sadi (26-07-09)
και ο ξανθοπουλος στο εργο που εψαχνε να βρει τον πατερα του φιλοτιμος ηταν.πηγε σε ολη την ανατολια,γνωρισε ποντιους,γνωρισε τον πρωην διοικητη της περιοχης,παλεψε με αρκουδες με φερμουαρ και στο τελος μετα απο 4-5 ωρες βρηκε κατι που του εμοιαζε
για το ιδιο φιλοτιμο μιλαμε?????![]()
FUCK PAO AND THE AVENUE
sadi (26-07-09)
Αντε μωρε με τον βλακα καθομαστε και του δινουμε αξια...Εγω προτεινω να κλειδωθει το topic του λετο.
37 ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ...37 ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!
Galletti97 (25-07-09), limani7 (25-07-09)
μαζι σου γιωργο
ετσι ετσι!
Όχι βρε παιδιά, αφήστε το ανοιχτό. Θα γελάσουμε πολύ όταν αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
εγω θελω να δω σε πια θεση θα παιξει αφου απ'οτι δειχνει ο τεν φατε δεν παιζει με εξτρεμ.λετε να τον βαλει μεσα αριστερα ή θα γινει ο νεος ιβανσιτς και του χρονου θα τον πουλανε παλι κοψοχρονια?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Άκουγα σήμερα στο ταβερνάκι που τα πινα τη συζήτηση δυο βάζελων:
"τεράστιο λάθος του Ολυμπιακού να μας αφήσει αυτόν τον παιχταρά τον Λέτο! θα αφήσει εποχή στον Παναθηναϊκό...", έλεγαν.
Τώρα λέω να επέμβω, να μην επέμβω... μωρέ άς τους να πιστεύουν ότι θέλουν. Έτσι κι αλλιώς τα τσιμπούκια είναι κοντά![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
To θέμα δεν είναι ό,τι χαίρονται με την απόκτησή του, καλά κάνουν και χαίρονται. Το θέμα είναι ότι θεωρούν τεράστια την απώλειά του για τον Ολυμπιακό![]()
Εγώ θέλω να πω κάτι τώρα και δεν ξέρω πραγματικά αν το νιώθω ή το λέω επειδή δεν γουστάρω τους βάζελους.. Πιστεύω πάντως πως ο Λέτο έκαψε την καριέρα του με αυτή την μεταγραφή στον βάζελο.. Δεν πιστεύω να καταφέρει να προσαρμοστεί ποτέ σε αυτήν την ομάδα γιατί είναι άλλου στυλ παίκτης.. ποιό αλάνικος και ελεύθερος, κάτι που ταίριαζε σε μας δηλαδή.. στην.. κλεισούρα των βάζελων δεν θα μπορέσει να παίξει και αυτό θα προκαλέσει ένα ντόμινο εξελίξεων στην καριέρα του.. Δεν θα ενεργοποιήσει η Λίβερπουλ αυτόν τον όρο που έχει βάλει για να τον πάρει πίσω.. Δεν θα πουλάει πλέον.. Και τον βλέπω να καταλήγει δανεικός -μετά από καμιά 5άρα χρόνια που θα μιλάει και τα σπαστά ελληνικά- σε καμιά Καβάλα ή τον λατρευτό μας ΟΦΗ! Ελπίζω πάντως -παρότι μας πίκρανε- να μην συμβούν αυτά στην καριέρα του και να πάει καλά.. Το αξίζει..
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
ρε παιδια στειλτε τον στα εκτος θεματος τον παπαρα δεν γινεται να ειναι στο θεμα παιχτες του ολυμπιακου
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Στο Αρχείο Παικτών Ολυμπιακού είναι.
Το σίχαμα.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Τυχερακια λετο, αρχισαν τα παρτυ με την ευρωμπαναθα![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Άχρηστε πάλι στους ομίλους του Champions League δεν θα μπεις....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
βασικα τι να προλαβει να κανει ρε παιδια μεσα σε 20 λεπτα?το μονο που προλαβε ηταν μια πασα-τακουνακι στο κεντρο η οποια κατεληξε πλαγιο αουτ.
παντως μονο μια ομαδα οπως ο οποα ειναι ικανη να δωσει 4 εκατ για το 50% ενος παιχτη και να τον εχει αλλαγη![]()
γεια σου ρε τσιγκολελετο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Παιχταρά μου! τι ταλέντο χάσαμε... ε ρε Ζαϊρί, Μέσι είσαι μπροστά του. Έκανε τουλάχιστον 10 σέντρες με τη Σπάρτα και μόλις 2 σηκώθηκαν απ' το χορτάρι![]()
για τον μπεο εισαι...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks