Σιδερωμα? Μπρρρρ
Πριν λιγο καιρο, μπαινω στο δωματιο και βλεπω την μητερα μου να σιδερωνει μια μικροσκοπικη πετσετα. Ακολουθησε ο παρακατω μινι διαλογος.
-Καλα μωρε, αυτο ειναι το δυσκολο σιδερωμα που με πρηζεις συνεχεια?
Οποτε παιρνω το σιδερο και σιδερωνω το μικροσκοπικο πετσετακι σε χρονο dt.
-Μπραβο Νικο, παρε και την επομενη.
Και πιανω ενα τεραστιο πραμα και το βαζω πανω στη σιδερωστρα. Καθως το βαζω οπως να ναι λοιπον...
- Οχι Νικο, αυτο θελει αλλιως. Ελα να σου δειξω πως το βαζεις πανω.
- Καλα αστο καλυτερα.
Eleni7 (09-09-12)
Οι πετσέτες δεν είναι τίποτα στο σιδέρωμα...Δοκίμασε να σιδερώσεις κουρτίνα....
Πουκάμισο έχεις σιδερώσει; Αυτά είναι τα σπαστικά...Μου τη δίνουν στα νεύρα...Γενικά η διαδικασία του σιδερώματος μου τη δίνει..
Απίστευτα βαρετή, εκτός κι αν έχω παρέα να μιλάω ταυτόχρονα...Δεν το αντέχω το σίδερο....
Κι άντε να έχεις άντρα που φοράει συνέχεια πουκάμισα και τα θέλει και κολλαριστά....Τα νεύρα μου!!!!
Κι εγώ έχω κάτι φορέματα που είναι περίεργα και δύσκολα στο σιδέρωμα αλλά δεν τα φορτώνω σε άλλους, μόνη μου τα σιδερώνω...
Αν κύριε θέλεις πουκάμισα να κάτσεις να τα σιδερώσεις....Εξαιρείται το παιδί μου πάντα...Αν και οι μπλούζες του που έχουν συνήθως στάμπες πάνω
θέλουν προσοχή γιατί έτσι και ακουμπήσει το σίδερο την κλαις...
Ή που κάποιοι φοράνε παντελόνια με τσάκιση!!!!!!!!!!! Ο μπαμπάς μου ήθελε πάντα τσάκιση στα παντελόνια...
Δεν κατάφερα να την κάνω ποτέ σωστά...Πλισέ το έκανα το παντελόνι....Προσπάθησε να με μάθει πολλές φορές αλλά μάταιος κόπος...
Πήρες κουρτίνα που θέλει σίδερο;
Καλά να πάθεις... Θεός φυλάξοι δηλ.!
Εμένα η σπεσιαλιτέ μου είναι το ράψιμο (μετά τον φραπέ!)... με μεγάλωσε θεία μοδίστρα (αδερφή της μάνας μου) και τις τα πασάραμε όλα ... τώρα που έχει μεγαλώσει πια και έχει θέμα με το χέρι της ... όποτε ξηλώνεται κάτι στο σπίτι ... κοιτιόμαστε όλοι οι όροφοι να λύσουμε το γρίφο.
1000 φορές να καθαρίσω την άμμο από τη μεγαλύτερη παραλία παρά να μου πεις "πέρνα κλωστή σε βελόνα".![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Eleni7 (09-09-12)
Eleni7 (09-09-12)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ο άντρας απ΄το πουκάμισο ξεχωρίζει.....
![]()
panty (25-09-12)
Ο Θωμάς Μαύρος σε βερσιον ασπρόμαυρου παπαγάλου;![]()
Eleni7 (25-09-12)
Μου βγήκε το κέικ από τη μύτη ... ψίχουλο ψίχουλο ...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Eleni7 (26-09-12)
την καλημέρα μου!!!
![]()
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Eleni7 (26-09-12)
Coach (26-09-12), Nikolaos_Kokkinos (27-09-12), panty (27-09-12)
θεά ο Μαζώ...
panty (27-09-12), Rena (27-09-12), vasilis-thrylos7 (02-10-12)
Μωρε κατσε να ποσταρω καμμια φωτο μου τιγκα στο photoshop και θα δειτε τι θα γινει εδω μεσα!
Eleni7 (27-09-12)
Bookmarks