εκνευρισμένος , υπερβολικός και ατομιστής , πρέπει να γίνει πιο ομαδικος και ουσιαστικός . καλώς έγινε αλλαγή ασχετα αν ο τζόλε δεν τράβηξε
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Αν είχες και εσύ 2 εβδομάδες (και ούτε ουσιαστικά) μόνο σε μια ομάδα να δω πόσο θα μπορούσες να προσφέρεις. Όταν κάνει σέντρα και ο Ντάρκο είτε κοιμάται είτε είναι μόνος του, πως να πετύχει κεφαλιά ο επιτιθέμενός μας;
Είναι μεγάλη παιχτάρα ο Λέτο και θα έπαιζε βασικός φέτος σε Λίβερπουλ. Αυτό τα λέει όλα.
angelos7 (28-08-08)
Το θέμα Πάνο δεν είναι το πόσες σέντρες του βγαίνουν. Φυσικά και δεν περιμένω να κάνει ο οποιοσδήποτε παπάδες χωρίς χρόνο προσαρμογής.
Απλά έχω μια φυσική αντιπάθεια στους ατομιστές στο ποδόσφαιρο. Και ο Λετο φαίνεται πως είναι μέγιστος συν του ότι μέχρι στιγμής δεν έχει ουσία.
iek (28-08-08)
εγω αυτο που ειδα ηταν οτι τον εκανε αλλαγη σε μια στιγμη που ειχε ανεβει και αυτος αλλα και ολη η ομαδα και το γηπεδο εγερνε.τι να λεμε τωρα ρε παιδια?
FUCK PAO AND THE AVENUE
ΡΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΝΕΣΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΩΣΗΜΑΙΑΚΙ ΤΟΥ ΓΑΜΩΚΟΡΝΕΡ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ ΓΑΜΩ;
Και αναρωτιομουνα γιατι επαιζε ο Τζολε....
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
και μενα δεν μου αρεσε χτες...Αφηστε δε που ητανε ετοιμος και για δευτερη κιτρινη απο τα νευρα του..Παρολα αυτα επειδη ειναι νεος θα περιμενω..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
μεχρι να περιμενεις θα φυγει....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ρε φίλε ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα και εγώ.Λες όντως κάποιος να του την έφαγε?Αλλιώς δεν εξηγείται νέος παίκτης στην ομάδα να χει πιο πολλά νεύρα κι απο μας για το παιχνίδι.Αφού στην τελική γλύτωσε την κίτρινη σε μια τσεκουριά που έκανε στον αντίπαλο και την έφαγε για διαμαρτυρία.¨οταν σας έλεγα στις αρχές στο forum ότι ο παίκτης είναι καλός δεν είναι soft και μάχεται εννούσα ότι τα παίρνει σε αθλητικά πλαίσια.Χθες είχε ένα ύφος που έτρεμα μη βγει από την τηλεόραση και με πλακώσει
με άξιο συμπαραστάτη τον Galletti που διαμαρτυρόταν συνεχώς.Τεσπα χθες ήταν ιδιαίτερη περίπτωση και φάνηκε ότι οι παίκτες μας δεν είχαν καθαρό μυαλό κατα τ'άλλα σε μελλοντικά παιχνίδια το πάθος του πιστεύω θα μας βγει σε καλό.
Απλώς κουράστηκε στο 2ο ημίχρονο επειδή είναι ανέτοιμος . Κατά τα άλλα μου άρεσε
Ανέτοιμος γιατί?Προετοιμασία με την Λίβερπουλ δεν έκανε?
Ναι αλλα "επιστημονική" να τον τονωνει ο Σαββας δεν εκανε...
Ενταξει παιδια δεν ειναι κατι ιδιαιτερο, ενας καλος παικτης με καταχρηση ντριπλας και πολλα (αδικαιολογητα) νευρα μεχρι στιγμής.
Ελπιζω να στρώσει.
mpak (29-08-08)
Ο Λέτο είναι πολύ καλός παίχτης, αμάν πια όλοι άσχετοι είναι???
Όσο για το Λεο- Λέτο συμφωνώ, τραβάνε πολύ καλά στην επίθεση, λίγο στην άμυνα είναι το πρόβλημα!!!!
Αυτό το παιδί δε μπορεί να κάνει ολοκληρωμένο παιχνίδι.Στα προηγούμενα παιχνίδια ήταν πολύ καλός και δε του βγαίναν οι τελικές.Σήμερα ήταν τελείως απαράδεκτος και στη μοναδική γαμάτη προσπάθεια που έκανε έβγαλε σε πλεονεκτική θέση τον Diogo![]()
Κατα τη διαρκεία των ματς αντί για νεράκι να του δίνετε ξύδι να πίνει ανά 5 λεπτά μπας και καταλάβουμε γιατί σκίζεται για την πάρτη του ο Μπενίτεθ..
Χαχαχα έλεος ρε Mpak.Τον αδικείς πιστεύω.Σήμερα ήταν όντως απαράδεκτος μέχρι αηδίας αλλά γενικά είναι καλός παίκτης και έχει potential αφόυ φαίνεται ότι ακόμα δεν έχει ωριμάσει ποδοσφαιρικά και είναι παρορμητικός αφού η ψυχολογία τον επηρεάζει πολύ.Μην τρελαίνεσαι όμως shit happens.
Αυτος απο μενα αμα δεν κοψει την καταχρηση ντριπλας θα φαει χοντρο μπινελικι. Ενω μπορει να γινει απιστευτα χρησιμος στην ομαδα, οι ντριπλες του (απιστευτα ευκολα προβλεψιμες) και τα νεύρα του μπορει να στοιχισουν. Καποιος να του ριξει καμια δυο μπουφλες παρακαλω να παιξει μπαλα.
captain-cook (31-08-08), kouzoulo (31-08-08), mpak (31-08-08)
μηπως να το κανει ο τζολε?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μου αρεσει πολυ σαν παικτης αλλα κανει το κατι παραπανω και τα χαλαει,και αυτος εχει πολυ καλη τεχνικη.
Παντως οσο ατομιστης και να ειναι δινει μεγαλη ζωντανια στην αριστερη πλευρα.
Μεγαλη αντιθεση σε σχεση με το αργο-υποτονικο-εκνευριστικο ποδοσφαιρο που μπορει να παιξει πλεον ο Τζολε
Bookmarks