Παιδιά ο Τζόλε είναι ίνδαλμα και δεν του αξίζει τέτοια συμπεριφορά.
Ο λόγος που δεν πασάρει εύκολα στον Μπελου είναι γιατί αρέσκετε στο να κατεβάζει πάντα την μπάλα απο τα πλάγια. Είτε θα πλαγιοκοπήσει μόνος του είτε με καναν Λεονάρντο. Αν κλειστεί γυρίζει την μπάλα στα μπακ.
Πάντα έπεζε έτσι. Δεν το κάνει μόνο τώρα με τον Μπελούτσι
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Συμφωνώ οτι πρέπει να αντικατασταθεί. Η ομάδα έπαψε να παίζει μπαλα απο τότε που ο Τζόλε παρέδωσε. Και μακάρι ο Λέτο να συνεχίσει έτσι όπως φάνηκε στο φιλικό.
Δεν νομίζω όμως οτι ευθύνεται ο Τζόλε ή ο Ιέρο που ο Μπελούτσι δεν φάνηκε ακόμα. Ενας παικταρας με μια δυο που θα πιάσει την μπάλα θα δείξει οτι την κατέχει. Πόσεις προσπάθειες πήρε ας πούμε ο Λέτο για να πάρει τα χειροκροτήματα.
Ελπίζω απλά να είναι ακόμη έξω απο τα νερά του και να συνέλθει σύντομα (ο Μπελου)
Βρε, βρε, βρε.
Καλως τα παιδια.
Ο "αναπληρωματικος του Αρλουμπι", ο "ελα μωρε τωρα, ποιος Λετο", ο ετσι, ο αλλιως, εγινε ξαφνικα παιχτρονι.
Τοσο καιρο φωναζα για υπομονη, ολα θα βγουν στο γηπεδο.
Τα καλυτερα ερχονται.
IERO (11-08-08)
το γηπεδο αποκαθηλωνει πολλους παικτες και απογειωνει καποιους "μετριους".πρεπει να εχουμε υπομονη.στα επισημα παιχνιδια θα κρινονται ολοι.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
valadis (07-08-08)
παιδια αν θελουμε η ομαδα να προχωρησει, πρεπει να μαθουμε να μην τους αποθεωνουμε με την πρωτη ευκαιρια τους παιχτες αλλα ουτε κιολες να τους λοιδορούμε ! ο λετο και εμενα εχθες μου "εβγαλε " τα ματια, αλλα σε καμμια περιπτωση οταν ειμαι στο γηπεδο δεν θα αποδοκιμασω παιχτη( πλην σισιτς) ουτε ομως θα τον αποθεωσω!!!! πρεπει να μαθουν οι παιχτες και γενικοτερα αυτοι που βρισκονται στην ομαδα , οτι πλεον οι φιλαθλοι του ολυμπιακου , δεν μασανε απο μια περιτεχνη ενεργεια , ουτε απο μια νικη , ουτε απο μια ηττα! πρεπει ολοι να τα δινουν ολα ΠΑΝΤΑ!
θα γινει της φουκουσιμας
O Τζόλε έπρεπε να είχε σταματήσει φέτος. Το θέμα είναι ότι ΑΝ παίξει έστω και σε ένα παιχνίδι βασικός αντί του μαλλιά θα αποδοκιμαστεί από τον κόσμο στην 1η λαλακία. Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΤΖΟΛΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΜΕ 50 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ? Για σκεφτείτε το...
Εντάξει τα ισοπεδώσαμε όλα τώρα...
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
έδειξε ότι το ξέρει το τόπι και με το Λεονάρντο πίσω του θα κάνουν θαύματα
ΓΑΥΡΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ , ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ρε παιδιά αληθινά σε αυτή την ομάδα έτσι όπως στήνεται δεν λείπει ο Νέρι?
θα ήθελα τη γνώμη σας.
kouzoulo (07-08-08)
ναι ρε κουζουλο αυτο ειναι ενα κακο, που πρεπει να διορθωσουμε ολοι μας οχι μονο ο φιλος ο fakes που εν μερει εχει ενα δικιο! και εγω πολλες φορες πιανω τον εαυτο μου offside , οπως και να εχει αυτο ακριβως εννοουσα να μην αποθεωνουμε τωρα τον λετο και σε καποια αλλα παιχνιδια να θυμηθουμε οτι ειναι βασικος και το μονο που τον νοιαζει ειναι να περασει ο καιρος για να επιστρεψει στην αγγλια!!!
μαγκες ψυχραιμια, το μεγαλο προβλημα δεν ειναι στους παιχτες αλλα καπου αλλου που ειναι και οφ τοπικ εδω μεσα!
θα γινει της φουκουσιμας
kouzoulo (07-08-08)
Πόσους 34άρηδες έχουν οι Ρεάλ,Μπάρτσα?
Bookmarks