εμενα παντως δεν μου κανει ουτε ο Λετο ουτε οΕρνεστο...
θα τον επαναφερουν μαλλον.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
εμενα παντως δεν μου κανει ουτε ο Λετο ουτε οΕρνεστο...
αυτο το λαλακισμενο παιχτης του Ολυμπιακου ειναι ακομη;
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
το φετινο αγαπημενο παιδι του προεδρου
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
δανεικο εννοεις..Δανεικο λαλακισμενο δηλαδη που κανει την ομαδα ανω κατω...Τζακ ποτ χτυπησανε οι διοικουντες!!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
η πλάκα είναι οτι ο λέτο είναι επιλογή βαλβέρδε....
και αντί να του τα χώσουμε αναλόγως του κόουτς με βάση το κράξιμο που τρώει για τον όσκαρ,τον αλόνσο που δεν ήρθε ποτέ και τον εθκέρο που απλά το έγραφε το φως....τον χρησιμοποιούμε για να διώξουμε τον προπονητή...
λύνουμε και δένουμε λεμεεε....
iek (11-03-09), nikos7 (12-03-09), _MinoGavros (11-03-09)
Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να τον στείλουμε πίσω στη Λίβερπουλ και να πάρουμε δανεικό τον Μπάμπελ, αφού ο καημένος θα μείνει στον πάγκο με τέτοιο παιχταρά μπροστά του
Είναι λίγο σκατόφατσα αλλά νομίζω θα τον αντέξουμε![]()
Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε σήμερα ο Γιάννης Χρυσικόπουλος. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός συναντήθηκε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης και του μετέφερε την εντολή-απαίτηση του Σωκράτη Κόκκαλη να επιστρέψει ο Σεμπάστιαν Λέτο στις προπονήσεις!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ασε γιατι με τους τσαμπα μαγκες που χωρις να εχουνε προσφερει τιποτε βγαζουνε και γλωσα μου την εχει δωσει αγρια...
Βέτο" για την επιστροφή του Σεμπάστιαν Λέτο στις προπονήσεις και κατ` επέκταση στην ενσωμάτωση του πάλι στους κόλπους της ομάδας έθεσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνάντηση που είχε με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Χρυσικόπουλο την Τετάρτη (11/3)
Ο Χρυσικόπουλος στο ραντεβού που είχε με τον τεχνικό του Ολυμπιακού του μετέφερε την επιθυμία - εντολή της διοίκησης να επιστρέψει ο Λέτο στις προπονήσεις, κάτι το οποίο ο ισπανός τεχνικός αρνήθηκε κατηγορηματικά!
Ο Βαλβέρδε τόνισε πως δεν μπορεί να δεχτεί πάλι πίσω τον παίκτη μετά τα όσα έχουν γίνει και φυσικά μετά την εξέλιξη αυτή δεν έγινε ούτε λόγος για το θέμα της επέκτασης της συμωνίας του 45άχρονου τεχνικού με τον Ολυμπιακό, το οποίο αυτή τη στιγμή φαντάζει αρκετά δύσκολο...
Ο Λέτο την Τετάρτη (11/3) υποτίθεται πως θα επέστρεφε στις προπονήσεις της ομάδας, καθώς έληξε η "καραντίνα" που του είχε επιβληθεί, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε μετά την άρνηση του Βαλβέρδε.
αντε Λακερδακο εχει ερθει η ωρα να μας πεις αντιο![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
μονο που και αυτη τη φορα το θυμα θα ειναι ο βαλβιδας οπως συνηθως στην ελλαδα αν ισχυει αυτο (απο βαζελοσαιτ παντα ετσι):
"Ο Κόκκαλης ζήτησε την επιστροφή Λέτο και ο Βαλβέρδε αρνήθηκε!
Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε σήμερα ο Γιάννης Χρυσικόπουλος. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός συναντήθηκε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης και του μετέφερε την εντολή-απαίτηση του Σωκράτη Κόκκαλη να επιστρέψει ο Σεμπάστιαν Λέτο στις προπονήσεις!
Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η κουβέντα ανάμεσα στους δύο άνδρες δεν πραγματοποιήθηκε καθόλου σε καλό κλίμα και αυτό επειδή ο Ισπανός τεχνικός είδε με στραβό μάτι το... μήνυμα του προέδρου των πρωταθλητών Ελλάδος. Ο Βάσκος είναι κατηγορηματικός και δείχνει να μην θέλει με τίποτα να δεχθεί ξανά πίσω τον Αργεντινό άσο, μετά από όσα έχει κάνει. "
Παντως κουλαρε γιατι στο τελος εγω και εσυ (και ολοι οι γαυροι) ειμαστε οι μονοι πιστοι στην ομαδα. Ουτε Λετο, ουτε Βαλβιδας ουτε τιποτα!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
μακάρι να μην τον δέχτηκε...
ανεβαίνει και άλλο στα ματια μου...
iek (11-03-09), karalamanajic (11-03-09)
Και αν οπως λεει το "ρεπορταζ" Μαργαριτα ειναι ετσι οτι δεν δεχτηκε εχει και βαση αυτο που ειχε γραψει ο γαυρος το πρωι:
Αντίστροφη μέτρηση...
11 | 3 | 2009 - Ποδόσφαιρο
Το… ντέρμπι των τελευταίων αγωνιστικών ανάμεσα στον Ερνέστο Βαλβέρδε και τον Σεμπάστιαν Λέτο φτάνει στο τέλος του. Ο διαιτητής Σωκράτης Κόκκαλης είναι έτοιμος να σφυρίξει τη λήξη του αγώνα και οι φίλοι του Ολυμπιακού εύχονται να μη χρειαστεί να βγάλει από το τσεπάκι του την κόκκινη κάρτα. Αυτή τη στιγμή η μπάλα είναι στο γήπεδο του Ισπανού, αλλά όπως επιτάσσει το fair play, ο ρέφερι - πρόεδρος περιμένει να την… επιστρέψει στην πλευρά του Αργεντινού, όποιος είχε βγει εκτός εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Αν δεν το κάνει είναι πολύ πιθανό να αποβληθεί εκείνος διαπαντός από το Καραϊσκάκη…
Πως σας φαίνονται όλα τα παραπάνω; Μόνο φανταστική ιστορία δεν αποτελούν. Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε και ήρθε η ώρα της αποφάσεων. Ο Βαλβέρδε καλείται να αποφασίσει αν θα δεχθεί εκ νέου στις προπονήσεις τον Σεμπάστιαν Λέτο, μετά την εισήγηση της διοίκησης για άμεση επιστροφή κι αν δεν το κάνει "παίζει" το κεφάλι του.
Αν ο προπονητής δεν κάνει άρση του βέτο που ασκεί προς τον 22χρονο μεσοεπιθετικό, είναι πολύ πιθανό να πάρει ο ίδιος την άγουσα προς τα αποδυτήρια πολύ πριν το τέλος της φετινής σεζόν. Κι από εκεί που επρόκειτο να μείνει άλλα δύο χρόνια στον Πειραιά, δεν θα κλείσει καλά - καλά ούτε έναν.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι ενοχλημένος από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα Λέτο και από την αδυναμία που έδειξε από ένα σημείο και μετά ο κόουτς να το κρατήσει "εντός των τειχών". Στη διοίκηση θεωρούν δεύτερο… φάουλ του Βαλβέρδε το ότι έσπευσε να βγάλει στη σέντρα τον Λέτο με τη δήλωσή του μέσω του σάιτ της ΠΑΕ, ενώ του έδειξαν κίτρινη κάρτα επειδή επέλεξε να τον αφήσει εκτός από το ντέρμπι με τον ΠΑΟ και τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.
Ο Βαλβέρδε θα πρέπει να ανακοινώσει την απόφασή του σήμερα και από αύριο ο Λέτο να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας. Αν πάρει τη… σωστή απόφαση έχει καλώς. Αν όχι θα έχουμε άλλο κόλπα, τα οποία ίσως δεν περιμένει κανείς…
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Βρε δεν σου λεω για τον Βαλβιδα κουλαρε. Εγω πρωτη σου ειχα πει οτι δεν γουσταρω κωλοπαιδισμους.
Εμενα προσωπικα στο εχω ξαναπει ουτε ο Κοκκαλης, ουτε ο Βαλβιδας αλλα ουτε και ο Λετο και ο καθε Λετο, Βαλβιδας, Κοκκαλης θα μου δωσουν ψωμι να φαω!!
Κουλαρε δεν σου τη λεω πλακα σου κανω που τα περνεις στο κρανιο.
p.s παντως πισινη για το τελευταιο επεισοδιο με το Βαλβιδα και το Λετο δεν κρατησες σε αλλο θρεντ το ανεφερες ως παραδειγμα οτι κλωτασει τις μπαλες κ.τ.λ
που δεν ξερουμε και τι εχει γινει και τι γινεται γενικοτερα. απλα να σου ξαναπω σκασιλα μου και για τους δυο!!!
Μεγαλεια και ομορφιες λεω εγω!
Ας ακολουθησουνε τον δρομο του Λετο και τα αλλα τζιμανια μας για ακομα μεγαλυτερα μεγαλεια και ακομα μεγαλυτερες ομορφιες.
Για σου ρε Σωκο με τους παικταραδες σου δανεικους και μη (Λετο-Καστιγιο κλπ)
Bookmarks