sadi (19-05-09)
sadi (19-05-09)
Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr αποκαλύπτει την δελεαστική προσφορά της Χέρτα Βερολίνου στην Λίβερπουλ με σκοπό να αποκτήσει τον Αργεντινό Σεμπάστιαν Λέτο.![]()
Εντείνονται οι φήμες σε γραφεία μάνατζερ, που έχουν σχέση με τον Ράφα Μπενίτεθ και θέλουν τη Λίβερπουλ να έχει δεχθεί προσφορά της τάξης των εφτά εκ. Ευρώ από τη Χέρτα για την παραχώρηση του Σεμπάστιαν Λέτο!
Η ομάδα του Βερολίνου φέρεται να εντυπωσιάστηκε από τον Αργεντινό άσο από το παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, στις αρχές Δεκέμβρη στο πλαίσιο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Τότε, που μπήκε αλλαγή ο Λέτο αντί του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και το 0-0 έγινε θριαμβευτικό 4-0.
Η Χέρτα έχει καλές σχέσεις με τη Λίβερπουλ, όπως αποδεικνύεται κι από την απόκτηση του Αντρέϊ Βορονίν, ως δανεικού, εδώ κι ένα χρόνο, ενώ αυτό το οποίο ακούγεται είναι ότι η Λίβερπουλ καταλαβαίνει ότι ο Λέτο θέλει και προτιμά να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αλλά θέλει να εκμεταλλευθεί αυτή την πρόταση της Χέρτα, προκειμένου να πιέσει τον Ολυμπαικό για να πάρει όσο το δυνατό περισσότερα χρήματα για την παραχώρησή του.
Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες μόλις εβδομάδες είχε καταθέσει προσφορά στη Λίβερπουλ για τον λέτο και η παρί Σεν ΣΖερμέν, αλλά τα 3,5 εκ. Ευρώ που πρόσφερε, απορρίφθηκαν ασυζητητί. Το θέμα είναι όντως υπάρχει τέτοια πρόταση η, είναι μπλόφα η γερμανική σφήνα;
κουνηθειτε ρεεεεεεεεε
Οπότε εμείς για να καταλάβω μέχρι στιγμής είμαστε με βασικό αριστερό χαφ τον Ζαιρί και μπακ απ τον Σοιλέδη?
O Βενετίδης είναι ακριβός για μας. Το κασέ του ανέβηκε πολύ κατά τη θητεία του στον κάμπο. Όσον αναφορά τώρα το δίδυμο Μαντάμ Ζαΐρα - Κακομοίρα* μια χαρά μας είναι.
*βλ. τηλεοπτική σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ρε παιδιά μόλις βλέπω νέο μήνυμα για ποδοσφαιριστή, λόγω της γκαντεμιάς της ομάδας το μυαλό μου πάει σε τραυματισμό και το ανοίγω με άγχος.
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΧΕΡΤΑ!
GLORY GLORY HERTUNITED!
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (25-05-09), kouzoulo (27-05-09), michalisg7 (27-05-09)
ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΑΜΔΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΩ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ
sirkostas (25-05-09)
sirkostas (26-05-09)
sirkostas (26-05-09)
Την επιθυμία του να επιστρέψει ο Λέτο στη Λίβερπουλ εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Independent» ο Ράφα Μπενίτεθ. Ο προπονητής των «κόκκινων» υποστήριξε πως η ομάδα του λιμανιού θα επιδιώξει να λυθεί το πρόβλημα με την άδεια εργασίας του Αργεντινού, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Premier League. Όμως αν αυτό δεν συμβεί τότε θα πωληθεί αυτό το καλοκαίρι και όπως αναφέρει το δημοσίευμα η εναρκτήρια τιμή τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για οποιονδήποτε άλλον ενδιαφερόμενο ορίζεται στα 3.4 εκ. ευρώ.
«Θα προσπαθήσουμε να βρούμε λύση για το θέμα του Λέτο και να εκδοθεί άδεια εργασίας. Δεν θέλουμε να φύγει από τον σύλλογο», ήταν τα λόγια του Μπενίτεθ για το θέμα του 22χρονου αριστερού μέσου.
ο προεδρας εχει κολλησει με τον λετο...
καταλαβαινεται απο 1000 μιλια μακρια..
οποτε αν δεν τον κρατησει η λιβερπουλ θα τον παρει
ειδικα αυτο το ποσον το δινει και χτες...
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Καλα μην τρελλαθουμε κιολας οτι ο Λετο θα κανει και οτι θελει στα αποδυτηρια.
Το γενονος οτι ο Κοκκαλης τον επεβαλε στον Βαλβερδε δεν σημαινει οτι ο Λετο εκανε και οτι ηθελε στα αποδυτηρια την περασμενη χρονια.
Ελεος μην τα ισοπεδωνουμε και ολα!!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
κανενα νεο απο το μετωπο:
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks