καλά το μακρυμάλληδες
το "άμπαλοι" ποιοί το λένε ; οι άγγλοι "τεχνίτες" ;![]()
Μα γιατί νομίζεις ότι οι Αργεντίνοι ονομάζονται από τους εχθρούς τους μακρυμάλληδες άμπαλοι;![]()
καλά το μακρυμάλληδες
το "άμπαλοι" ποιοί το λένε ; οι άγγλοι "τεχνίτες" ;![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Όχι, βρεΈναν οπαδό των μπραζέου είχα ακούσει να το λέει
![]()
Λίγο πιο ... εύχαρις φλωράντζα μου κάνει εμένα! Κάπως λεβεντο-gay, δεν ξέρω....
Άσε που στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ από την υπογραφή του κάνει εμφάνιση ο πιθανός του ... συνοδοιπόρος! Ένας τύπος ανάλογης εμφάνισης με ανοιχτό πουκάμισο ως τον αφαλό και χαϊμαλιά στο λαιμό και ύφος ... άσε καλύτερα!
Όπως λες πάντως, όπως και νά'χει θα δείξει. Κι ελπίζω να δείξει κάτι καλό.
Ο δανεισμός για 2 χρόνια, αν δεν υπάρχει όρος επιστροφής του και νωρίτερα στην περίπτωση εξασφάλισης άδειας εργασίας, για μένα πρακτικά σημαίνει ουσιαστική απόκτηση. Σαν άτυπη οψιόν- ποιός θα τον θυμάται με καψούρα μετά από 2 χρόνια... Θά'ναι ο Ράφα που ξελιγώνεται με πάρτη του;;; Γιατί μου φαίνεται ο μόνος που ξελιγώνεται γι'αυτόν και τον θεωρεί παιχταρά. Θα έχει ακόμα ανάγκη η Λίβερπουλ;; Θα δείξει κάτι τόσο καλό σε εμάς που να τον θέλουν πίσω;;; Αν δείξει όσα ο Τζόλε πχ, που για μάς θα είναι μεγαλείο, δύσκολα θα τον θελήσουν πίσω στην Αγγλία. Και αν τον ζητήσουν θα τον πάρουν για καβάτζα- δύσκολο να φύγει αν είναι βασικός και είδωλο εδώ...
Δύσκολες προϋποθέσεις. Μια χαρά για εμάς. Αρκεί να δείξει κάτι καλό- έστω τόσο όσο να προχωρήσουμε πέρα από τον αρχηγό.
... there's no such thing as "too much"...
Kαλως ηρθες Σεβαστιανε. Κι ευχομαι πολλα καυτα ταγκο με Γεωργεα και Νιλσον και λοιπους.![]()
Αυτή η παιχτούρα ήταν η αλλαγή του Αρτσουμπάκου;
Ήμαρτον...
Πάρα πολύ καλός ο Αργεντίνος!
Θρύλε είσαι η μαστούρα μου......
PEHTARAS ,EXI NA KLISI POLA SPITIA KE FOLIES AEOTOLAGON![]()
pote kirgiako ston olimpiako
πολύ παιχτούρα!
επιτέλους θα παιζουμε με 11 και εμείς από εδώ και πέρα
iek (07-08-08)
Πολύ καλός.Αν μπορεί να παίξει σε αυτους τους ρυθμούς 90λεπτο ειναι μεγάλη παιχτούρα και γιαυτό χτυπιόταν ο Μπενίτεθ!Είδωμεν... Πάντως είτε έτσι είτε αλλιώς, έχουμε αριστερό χαφ![]()
Προφανώς συμβαίνουν δύο πράγματα. Ή ο Αρτσούμπι έπαιζε με μέσο στη Λανούς, ή ο Λέτο εξελίχθηκε πολύ τα 2 τελευταία χρόνια. Ούτως ή άλλως είναι παιχταράς και το έδειξε από τα πρώτα του λεπτά στο χορτάρι!! Καλώς ήρθες Σεμπάστιαν, σου αφιερώνω και ένα τραγουδάκι από τους Cockney Rebel:
.....................................
Τώρα, όλοι σε γνωρίζουμε!!
[youtube]www.youtube.com/watch?v=_OIFk2dQcno&feature=related[/youtube]
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Νομίζω ότι ο Αρτσούμπι έπαιζε και αριστερό εξτρέμ και κρυφός κυνηγός.Εξάλλου αν θυμάστε πέρσι όταν ήταν να έρθει, μαθαίναμε ότι είχε να παίξει 7 μήνες στη Λανούς επειδή τα είχε σπάσει με τη διοίκηση..Άρα ο Λέτο θα έπαιζε βασικός..
Τεσπα ο Λέτο είναι παικταράς, είχε δίκιο ο Βαλβέρδας.Καλύτερα αυτός παρά ο τρελο-Σουηδός.
Hμουν στο γηπεδο.. Και ενταξει... οκ .. οχι ασχημα.. καλα.. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΑΒΑΤΑΡ ΤΟΥ ΜΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟΥ ΛΕΤΟ???? ΛΕΤΟ ΛΕΤΟ ΟΕ ΟΕ ΟΕ , ΟΕ ΟΕ ΟΕ !!!!!!!!!! VIVA ARGENTINA VIVA LETO @!!!#@!
Y.Γ Εχμμ ε ε ε καλουτσικος ο λετο να τον δουμε και στην συνεχεια ε χμμ εμ ναι..
Πάντως έλεος να μην είναι αυτός ο παίχτης βασικός στη Λανούς και να είναι ο Αρτσούμπαλος...
Μιλάμεεεε
Γαμώτο την ώρα που μπήκε έπεσε η ανηψιά μου και χτύπησε και δεν τον είδα.
Τέλος πάντων... για μένα είναι άμπαλος μέχρι να τον δω να παίζει.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Μακαρι να ειναι ετσι Νικολα, αλλα θελω πρωτα να το δω. Μην στεκομαστε σε30 λεπτα. Ας εχουμε λιγο υπομονη. Δεν λεω εδειξε καλα στοιχεια, αλλα δεν ειναι σωστο ουτε να ενθουσιζομαστε ουτε να απογοητευομαστε. Εχουμε μια χρονια να τον κρινουμε.
ΥΓ.Γιαννης δεν μεταφραζεται το Giovanni?![]()
Adios Lakerde ala Past.
Bookmarks