Σελίδα 85 από 97 ΠρώτηΠρώτη ... 354555657581828384858687888995 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 1.681 έως 1.700 από 1939

Θέμα: ΑΝΔΡΕΣ!!!

Το avatar του χρήστη Eleni7

Thanks
    10.440
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 7.774 φορές σε 5.241 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: ΑΝΔΡΕΣ!!!

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από ΟΣΦΠ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σιγά μην ψάχνω τόνους χαρτί και βιντεοκασσέτες ... τόσοι κομπιουτεράδες εδώ δε φιλοτιμήθηκαν να μου κάνουν δβδ τα βίδεα. 120 κασσετούλες σε δβδ ... ζητάω πολλά;

...ημιτελικοί σε δισκοβολία δεν παίζει με την καμία ... προκριματικός και τελικός ... στυλ Παπακώστα σε γερμανό και με μαλλάκι σου έχω Ντίτμαρ Μέκεμπουργκ που μου έρχεται αμέσως στην κεφάλα ... χρυσός ολυμπιονίκης στο ύψος το 1984 ... βολέψου με αυτόν.

Μωρέ ο στίβος έχει εκλεκτά παιδιά αλλά η μνήμη μου δεν με βοηθάει...Να σου κάνουν επιτέλους οι τεμπέληδες τα διβιδί να μου τα αντιγράψεις κι εμένα να κάτσω να τα μελετήσω....
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

το μπεμπέ μόνο ποδοσφαιρικά ... εμφανισιακά απαπαπαπα ... να μου πεις και ο Τομ Κρουζ τάπας είναι και πέσανε να τον φάνε οι λυσσάρες...
    Το '96 που ήρθε μέχρι το '00 που διήρκησε ο έρωτας ήμουν 9-13 χρονών, μετά άλλαξαν τα πρότυπά μου όσον αφορά το ύψος. Σου λέω για μεγάλο έρωτα. Να γράφω το όνομά του στους πίνακες και τα θρανία, να κολλάω φωτογραφίες του στα τετράδια... απαπα...
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

3. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Coach (10-01-12)

Το avatar του χρήστη BrazHlias

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 26.973 φορές σε 15.082 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το '96 που ήρθε μέχρι το '00 που διήρκησε ο έρωτας ήμουν 9-13 χρονών, μετά άλλαξαν τα πρότυπά μου όσον αφορά το ύψος. Σου λέω για μεγάλο έρωτα. Να γράφω το όνομά του στους πίνακες και τα θρανία, να κολλάω φωτογραφίες του στα τετράδια... απαπα...
    κοντος και επαιξε απο το 96-00? ο νινιαδης μου'ρθε στο μυαλο αλλα ειχε φυγει αργοτερα. δεν μπορει
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Νερόμιλος Το avatar του χρήστη kouzoulo

Thanks
    13.442
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.907 φορές σε 5.427 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από BrazΗlias Εμφάνιση μηνυμάτων
    κοντος και επαιξε απο το 96-00? ο νινιαδης μου'ρθε στο μυαλο αλλα ειχε φυγει αργοτερα. δεν μπορει
    Έπαιξε από το '96 μέχρι το '03 και ήταν ο Στελάρας! Ο έρωτας κράτησε τόσο.
    Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.

6. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (10-01-12)

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από kouzoulo Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;

Το avatar του χρήστη Dr.Red

Thanks
    5.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.211 φορές σε 3.268 μηνύματα
    Ignore User

[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]

Δημοσιεύθηκε στις 8:44 μμ [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    Θυμάστε τον Craig David; Μπορεί να μην έχουν περάσει πολλά χρόνια από τις επιτυχίες του όπως το «Seven Days» και το «Walking Away» αλλά ο 30χρονος σήμερα τραγουδιστής πέρα από την μουσική έχει ένα καινούργιο πάθος και είναι πραγματικά αγνώριστος!

Τότε:

Τώρα:

Σήμερα ο Craig David ασχολείται φανατικά με την υγιεινή διατροφή και την γυμναστική, κάτι που φροντίζει να δηλώνει συχνά πυκνά και μέσω Twitter.

Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
    Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

εχει και αυτος σχεση με τον κυριο μακη?
    Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.

10. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

kouzoulo (11-01-12)

Thanks
    6.723
    Ignore User

Θυμήθηκα κι άλλο κόλλημα των εφηβικών χρόνων ... από ενόργανη, για αλλαγή.

Thanks
    10.440
    Ignore User

Παιδί μου έχει πολύ πράμα αλλά άντε να τους θυμηθώ εγώ...
    Δεν έχω και αρχεία....Να ψάξεις και να βρεις...
    https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/599457_404739842896598_735801972_n.jpg

Thanks
    6.723
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Eleni7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιδί μου έχει πολύ πράμα αλλά άντε να τους θυμηθώ εγώ...
    Δεν έχω και αρχεία....Να ψάξεις και να βρεις...
    Δε σκανάρω αρχεία ... από το νετ το έβαλα...

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.669
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.601 φορές σε 8.163 μηνύματα
    Ignore User

Ο Αστείος τύπος παίρνει το κορίτσι

Ένα ινδικό ρητό λέει: «Κάνε μια γυναίκα να γελάσει και είναι δική σου». Παράλληλα με τους κοιλιακούς σου, ξεκίνα λοιπόν να δουλεύεις και το χιούμορ σου.
    e makes me laugh” ήταν η λακωνική απάντηση της Jessica Rabbit, του πιο σέξι καρτούν που σχεδίασε ποτέ ανθρώπου πένα, όταν ερωτήθηκε τι του βρίσκει του κούνελου Roger Rabbit. Με αυτή την εξωπραγματική καλλονή, όμως, συμφωνούν και οι πραγματικές καλλονές, εκείνες με σάρκα, οστά, αγγελικά πρόσωπα και σέξι καμπύλες: η Αudrey Ηepburn δήλωνε πως λατρεύει τους άντρες που την κάνουν να γελάει, ενώ στη λίστα με τις πιο ελκυστικές αρετές σε έναν άντρα η Mila Kunis βάζει πρώτο και καλύτερο το χιούμορ. Στις γυναίκες αρέσει να γελάνε. Σε όλες τις γυναίκες, ακόμη και σε εκείνες που δεν έχουν τόση πλάκα οι ίδιες. Σε έρευνα που διεξήγαγε γνωστή εταιρία καλλυντικών, το 99% των γυναικών προτιμούν έναν αστείο άντρα, αντί για έναν εμφανισιακά τέλειο. Και επειδή μάλλον δεν θα πέσεις στο 1% που απομένει, ετοιμάσου να τις κάνεις να γελάσουν. Θα δεις ξαφνικά τα κορίτσια αντί να χαζεύουν τα μάτια του ωραίου, να κρέμονται από τα χείλη του αστείου. Τα δικά σου χείλη. (σ.σ. δεν υπονοούμε ότι δεν είσαι ωραίος, ούτε πως δεν είσαι ήδη αστείος. Αν είσαι και ωραίος και αστείος, άσε το τηλέφωνό σου στη γραμματεία).

Πως ο Αστείος βγάζει νοκ-άουτ τον Ωραίο σε 8 κινήσεις

1. Ο Αστείος φαίνεται αυτομάτως και έξυπνος

Σε αντίθεση με τον Ωραίο, που τα στερεότυπα τον θέλουν να μην συγκεντρώνει τις χάρες όλες (για να εξηγούμαστε, το χαζό κλισέ πως οι όμορφες είναι ηλίθιες ισχύει και για το άλλο φύλο), ο Αστείος μοιάζει, από την πρώτη κιόλας επαφή, να είναι εύστροφος, με υψηλή αντιληπτική ικανότητα και κοφτερό μυαλό. Μπορεί να μην ήταν σε θέση να λύσει πρωτοβάθμια εξίσωση, μπορεί να έβγαλε το Λύκειο με βάση, άλλα μπούφο, ούφο και τα σχετικά δεν τον έλεγε κανείς. Η ικανότητά του να επεξεργάζεται τις πληροφορίες και τα ερεθίσματα που λαμβάνει και να τα μετουσιώνει σε ξεκαρδιστικές ατάκες και πράξεις, τον κάνει να φαίνεται έξυπνος. Και, μεταξύ μας, μάλλον είναι.
    2. Ο Αστείος μοιάζει να μη έχει ανάγκη τις γκόμενες

Και ειδικά τις πολύ ωραίες γκόμενες. Αυτές που συνήθως οι άντρες τις παρακαλάνε, τις γεμίζουν λουλούδια και δώρα, τις λούζουν με φτηνά κομπλιμέντα. Ο Αστείος δεν πρόκειται να το κάνει αυτό, διότι ο αστείος έχει μια φυσική τάση να απομυθοποιεί τα πάντα. Δεν θα τρέξει πίσω από το δαντελωτό εσώρουχο της, δεν θα φιλήσει το χώμα που πατάει - αν και είναι ο μόνος που ενδέχεται να το κάνει, ειρωνικά, με μοναδικό σκοπό του να την διασκεδάσει. Γιατί έτσι φλερτάρει ο αστείος, προσπαθεί να την κάνει να γελάσει. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερο κομπλιμέντο από αυτό.
    3. Ο χρόνος είναι με το μέρος του Αστείου

Ο Ωραίος κερδίζει τις πρώτες εντυπώσεις. Αλλά ο χρόνος είναι με το μέρος του Αστείου. Όταν ο Ωραίος θα χάνει την αρχική του αίγλη επειδή το κορίτσι αρχίσει να βαριέται, ο Αστείος θα κερδίζει έδαφος ώρα με την ώρα, ατάκα την ατάκα. Και σιγά σιγά στα μάτια της θα αρχίσει εκείνος να φαίνεται ο ενδιαφέρων τύπος του πάρτι.
    4. Ο Αστείος μοιάζει να έχει λιγότερα ελαττώματα

Δεν παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά, δεν είναι μουρτζούφλης, δεν θυμώνει εύκολα. Αμέσως - αμέσως από τη λίστα με τα πιθανά ελαττώματα διαγράφονται μερικά πολύ σημαντικά, όπως η σοβαροφάνεια, η μιζέρια και η νευρικότητα. Ο Ωραίος πρέπει να ιδρώσει για να αποδείξει πως δεν τον χαρακτηρίζουν αυτά ούτε εκείνον. Όσο για τα πραγματικά ελαττώματα του Αστείου, εξωτερικά ή εσωτερικά, έχει βρει ένα αλάνθαστο κολπάκι για να τα διαχειρίζεται: αυτοσαρκάζεται, τα χλευάζει πρώτος, κάνοντας τα φαίνονται ασήμαντα, αμελητέα.
    5. Ο Αστείος έχει δουλέψει την προσωπικότητά του

Σε αντίθεση με τον Ωραίο, που γεννήθηκε ωραίος, ο Αστείος έπρεπε να χτίσει τη λαμπερή προσωπικότητά του. Ειδικά αν τα γονίδια της εξωτερικής εμφάνισης δεν του συμπεριφέρθηκαν και πολύ καλά, έπρεπε να δουλέψει διπλά, για να καταφέρει με κάποιο τρόπο να τον προσέξουν τα κορίτσια. Και το κατάφερε. Ήταν ο πιτσιρικάς που έκανε την όμορφη της τάξης να γελάει δυνατά, να τον χτυπάει παιχνιδιάρικα στον ώμο και να τον σκέφτεται στο δρόμο προς το σπίτι χαμογελώντας πονηρά – την ώρα που ο Ωραίος έπαιζε μπάσκετ με τους φίλους του.
    6. Η χημεία βοηθάει τον Αστείο

Με το γέλιο απελευθερώνονται ενδορφίνες, το φυσικό ναρκωτικό του οργανισμού για να χαλαρώνουμε, να νιώθουμε καλά και να αποβάλλουμε το στρες. Είναι οι ίδιες ορμόνες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του σεξ και είναι εθιστικές. Όταν ο Αστείος κάνει κάποια να γελάει με την καρδιά της, το σώμα της γεμίζει με αυτή τη μαγική οπιοειδή ουσία, οι άμυνές της πέφτουν και είναι δεκτική να του ανοιχτεί περισσότερο και να αποκτήσει στενότερες επαφές μαζί του. Θα αναζητήσει σύντομα ξανά τη συντροφιά του, για να πάρει τη δόση της. Ο Αστείος πουλάει την ενδορφίνη.
    7. Ο Αστείος δεν έχει ανταγωνισμό

Ή τουλάχιστον έτσι δείχνει. Ο αστείος είναι πάντα cool, δεν ζηλεύει, δεν νευριάζει, δεν στρεσάρεται. Ο Αστείος δεν απειλείται από άλλα αρσενικά, όσο ωραία, δυνατά, επιτυχημένα ή ευκατάστατα και να είναι. Δεν υπάρχει περίπτωση ο Αστείος να κάτσει να τσακωθεί ή να πιαστεί στα χέρια με κάποιον που θα τον ενοχλήσει. Θα κάνει ένα σαρκαστικό αστείο εις βάρος τους και να τον εκμηδενίσει στα μάτια της συνοδού του. Ο Αστείος θα νιώσει ότι απειλείται μόνο όταν βρεθεί ένας δεύτερος Αστείος στην παρέα, στην οποία περίπτωση θα επιδοθούν σε ένα φανταστικό πινγκ πονγκ ατάκας, μια μοναδική επίδειξη χιούμορ που λίγες τυχερές θα είναι εκεί για να απολαύσουν. Αυτό το μοναδικό θέαμα είναι για τις γυναίκες ό,τι είναι για σένα δύο ημίγυμνα, λάγνα κορίτσια που παλεύουν μέσα σε ζελέ: δεν ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις, ιδανικά τα θες και τα δύο.
    8. Ο Αστείος είναι διαχρονικός

Οι γυναίκες βλέπουν μακροπρόθεσμα και ψάχνουν να βρουν σε έναν άντρα χαρακτηριστικά που αντέχουν στο χρόνο. Ο Αστείος είναι σαν το παλιό καλό κρασί - με τα χρόνια δεν αλλοιώνεται, βελτιώνεται. Ο Αστείος θα την διασκεδάζει μέχρι τα βαθιά γεράματα, θα της χορεύει με τη μαγκούρα και θα της κρύβει τη μασέλα. Ο Ωραίος θα έχει γίνει μουστόγρια.
    Αν είσαι Αστείος λοιπόν, έχεις κάθε λόγο να χαίρεσαι.
    Το μοναδικό πρόβλημα που προκύπτει είναι το εξής: Αν δεν είσαι Ωραίος, πιθανότατα το ξέρεις πως δεν είσαι ωραίος. Αν δεν είσαι αστείος, πάλι αστείος νομίζεις πως είσαι.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

15. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

BrazHlias (02-03-12)

Περιοχή
    .
    Thanks
    23.329
    Ignore User

εγω που δεν ειμαι ουτε ωραιος ουτε αστειος να γινω λετο?

Το avatar του χρήστη Dr.Red

Thanks
    5.967
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 6.211 φορές σε 3.268 μηνύματα
    Ignore User

Να γιατι πολλές γυναικες μενουν μονες τους.......

Ομορφάντρες μου.........

xsefoto

Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
    Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!

18. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Eleni7 (09-03-12)

Thanks
    10.440
    Ignore User

Κελεπούρια!!! Δεν ξέρεις ποιον να πρωτοδιαλέξεις...
    Έχω κάτι ακόμη πιο σούπερ...Σοβαρό αγόρι και με απώτερο σκοπό το γάμο....

Thanks
    6.723
    Ignore User

τι γίνεται εδώ;

αντί να βρεις την όψη πλουτισμού μας τρομάζεις να μη μπορούμε να κοιμηθούμε ... έχε χάρη που σε έχουμε ανάγκη για να ανοίγεις τα thread.

Thanks
    10.440
    Ignore User

τι γίνεται εδώ;

αντί να βρεις την όψη πλουτισμού μας τρομάζεις να μη μπορούμε να κοιμηθούμε ... έχε χάρη που σε έχουμε ανάγκη για να ανοίγεις τα thread.
    Μαρή δεν θυμάμαι που το είχε πει η Άση για να ψάξω το επεισόδιο...Θυμάμαι ότι εγώ δεν την είχα την όψη
    έχω όμως κάτι άλλο καλό σχετικό με χρήματα, σχετικό με τον βόρειο και τον νότιο δεσμό...
    Αυτό ήταν για κέρδη από τυχερά παιχνίδια, κληρονομιές, από σύζυγο και τέτοια...
    Μέχρι στιγμής δεν μου έκατσε αλλά δεν το κυνηγάω κιόλας...

Γιατί δεν είδες τι άντρες κυκλοφορούν; Μετά λέμε διάφορα οι γυναίκες και μας λένε υπερβολικές....

Thanks
    6.723
    Ignore User

Μαρή δεν θυμάμαι που το είχε πει η Άση για να ψάξω το επεισόδιο...Θυμάμαι ότι εγώ δεν την είχα την όψη
    έχω όμως κάτι άλλο καλό σχετικό με χρήματα, σχετικό με τον βόρειο και τον νότιο δεσμό...
    Αυτό ήταν για κέρδη από τυχερά παιχνίδια, κληρονομιές, από σύζυγο και τέτοια...
    Μέχρι στιγμής δεν μου έκατσε αλλά δεν το κυνηγάω κιόλας...

Γιατί δεν είδες τι άντρες κυκλοφορούν; Μετά λέμε διάφορα οι γυναίκες και μας λένε υπερβολικές....
    βόρειο και νότιο;

τι τι;

δάνεισέ μου ένα μύριο

κάτσε να στο βρω! όλα εγώ θα τα κάνω πια

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Eleni7 (09-03-12)

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Κελεπούρια!!! Δεν ξέρεις ποιον να πρωτοδιαλέξεις...
    Έχω κάτι ακόμη πιο σούπερ...Σοβαρό αγόρι και με απώτερο σκοπό το γάμο....

Ο ορισμός του άντρακλα. Και υπογραφή ο μύσταξ.
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

25. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Eleni7 (09-03-12)

Thanks
    6.723
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων
    άβυζη είναι

Thanks
    10.440
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi Εμφάνιση μηνυμάτων

Σελίδα 85 από 97 ΠρώτηΠρώτη ... 354555657581828384858687888995 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές