οπως στη λεωφορο...
Ε καλά τι πράγμα είναι αυτό κοριό έχουν βάλει;;;
Μπατσοί παντού και εμείς με ντου για την αρρώστια μας παντού!!!!!!!!!!!
οπως στη λεωφορο...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Λέτο μέχρι το 2010;
Πολύς λόγος έχει γίνει για τον δανεισμό του Λέτο από την Λίβερπουλ με τους "ρεντς" να ανακοινώνουν μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους πως έχει παραχωρηθεί για έναν χρόνο, όμως τα δεδομένα είναι πολύ πιθανόν να αλλάξουν.
Η προσπάθεια της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ τον Ιούλιο να βγάλει ιταλικό διαβατήριο στον Λέτο, έπεσε στο κενό και η πόρτα του Ολυμπιακού άνοιξε διάπλατα.
Όπως αναφέρει η εφημέριδα "Πρωταθλητής" οι ενέργειες της Λίβερπουλ να βγάλει άδεια στον Αργεντινό προκειμένου να μπορεί να αγωνιστεί στην Αγγλία έστω και την επόμενη σεζόν έχουν παγώσει και το ενδεχόμενο να μείνει στο λιμάνι για δύο χρόνια είναι πλέον ορατό.
Άλλωστε ο Λέτο χρειάζεται 10 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους ή να βγάλει κοινοτικό διαβατήριο προκειμένου να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Πρέμιερ Λιγκ και στο στρατόπεδο των νταμπλούχων Ελλάδας αισιοδοξούν.
Αναφορικά πάντως με τα όσα ακούγονται περί επιθυμίας του Ολυμπιακού να αποκτήσει τα δικαιώματα του Αργεντινού αριστερού χαφ, οι ερυθρόλευκοι φυσικά και θέλουν να τον "ντύσουν" μόνιμα στα ερυθρόλευκα, όμως ακόμα είναι πόλυ νωρίς.
Μην ξεχνάμε πως η Λίβερπουλ και συγκεκριμένα ο Ράφα Μπενίτεθ έχει δείξει πως πιστεύει στον Λέτο και δεν προτίθεται να τον πουλήσει, όμως αν αλλάξουν τα πράγματα οι Πειραιώτες δεν θα κάτσουν με στααυρωμένα τα χέρια.
sport24
Πλακωνεται ο Λετο με τον Βαλ, ακολουθει η μοδα Ντιογο, τωρα θα ασχολουμαστε με το ποσο θα κατσει ο Λετο.. Για μπαλα θα μιλησουμε καθολου;
I am addicted to you..
μαλλον οχι...ωραιες δεν ειναι και αυτες οι συζητησεις?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ωραιες ειναι, αλλα για λιγο. Μας εχουν καταντησει: λογιστες, μανατζερς, διαιτητες, προπονητες. Κανεις δεν ασχολειται για το αν εσυ κι εγω θελουμε να βλεπουμε καλη μπαλα. Αυτο που τους νοιαζει ειναι να τσακωνομαστε μεταξυ μας για το αν ο Λετο εχει συχνοουρια, αν ο Βαλ εχει νευρα που δεν ενεργηθηκε το πρωι, για το ποσα βγαζει ο Κοκκαλης και ποσα ξοδευει σε τσιγαρα, για το αν θα βγει ο Γκαγκατσης προεδρος και ποσα τρωνε. Λες και θα φουσκωσει και το δικο μας πορτοφολι.
Γι αυτο, κατα τη γνωμη μου, δεν παει μπροστα το ρημαδι. Αν επαιρνα το 1% απο τα φραγκα που θα τσεπωσει ο Λετο, να εισαι σιγουρος οτι θα εκανα και απεργια πεινας. Μπορουν να πουλησουν οποιον θελουν, να παρουν οποιον θελουν, αλλα να βλεπουμε μια ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ μπαλα!!
I am addicted to you..
sirkostas (13-09-08)
πολυ τρεξιμο το παληκαρι και μεσα στις φασεις αλλα απο ουσια λιγα πραγματα. Πρεπει να βελτιωθει..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Πολλές πολλές λάθος πάσες σήμερα
δεν διαφωνω παιδια αλλα απο τον τζολε καλυτερος.εχει ενα ραθυμο στυλ αλλα κανει μερικες πολυ καλες ενεργειες.εβγαλε καποιες καλες πασες αλλα περασαν ανεκμεταλλευτρες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλος στο β' μερος με την Ξανθη. Περιμενω περισσοτερα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Ξεχειλίζει διάθεση και έμνευση αυτό το παιδί.
Κάνει και πολλές ατσουμπαλιές, σαν υπερενθουσιασμένη μπαλαρίνα.
ΑΝ τον δουλέψει κάποιος καλά θα είμαστε πολύ τυχεροί.
Αν όχι ας φύγει νωρίς.
... there's no such thing as "too much"...
παντως και εμενα μου αρεσει πολυ ο εν λογω και νομιζω οτι ειναι και παρεξηγημενος λιγο, με την εννοια οτι ισως να επιβαρυνουμε τους παιχτες που εχουν ερθει αυτα τα δυο χρονια για το ποιος θα γινει ο νεος αρχηγος της ομαδας και αυτο ακομκη δεν χρειαζεται διοτι ολοι αυτοι παιχτες θα χρειαστει χρονος για να δουμε ποιος τελικα εχει τις δυνατοτητες να ηγηθει αυτης της ομαδας, επισης κατι αλλο , ειχαμε συνηθισει τα προηγουμενα χρονια να λεμε οτι ο τζολε ηταν το βαρομετρο της ομαδας, καλο θα ειναι επειδη οι εποχες αλλαζουν και το ποδοσφαιρο εξελισσεται με τον τροπο που εξελισσεται , να μην εχουμε τετοιους παιχτες στην ομαδα διοτι γινομαστε προβλεψιμοι , ισως πρεπει να συνηθισουμε στην ιδεα οτι η ομαδα θα αποτελειται περισσοτερο απο ρολιστες και λιγοτερο απο παιχτες - βαρομετρα! (μεγαλο κεφαλαιο αυτο που ανοιγω αλλα κολλαει λιγο και εδω μεσα)
θα γινει της φουκουσιμας
Θέλει σαφώς ηρεμία παίζει πολύ ατσούμπαλα έχει εκρηκτικότητα αλλά ενώ κάνει ωραίες μπαλιές κάνει ταυτόχρονα και πολλά λάθη...
Μπατσοί παντού και εμείς με ντου για την αρρώστια μας παντού!!!!!!!!!!!
θα ρολαρει σε λιγο καιρο.ειναι και καινουργιος στην οαμδα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
πωπω αυτος ο παιχτης μου αρεσει πολυ!!!! τρομερος , δεν μενει σε ησυχια ρε παιδιμου!!!! βεβαια χρειαζεται που και που καμμια φωνουλα απο τον στολτιδαρο για να επιστρεφει λιγο πιο γρηγορα, αλλα τεχνικη καταρτιση αρκετα ανεβασμενη , κλωτσαει, αγκωνιαζει, πηδαει για κεφαλιες, ωραιος!
θα γινει της φουκουσιμας
Εμένα πάλι δεν μου έχει δείξει κάτι το τρομερό...
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
mpak (22-09-08)
μου αρεσει πολυ.ηταν καλος και χθες.απο τον τωρινο τζολε παντως 10 φορες καλυτερος και να παιζει συνεχεια.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
valadis (22-09-08)
Αδούλευτη υπερενθουσιώδης μπαλαρίνα και χτες.
Σύστημα "μπες και παίξε".
Κάνει και αυτό που, ενώ ανοίγει την μπάλα αρκετά, ξαφνικά την κόβει και μάλιστα άγαρμπα εκεί που νομίζεις ότι ξεπερνάει τον αντίπαλο στο σπριντ. Και συνήθως μπερδεύεται και την χάνει!
Πρέπει να ξεκαθαρίσει την κίνησή του. Και να του πεί και κάποιος ότι δεν χρειάζεται να γίνει ο Τσιαντάκης της αριστερής μεριάς!
Αλλά ο κάποιος έχει άλλες ασχολίες: ταϊζει την κληρωτίδα τα ονόματα για το ροτέισον....
... there's no such thing as "too much"...
πάλι ατομιστής , πάλι ανούσιος
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Bookmarks