Το χάσμα μεταξύ του Ερνέστο Βαλβέρδε και του Σεμπαστιάν Λέτο όπως όλα δείχνουν γεφυρώνεται.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ισπανός προπονητής είναι πλέον θετικός στην επιστροφή του Αργεντινού αριστερού μέσου στις προπονήσεις του Ολυμπιακού, κάτι που αναμένεται να γίνει από την Παρασκευή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Βάσκος τεχνικός μίλησε με τους παίκτες του για το ίδιο θέμα. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Βαλβέρδε, κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης της Πέμπτης, ζήτησε τη γνώμη της ομάδας δηλώνοντας πως "είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζω πώς εσείς αντιμετωπίζετε το θέμα". Οι ποδοσφαιριστές τάχθηκαν υπέρ της επιστροφής του Αργεντινού άσου και κάπως έτσι μπήκαν οι τίτλοι τέλους στο σήριαλ των τελευταίων ημερών.
Ο Λέτο αναμένεται να προβεί σε δήλωσε μεταμέλειας, η οποία θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ενώ κατά συγκεκριμένες πηγές έχει ήδη έρθει σε μιλήσει με τον Βαλβέρδε.
Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Σεμπάστιαν Λέτο έκανε την ακόλουθη δήλωση, στο [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] :
«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την Διοίκηση, τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και τους φιλάθλους μας, για την συμπεριφορά μου σε πρόσφατη προπόνηση. Επιθυμία και πρόθεσή μου ήταν και είναι πάνω απ' όλα το καλό της ομάδας και για το λόγο αυτό θα ήθελα να τονίσω ότι θα κάνω ότι είναι δυνατόν για να βοηθήσω, από την πλευρά μου, στην επίτευξη των στόχων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.»
Du3lisT (12-03-09)
Άντε επιτέλους γιατί μας τα πρήξατε τόσες μέρες...
.
7 ΚΟΥΠΑ (12-03-09)
Να δούμε τώρα τι αφορμή θα βρουν για να διώξουν τον προπονητή...
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
“Σιγά να μην του ζητήσω και συγγνώμη του μυτόγκα…”
“Λέτο, για πήγαινε λίγο στο γραφείο του κου Κόκκαλη…”
-”Τι με θέλει ο Πρόεδρος;”
-”Εγώ απλά σε συνοδεύω…”
“ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩωωωωωωωωωωωωωωχχχχ”
“Ρε το θείο. Βαρύ χέρι έχει. Και δεν του φαίνεται…”
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Εχουμε προοπτική αγοράζοντας και τις τρίτες αλλαγές... Δεν μούγκριζε στην προετοιμασία ότι δεν κάνει για τον Ολυμπιακό ο Γ.Παπ και προτιμούσε Brother Αλόνσο? Δεν έκανε 2 μέρες να πάει για προπόνηση επειδή του αγόρασαν τον Ντουντού που δεν τον ήθελε? Από μάτι σκίζει...Κι αυτό είναι το καλό σενάριο. Γιατί το κακό είναι ότι είναι μιζαδόρος.
σωστο...
απο ματι μηδεν το παλλικαρι
και πολύ δυσκολο να γινεις κορυφαιος προπονητης αμα δεν εχεις ματι...
αν περιμενεις απο τους σκαουτερς να σου κανουν τη δουλεια βαλε ριγανη
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Ακόμα εδώ είναι αυτός;![]()
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (13-03-09)
Ναι οντως...Τον Ντουντου ουτε εγω θα τον ηθελα αν εψαχνα για αμυντικο χαφ αφου το παληακρι δεν ειναι τετοιος...Κι αν δωσαμε οντως 5 μυρια (λεμε τωρα) για το Ντουντου σου βρισκω στην αγορα πολυ καλυτερους....
Για τον Αλονσο στο ξαναπα αλλα κολλησε η βελονα...Προετοιμασια ειναι οποιον θελεις δοκιμαζεις....Εκτος κι αν του ειχανε στη λιστα καλυτερον παιχτη και αυτος τον απεκλεισε για να υπογραψει τον Αλονσο...Ο Αλονσο ακομη κι αν ειχε υπογραψει δεν νομιζω να επαιζε βασικος αν και αμφιβαλλω αν θα μπορουσε να ειναι ειροτερος απο τον πατσα...
Οσο για τον Παπ θα τα δουμε ολα εν καιρω...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
ναι οντως...Ο Ντουντα, ο Ντουσερ κιο ο γεστε που ζητησε δεν ειναι καλοι...
Δηλαδη αμα μου ζητησεις να σου βρω παιχτη με 500 χιλιαρικα και δεν το κανω σημαινει οτι δεν ειμαι καλος προπονητης...Ή αν σου δωσω μια λιστα πχ με 10 παιχτες ιεραρχωντας τις επιλογες και εσυ μου παρεις τον δεκατο και δεν βγει αρα δεν εχω καλες επιλογες...
Κουνια που μας κουναγε!
Τη ιδια ωρα επαινειται ο νινιαδης και η η διοικηση εν γενει που δωσανε 9 μυρια για Ντιογο, 2-3 μυρια για Λεοναρντο (αυτος εχει προσφερει λιγοτερα και απο τον οσκαρ) και 7.5 για το μισο μπαλουτσι...
Αλλα ειπαμε ελλαδα ειμαστε...Δεν κοιταζουμε το χαλι μας (διοικηση) το χαλι του γειτονα (Βαλβερδε) μας φταιει...
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
και γω ζηταω τον κριστιανο ροναλντο, τον ιμπραημοβιτς και τον ριμπερι...
βρε καλε μου ανθρωπε το πνευμα της αντιλογιας εισαι...
εκτος απο τον μπελουτσι ολοι οι υπολοιποι παικτες μας εχουν (ή υπαρχουν μεγαλες πιθανοτητες) μεγαλύτερη μεταπωλητική αξια απ αυτα που δαπανησες...
ακομη και απο τον γκαλετι μπορεις να βγαλεις χρήματα...
ο βαλαβερδας ποιον εφερε?
τον λετο που τσακωθηκε
τον οθκαρ που δε βλεπουμε την ωρα να φυγει...
και τι εκανε με τους ισπανους που ζήτησε... ? επεισε κανεναν να ερθει στην ομαδα του? που ειναι το εκτοπισμα του? που ειναι το κύρος του?
εδω ειχε ενα μηνα μαζι του τον αμπαλιδη αλονσο για να βγαλει αποφαση...
αλλα χαρισματα εχει ο βαλαβερδας αλλα απο ματι υπο το μηδεν...
να ζηταω γνωστους παικτες που κοστιζουν πολλα??? στον ολυμπιακο ηρθε οχι στη ρεαλ μαδριτης...
για να μη θυμηθω το κολλημα με τον βασκο εθκερο...
Fakes (13-03-09)
εαν θελουμε να ειμαστε σοβαροι πρεπει να τον διαολοστειλει ......ο παικτης δεν κανει για επαγγελαμτικο συλογο εχει νοοτροπια γειτονιας.
Bookmarks