στην προπονηση και ο μπορχα καλος ητανε.στα επισημα ομως....
στην προπονηση και ο μπορχα καλος ητανε.στα επισημα ομως....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σε παρακαλώ !!! Λιγα τα λόγια σου για τον ΦΕΛΙΞ.ειναι μεγαλος επιθετικος~!
Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΟΜΠΡΑ!!!!!!!!
Re palikaria tha stamatisete na tous ironeveste???Gia skeftite tis mas exei prosferei o Djole pou tha paei kai ston pago???Sas lew mono se agwnes kipelou tha ton vazei opws kai ton paixtara ton NUNEZ tzampa paei tetoia paixtoura!!!
Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις?Επειδή έχει προσφέρει δε μπορεί να κάτσει πάγκο?Σόρρυ κιόλας αλλά μίλα λίγο λογικά.Εννοείται πως ο 37χρονος τζόλε θα κάτσει στον πάγκο.Όσα χρόνια βλέπω μπάλα είναι ίσως ο καλύτερος παίκτης που έχει περάσει αλλα αυτή τη στιγμή και ο πάγκος καλός του είναι.Δηλαδή αν δεν είναι και ο Leto ικανός να παίξει αντί του Τζόλε ποιόν πρέπει να πάρουμε τον Malouda?
chainsaw (15-08-08)
ελπιζω μετα τον λετο να μην παρει αλλον δανεικο ο σωκος...
καθε χρονο θα ξηλωνεται η ομαδα και δε θα παιρνει μια
μ αρεσε και ο ααρον αλλα οχι δανεικο... αν ειναι παρτον με οψιον αγορας εστω και ακριβη
αν μας κατσει τα δινουμε αν οχι παμε γι αλλα
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
συμφωνω για τους δανεικους.πρεπει να αγοραζουμε παικτες και οχι να δανειζομαστε.ετσι δεν χτιζεις ποτε ομαδα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δανεικός - ξεδανεικός άλλαξε τη ροή του αγώνα μόλις μπήκε. Απαραίτητο να ξεκινάει βασικός.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
PanDeMon7 (15-08-08)
και να βγει ο τζολε?τρελλος εισαι?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ποιο νουμερο πηρε ο λετο?
Μπήκε στο γήπεδο και ξεχώριζε σαν την μύγα μες το γάλα. Μεγάλη παικτούρα! Είμαστε τυχεροί που ήρθε αλλά με παίκτες που έχουν την φανέλα βασικού σπίτι΄μάλλον θα φύγει πικραμένος...
19 Μαρτίου 2014 ... πλησιάζει ...
Άρε Λέτο, ποιός σου το έλεγε, από αναπληρωματικός του Αρτσούμπαλου σε αναπληρωματικό 36χρόνου. Θα τα σκέφτεσαι αυτά σε κάνα δυο χρόνια όταν θα παίζεις κανένα τελικό CHL με Λίβερπουλ και θα γελάς. Προς το παρόν στις 27 ελπίζω να μην κλάψει κανείς μας.
19 Μαρτίου 2014 ... πλησιάζει ...
chainsaw (17-08-08)
Πολύ τον γουστάρω αυτόν τον παίκτη. Καντάρια μπάλα, σταρχιδιστής και μεγάλη κλάση. Ιδανικός παίκτης για να αφήσει (εννοείται) τον Τζόλε στον πάγκο (χαλαρά κιόλας).
Και εμένα μου άρεσε ... άλλο είναι το θέμα θα κάτσει ο Τζόλε στον πάγκο?
Αμα ο Λετο παιζει αριστερα τοτε ο Τζολε θα παιζει κεντρο. Βρειτε αλλον για παγκο. Μαλλον τον Ιερο βλεπω για να ξεκουραστει![]()
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Να τον δούμε και αυτόν με τη πάθος θα παίζει στο ....ουέφα, και στο γκρικφουτμπολ...
Bookmarks