φυσικα και δε θα δωσουμε 6μυρια για τον Λετο, ειναι παρα πολλα
Δηλαδη η Λιβερπουλ τον πηρε 3 και τωρα θελει τα διπλασια?! Για ποιον λογο?! Δεν εδειξε κατι μεχρι σημερα που να δικαιολογει να ξοδεψουμε τοσα λεφτα.
Να κρατησουμε τον Νταρμπυσαιρ παση θυσια και οσο αφορα τον Λετο αν επιμενουν οι αγγλοι βρισκουμε αλλον!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
φυσικα και δε θα δωσουμε 6μυρια για τον Λετο, ειναι παρα πολλα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μονο και να ειναι αληθινα να σεναρια που ειδαν το φως της δημοσιοτητας σημερα.
Οτι δηλαδη ο ποα εκανε κρουση στο Leto και αυτος αρνηθηκε παρτε τον τωρα!!!
Γουσταρει που παιζει στο Θρυλο και το δειχνει!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Ο Ποα δεν έκανε κρούση στον Leto για να τον αγοράσει αλλά για να αυξήσει το κόστος μεταγραφής του πράγμα που κατάφερε αφού τα χθεσινά 5εκ έγιναν μετά την κρούση του 6εκ.
Από ομάδα της πουστιάς δεν περίμενα και τίποτα καλύτερο.
.
iakov7 (04-06-09)
Όσο αληθινή είναι η ρήση "ο ήλιος βγαίνει από τη δύση" άλλο τόσο αληθινά είναι και τα σημερινά δημοσιεύματα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Να σταματήσετε!!! Το παιδί δίνει ΜΑΧΗ!! Έφτυσε στα μούτρα τον Ποα!! Εάν ξεμείνει απο ομάδα και δεν μπορεί να παίξει στην Λίβερπουλ και ο Κόκκαλης μουλαρώσει να δω πόσο μακριά φτύνει και αυτός. Αλλα τι ψάχνεις, με τέτοια ανοργανωσιά που έχουμε ο Λέτο μας πείραξε...?!
ΓΕΡΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ.
ΠΑΡΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ.
η καλυταρη μας να παει στον βαζελο....Θα πλακωνεται με Τεν Κατε γκολ ουτως η αλλως δεν θα βαζει ουτε με αιτηση και ετσι ο βαζελος δεν προκειται να παρει καλο παιχτη για τη θεση αυτην..
Η καλυτερη μας..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
kouzoulo (04-06-09)
5-6 εκ για τον Λετο? Δυο ειναι τα ενδεχομενα-
1. Οι αγγλοι μας περασαν για αμερικανακια
2. Μας δουλευουν οι ΑΡΔ
Με τοσα χρηματα μπορεις να παρεις παιχτη με πολυ καλυτερα προσοντα. Δεν μας εδειξε κατι ο Λετο για να αξιζει τετοια λεφτα. Παντως παιχτες δευτερης διαλογης οπως ο Λετο στην αγγλια δεν πανε για τοσα χρηματα!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Αυτά παθαίνεις όταν δε φροντίζεις να μπει από την αρχή οψιόν αγοράς. Ξεχάστε τώρα Λέτο - Ντάρμπι και πάμε για άλλα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Δεν θα μεινει που δεν θα μεινει,μην παει στον βαζελο τουλαχιστον..
Να πάει στο βάζελο ο Λέτο, μακάρι! μήπως και πάρουμε κανα σοβαρό αριστερό χαφ.
Καλά έτσι και δώσει ο Κόκκαλης 6 μύρια για το Λέτο θα είναι και μεγάλος...... κορόιδος
Ρε πάμε καλά;;; Μαλάκες ψάχνουν;
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
σιγα μην ζητανε τοσα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Με τοσες μουφες που μας σερβιρουνε οι ΑΡΔ κανενας δεν μπορει να ξερει σιγουρα αν οντως ζητανε τοσα χρηματα για τον Λετο.![]()
smageo (05-06-09)
Bookmarks