λιγο μυαλο να ειχες θα εκανες καριερα.ετσι δεν παει πουθενα.
εμενα μου αρεσε αρκετα , κλωτσαει , πρεσαρει, σεντραρει, σουταρει και συμφερει διοτι ειναι ο αναπληρωματικος μας!!!!
θα γινει της φουκουσιμας
λιγο μυαλο να ειχες θα εκανες καριερα.ετσι δεν παει πουθενα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
consigliere (01-12-08), d.n.a. (30-11-08), ΜΟΥΡΑΤΗΣ (01-12-08)
Παρότι δεν ήταν κακός, θελει πολύ δουλειά ακόμα!!Νομίζω ότι θα κάνουμε την μεγαλύτερη μαγκιά στην Λίβερπουλ και έαν τελικά παέι το καλοκαίρι θα είναι ένας άλλος Λέτο!Ας μάθει να ακούει τον προπονητή του και τον περιμένει μια λαμπρή καριέρα! Α ρε στιλέτο
Πρεπει να παραδεχτουμε οτι εχει απιστευτες κινησεις και εμπνευσεις το παλληκαρι. Ασε που ειναι και δυνατος στο μαρκαρισμα. Λιγα γραμμαρια μυαλο να ειχε παραπανω και θα μιλαγαμε για το νεο Κριστιάνο.
Εγω πιστευω οτι ειναι απο τους παιχτες που θελει δουλεια.
Βλεπουμε και βελτιωση, σημερα εφτιαξε ενα γκολ και τους εκανα πουτ@ν@ απο τα αριστερα.
iek (30-11-08)
Καλή κουβέντα για την πάρτη του δεν μπορώ να πω. Σόρι είμαι εγκάθετη.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (01-12-08)
αν βελτιωσει τις τελικες προσπαθειες και πετυχει καλυτερη αυτοσυγκεντρωση στο παιχνιδι δεν θα υπαρχει κανενα διλημμα επιλογης αναμεσα σε αυτον και τον τζολε..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
siokos (30-11-08)
Ειναι πολυ καλος αθλητης και εξαιρετικος ντριμπλερ .. αλλα μεχρι εκει.. Το ποδοσφαιρο που ξερει ο τζολε δεν θα το μαθει ποτε.. Κριμα...
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (01-12-08)
Η μονη παρεκτροπή.
Κω-Λετο για ακομα μια φορα (νομιζω 150η)
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Με τη σημερινή του απόδοση, ξεκινάει στο Χάρκοβο.
Η "ομαδα" δεν ξεκιναει απο Λετους για μενα. Η ομαδα-τσίρκο ίσως. Η πραγματικη ομαδα ομως οχι.
Θα ηταν χρησιμη η ταχυτητα και η ντριπλα του στο Χαρκοβο αν δεν ημουν σιγουρος οτι (οπως σε καθε ματς) δεν θα δωσει 1-2 σιγουρα γκολ στους αντιπαλους με αυτα που κανει. Και φοβαμαι οτι αν το εκμεταλλευτουν θα μας παρει και θα μας σηκωσει.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
mpak (01-12-08)
Λιγος...Εγω πλεον δεν μπορω να ανεχτω απο κανεναν να μου χαλαει την ονειρωξη PRO EVOLUTION που βλεπω εδω και 270 λεπτα απο την ομαδα.
Η την μπαλα με τη μια και καλη πασα η....ΠΟΥΛΟ!
"Όλοι εμείς οι ψυχάκηδες πανηγυρίζουμε προ- κατα τη διάρκεια και μετά, ανεξαρτητως αποτελέσματος. Πανηγυρίζουμε γιατι τον βλέπουμε, γιατί υπάρχει, γιατι είμαστε μαζί του, γιατι μπορούμε και τον αναπνέουμε ,να τον ρουφάμε, και μας φτιάχνει, μας ανεβάζει, μας πορώνει. Πανηγυρίζαμε στα πέτρινα στα χωμάτινα στα αδαμάντινα στα πλατινένια. Πάντα θα πανηγυρίζουμε γιατί αυτό δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα αλλά με τη καταλυτική,την αιώνια,τη βασανιστική,την απλήρωτη αγάπη προς αυτόν τον ένα το μοναδικό... Θρύλο μας!"
'Ερως 'εστί 'Ολυμπιακός.
captain-cook (01-12-08), mpak (01-12-08), sadi (01-12-08)
αυτος κανει μονο για αλλαγη του τζολε δυστυχως.ας προσπαθησει να μαθει τιποτα απο τον αρχηγο μπας και...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (01-12-08)
αμ βελτιωσει τις πασες του στην φοβερη απόστα ση το υμισου μετρου , αν βαζει γκολ , αν μαθει να κινηται στο χωρο , αν μαθει να μαρκαρει χωρις αυτο να φερνει κιτρινες καρτες γενικα αν γινει ποδοσφαιριστης , τοτε δεν θα γινει σαν τον τζολε διοτι ο Τζολε ειναι ο παικτατας των 12 τιτλων .....
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ πάντως το Λέτο θα τον δοκίμαζα επιθετικό! Σοβαρα!
steliosb (01-12-08)
θα συμφωνήσω μαζί σου 100%.
Εξάλλου και στην Liverpool σε ευρωπαικό ματς που είχε μπει αλλαγή ο προπονητής του τον είχε βάλει πίσω από τον επιθετικό , όπως δηλαδή παίζει ο Belluschi.
Αν όμως το πρόβλημα του είναι στο μυαλό (!) όπου και να τον βάλεις δεν μπορείς να βασιστείς πάνω του.
.
Έτσι όπως είναι είναι για κάτι ανάμεσα σε γέλια και βρισίδια. ΑΝ τον περιμένουμε όπως μας ήρθε, ως παίχτης Λίβερπουλ, πουλέν του Μπενίτεθ και αντικαταστάτης του Τζόλε.
Αν έμπαινε ως ένα καινούργιο παιχτάκι που ανακάλυψε ο Νινί στις πάμπες της Αργεντινής να κλωτσάει τενεκεδάκια με τους παμπέρος γκαούτσος θα μπορούσε να προκαλέσει συμπάθεια.
Σίγουρα θέλει πολλή δουλειά. ΑΝ μας τον αφήσουν και μείνει ο Βαλβέρδε να τον κρατήσουμε.
Αλλά θέλουμε για αριστερά σοβαρό και έτοιμο παίχτη.
... there's no such thing as "too much"...
Bookmarks