώντας ως απόλυτα λογική ομάδα και εμείς να κλείνουμε το αεροδρόμιο για να μην φύγει...
και να βγαίνει κόκκαλης και να ανακοινώνει πως ως απάντηση για την φυγή λέτο,ανανεώνει για άλλα 3 χρόνια το συμβόλαιο με τον τζόλε....
την άλλη μέρα να έχουμε άρθρα του χριστόγλου και στον πρωτάθλητή που να λένε οτι "ο τζόλε θέλει 5 λέτο(υς) για πρωινό"....
δεν μου φαίνεται και τόσο μακρινό πάντως....![]()
Καλύτερος απο τον Τζολε στα νιατα του δεν ειναι παντως ο Λετος. Ενταξει δεν ξεκινησε το καπνισμα ακομα για να το γαμησει νωρις-νωρις, αλλα σαν παικτη δεν τον κανω "Τζολε"
Ακομα βεβαια δεν τον εχω δει πολύ.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
makis_7 (06-09-08)
τζολε στα ντουζενια του δεν ξαναβγαινει.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
makis_7 (06-09-08)
Άκυρη η σύκγκριση.Ο Djole ήρθε στον θρύλο στα 24 του ο Leto είναι ακόμα 22 ξέρει μπάλα αλλά είναι ποδοσφαιρικά ανώριμος.Ο Djole ήταν καλλιτέχνης στο είδος του και έκανε πλάκα με τους αντιπάλους του στην Ελλάδα ενώ ήταν και πρωτεργάτης στα ευρωπαικά ματς.Ο Leto από την άλλη είναι ένας παίκτης που δεν τρέχει μόνο όταν σπριντάρει αλλά πολλές φορές σκυλιάζει καταδιώκει τον αντίπαλό του και του κανει και κανα tackling άμα λάχει.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι στη Lanus συνέκλινε καμια φορά στο γήπεδο και γινόταν πολύ απρόβλεπτος ενώ εδώ παίζει συνέχεια στη γραμμή πάνω κάνοντας διαγωνισμό ντρίμπλας.Πρέπει να μάθει να διοχετεύει σωστά την πολύ ενέργεια που όντως διαθέτει και να ωριμάσει ποδοσφαιρικά.Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται και θα ρθει με τα συνεχή παιχνίδια σε ανταγωνιστικό επίπεδο που θα του δώσουν ασφάλεια και αυτοπεποίθηση.
consigliere (05-09-08), makis_7 (06-09-08)
Εντάξει ρε γενικά πρέπει να ωριμάσει να ελέγχει τα νεύρα του κτλ. εντάξει νεαρός είναι δεν τον κατηγορώ ίσα ίσα που αν θυμάσαι ήμουν ο πρώτος στο forum που είχα ενθουσιαστεί με την ιδέα να πάρουμε τον Leto και τον προτιμούσα από τα άλλα ονόματα που είχαν ακουστεί τύπου Ljungberg και άλλων κουτσών αλόγων την ώρα που όλοι έριχναν κατάρες,μάλιστα είχα πει ότι θα σας το χτυπούσα όταν θα βλέπατε ότι είναι καλός παίκτης αλλά κάνω τουμπεκί ψιλοκομμένο.Όπως κάθε παίκτης όμως έχει και τα αρνητικά του και πρέπει να λέγονται και αυτά και δε φταίνε μόνο οι εντολές του Valverde.
Παιδια ο λετο εχει τρομερες ικανοτητες,αλλα το παιχνιδι του ειναι αρκετα ανωριμο και μη ουσιαστικο.Πολλες φορες κανει περιττες ντριμπλες και κραταει πολυ ωρα την μπαλα στα ποδια του χωρις λογο.Θυμαμαι χαρακτηριστικα στο δευτερο ματς με την ανορθωση σε μια φαση ειχε περασει τον αντιπαλο και αντι να κανει διεισδυση η σεντρα κανει αλλη μια ντριμπλα,πεφτει πανω στον εξουδετερωμενο αντιπαλο και χανει την μπαλα.Επισης απο τα λιγα που εχω δει η σεντρα ειναι πολυ μετρια.Ο τζολε στην ιδια ηλικια ηταν καλυτερος ,οπως γραφουν και μερικοι αλλοι εδω μεσα,αλλα δεν ωφελουν σε τιποτα οι συγκρισεις.Το θεμα ειναι οτι παρολη την απειρια του βοηθαει περισσοτερο απο τον 36αρη τζολε και δινει πνοη στην αριστερη πτερυγα.Και μονο αυτο ειναι σπουδαια υποθεση.Επιτελους εχουμε ενα παικτη που μπορει να ανακατεψει την αμυνα,να κανει μια κουρσα και δεν καθεται στατικος περιμενοντας την μπαλα.Παντως ο λετο δεν κανει για την πρεμιερλιγκ,τουλαχιστον οχι ακομα.Σε αυτο το υψηλο επιπεδο χρειαζονται πολλα περισσοτερα στοιχεια απο μια φαντεζι ντριμπλα και κυριως σοβαροτητα και ουσια στις κινησεις του παικτη
ρε παιδιά είναι άκυρο αυτό που λέτε οτι ο τζόλε στην ηλικία του ήταν καλύτερος....
ο τζόλε στα 22 του άνηκε στον πανηλειακό και έπαιζε στην γ' εθνική
ο λέτο στα 22 του ανήκει στη λίβερπουλ....
το οτι τα πράγματα που έκανε ΓΕΝΙΚΑ ο τζόλε δεν τα έχει κάνει ο λέτο είναι γεγονός...αλλά ο λέτο έχει καριέρα που ξεκινάει ευρωπαικά απο τον ολυμπιακό με πολύ ανοιχτό ενδεχόμενο να καταλήξει βασικός στη λίβερπουλ
και ο τζόλε ξεκίνησε απο τον πανηλειακό και κατέληξε ο καλύτερος ξένος που πέρασε απο τον ολυμπιακό...
και πάλι υπάρχει μια διαφορά ετσι?....έστω και θεωρητικά...
Δεν την βλεπω εντελως άκυρη. Δυο χρονια διαφορα δε μου λενε κατι, ασε που ο Τζολε δεν ειχε τα "παρασημα" της Λιβερπουλ και του "Μπενιτεθ που κλαιει Βγενιτεθ και μην ξαναγυρισεις".
Εμενα μου κανουν εντυπωση τα απιστευτα νεύρα του που θα του στοιχισουνε πανω απο 6-7 ματς φετος καθως και η εντελως κοινότυπη και προβλεψιμη ντριπλα του. Την εκανε 2-3 φορες με την Ανορθωση και την μαθανε ολοι οι αμυντικοι του πλανήτη.
Μυαλο αν εχει θα βελτιωθει αλλα στο επιπεδο του Τζορτζεβιτς δεν θα φτασει. Ούτε βλεπω να ανοιγεται καμια σπουδαια ευρωπαϊκή καριερα μπροστα του, αλλα φυσικα ειναι πολυ νωρις ακομα. Αντιθετα με την πλειοψηφια εδώ μέσα στα ελαχιστα παιγνιδια που τον εχω δει προτιμω το Τζολε βασικο (ρε τι ειπα τωρα;;;;; )
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
makis_7 (06-09-08)
σακη δεν μας τα λες καλα...ο τζολε βασικος;ειδαμε και παθαμε για να βγει....
εμενα καλος μου φαινεται ο λετο.ας περιμενουμε να δουμε τις πραγματικες δυνατοτητες του.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
d.n.a. (05-09-08)
2 χρόνια είναι τεράστια διαφορά.Άλλο 22 και άλλο 24.Τράνο παράδειγμα ο Kaka.Όταν έπαιζε στη Sao Paulo και στην 1η χρονιά στη Milan δεν έδινε τη μπάλα ούτε με αίτηση μετά έγινε απίστευτα ουσιαστικός.Ο Djole άντε να έπαιζε 8 παιχνίδια τη χρονιά με αντιπάλους υψηλού επιπέδου.Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος ήταν πολύ χαμηλότερο και απ'ότι είναι τώρα.ο Leto από την άλλη είναι ένας παίκτης που φαίνεται να έχει κότσια και να μην του βγει το παιχνίδι θα πρεσάρει θα σκυλιάσει δεν θα κάτσει να βλέπει και η σέντρα του δεν είναι καθόλου μέτρια αλλά δε είναι και εύκολο να σημαδεύεις συμπαίκτη σου με 8 αντιπάλους στην περιοχή.Τι να πει δηλαδή ο Καραγκούνης που δεν κατάφερε να σημαδέψει ολομόναχο συμπαίκτη του με την Sparta και η μπάλα πέρασε από πάνω του και οι βάζελοι τον θεωρούνε ακόμα παίκτη?Τέλος μου την σπάνε οι συγκρίσεις που πρέπει να γίνονται με τον Djole ή οι υπερβολές.Ο Djole είναι ο καλύτερος ξένος που χει περάσει από τον θρύλο όσο βλέπω εγώ μπάλα(δηλαδή τα τελευταία 15 χρόνια)δεν είναι όμως επιπέδου Giggs.
Εγώ νομίζω ότι ο Τζόλε είχε την ισορροπημένη προσωπικότητα που χρειαζόταν η ομάδα επί Κόκκαλη.
Παιχταράς ναι, αλλά και πάλι με βασικά ελαττώματα για το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Τα εξής ένα: ο,τιδήποτε εκτός από την επίθεση (μαρκάρισμα, πρες κλπ) υπάρχει μόνο τυπικά στο παιχνίδι του. Γι'αυτό και δεν ενδιαφέρθηκε και κανένας να τον πάρει.
Για εμάς όμως ήταν μεγάλο κεφάλαιο...
Ο Λέτο για την θέση που έπαιζε ο Τζόλε μου κάνει μια χαρά.
Και επειδή κι εγώ δεν πιστεύω ότι θα έχει κάνει εν τω μεταξύ τέτοια φανταστικά παιχνίδια ώστε να έρθει του χρόνου (ή του παραπάνω) η Λίβερπουλ και να τον θελήσει γιατί μέχρι τότε αποφάσισε να μην καλύψει την θέση του ως φόρο τιμής στο αδικημένο από τους τυπολατρικούς νόμους της Γηραιάς Αλβιώνος παλληκάρι, έχω την εντύπωση ότι με το καλό θα τον έχουμε κοντά μας για καιρό!
Φοβάμαι βέβαια αν θα συνεχίσει να προσπαθεί σε περίπτωση που τελειώσει η ελπίδα της Λίβερπουλ.....
Πάντως αν σοβαρευτεί, τους παίχτες που συνήθως θα αντιμετωπίζει εδώ τους έχει για πλάκα.
... there's no such thing as "too much"...
ειναι πολυ καλος για ελλαδα.για την ευρωπη θα δειξει.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Dr.Red (05-09-08)
Βασικά αν δεν σταματήσει τις ατομιστίες που κάνει και δεν του βγαίνουν αποσυντονίζει και βγάζει εκτός ρυθμού όλη την ομάδα!!!!Δώσε και καμιά πάσα ρε φίλε λέτο!!!
Μπατσοί παντού και εμείς με ντου για την αρρώστια μας παντού!!!!!!!!!!!
ΠΑΝΤΩς ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑς ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ.δεν τον ακολουθει κανενας.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks