BrazHlias (22-10-10)
BrazHlias (22-10-10)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
BrazHlias (22-10-10)
Βρε αν βλέπατε τι πέρασα χτες θα με καταλαβαίνατε. Να τρέχουν οι σαπουνάδες μέσα στα μάτια να μη βλέπω να με τσούζουν αφόρητα
να φωνάζω, να έχω παγώσει τόση ώρα μούσκεμα και γυμνή και να παρακαλάω το παιδί να κάνει κάτι...
Και μου λέει μαμά λυπάμαι δεν μπορώ να το σκοτώσω...
Και προσπαθούσα να το ακινητοποιησω ρίχνοντάς του νερό με το ντουζ για να μη φύγει και κρυφτεί πουθενά στο σπίτι
γιατί μετά άντε να ζήσω με την ιδέα ότι θα το δω να περπατάει πάνω μου.
Ήθελα να το χτυπήσω αλλά σκέφτηκα ότι θα το διαλύσω και θα γεμίσει ο τόπος και να θέλω να κάνω εμετό από την αηδία.
Τελικά είπα στο παιδί να μου φέρει τα γάντια από την κουζίνα και μια σακούλα.
Το έπιασα και το έβαλα μέσα. Δεν θα το ξεχάσω όσο ζω. Ούρλιαζα από αηδία: Αχ θεέ μου τι έπαθα, αχ τι θα κάνω τώρα...
Αφού έλεγα στο παιδί πήγαινε στην πολυκατοικία και χτύπα τα κουδούνια να έρθει ένας άντρας να το σκοτώσει
αλλά την ώρα που πήγε να φύγει ο καημένος άρχισα να ουρλιάζω πιο πολύ, μην πας μην πας είμαι γυμνή
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Εγκλωβισμένη στο μπάνιο με ένα καταραμένο ερπετάκι.
Και το κλου της βραδιάς το νερό είχε παγώσει και για να φύγουν οι σαπουνάδες πέρασα δεύτερη ψυχρολουσία κυριολεκτικά όμως.
Σας λέω τα είδα όλα.
Τώρα τρέμω να μπω στο μπάνιο. Με την ψυχή στο στόμα λούστηκα σήμερα και έκανα ντουζ.
Περπατάω και πηδάω. Μου έχει γίνει έμμονη ιδέα ότι θα έρθει το σόι του να με εκδικηθεί....
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Eleni7 (22-10-10)
κινκυ εικονες μας περιγραφεις,Ελενη!
BrazHlias (22-10-10)
Eleni7 (22-10-10)
Νομιζα οτι θα εβελεπα καποια φωτογραφια αντρα και βλεπω την περιπετεια μιας σαυρας.Οπως στο Pchyco εκανε την επιθεση την ωρα που ησουν στο ντους."Pchyco lizard".
Χαλαρα εγω κι εγω τεραστιο προβλημα με σαυρες.Αλλα χαλαρα δεν το ελεγα στο πατερα μου μη γινουμε ρεζιλι.Την ευθυνη ειχε αναλαβει μια φιλη που ως ανιδεη που ηταν με το φρικτο αυτο ον το επιασε απο την ωρα.η ουρα κοπηκε και η σαυρα τη γλιτωσε.Η πλακα ειναι οτι απο τη μια τις σιχαινομαι και απο την αλλη δε θελω να τις σκοτωσω.Οποτε τις κυνηγουσα με σκουποξυλο μεχρι να βγουν εξω και τους εκλεινα την πορτα στη μουρηΑντε μετα να βουλωνεις καθε τρυπα οιχου πορτας κλπ για να μην ξαναμπει.
Μολις ειδα τι λεγατε.Κατα τη γνωμη μου δε βρισκει συντροφο οποιος δε θελει να βρει.Εχω φιλες που εχουν κανει πολλες σχεσεις,αλλες που δε θελουν σχεση αλλες που ειχαν μια σε ολη τους τη ζωη και ειναι χαρουμενες αλλα καμια δ εμου ειπε στα σοβαρα οτι δεν βρισκει αντρα.Το ιδιο και φιλοι αντρες.Μονο ενας μου ειπε μια φορα οτι ψαχνει μια σοβαρη σχεση(αμεσως μετα το χωρισμο του)και μετα απο λιγο καιρο βρηκε τη γυναικα που παντρευτηκε!!!
Οσο για τη διαρκεια των σχεσεω δε νομιζω να φταει το κοσμο κλπ κλπ ή το ενα ή το αλλο φυλο.Ισως φταιει η νοοτροπια του καλοπερασακια.Θελω γυναικα ακριβως σα τη μαμα μου ή αντρα που να ειναι ο σουπερ ιππποτης,αλλα ουσιαστικα δε θελω να κανω καμια παραχωρηση.Η παλια γενια εκανε απιστευτες υποχωρησεις για να κρατησει εναν γαμο ή μια σχεση.Το μονο που αλλαξε απο εκεινη την εποχη ειναι οτι πλεον ο κοσμος δε σε καταδικαζει επειδη χωρισες.
Προσωπικα μου αρεσουν οι σημερινες εποχες που επιλεγεις αν θα εισαι μονος ή αν θα βρεις συντροφο παρα η παλια εποχη που κυριαρχουσε η πιεση και τα απωθημενα των παλιων εποχων.
Ισως επειδή την έχουν δει ολες Κάρι Μπράντσο και περιμένουν να τους κορνάρει ο Μπιγκ μεσα απο τη λιμουζίνα με τον σωφέρ!
Γι' αυτον εχουν σιχτιρίσει οι ανδρες. Επειδή ξερουν οτι στο καμάκι, μετά τις συστάσεις ερχεται η αναπόφευκτη ερώτηση "τι δουλειά κάνεις?"! Αν απαντήσεις "ταχυδρομος" "αγροτης" "φοιτητής γεωπονικής" "οικοδόμος" και χιλια δυο παρεμφερή επαγγέλματα που δεν εχουν αποδοχές ανάλογες του Μπιγκ ή εστω του Τότσικα, τοτε αμέσως τα χείλη απο τη μια μεριά στραβώνουν, τα μάτια γουρλώνουν με αυστηρότητα, ξαφνικά θυμάται οτι πρέπει να πάει για χέσιμο και γενικά η συμπεριφορά παραπέμπει στην απόρριψη πριν καν επέλθει η γνωριμία! "Χα, ήρθε να μου τη πέσει ο Καραβάγγος! Ποιανής? Σ' εμένα, τη Τούλα απ' το Βύρωνα, που οσα βγάζει αυτός σ'ενα μήνα δε μου φτάνουν ουτε για το Χόντος Σέντερ! Ρε τον εστειλα, σας λέω κορίτσια, στο πιτς φυτίλι να βρει καμία στα κυβικά του! Αμ πουώς?"
Παντως δεν ξημεροβραδιαζονται ολες οι γυναικες στα χοντος σερκωστα(με ολο το σεβασμο και χωρις διαθεση παρεξηγησης).μονο αυτες που εχουν μια πιο περιποιημενη εμφανιση απο τη μεση γυναικα που φυσικα προσελκυει το ματι.Και πολλες φορες αυτες οντως περιμενουν τον μιστερ μπιγκ,ακομα και προ εποχης "sex and the city".Για να κρατιεται ομορφη οντως χρειαζεται μια περιουσια που θα της τη δωσει ο μιστερ μπιγκ.
Οι γυναίκες "made in Hondos Center" δεν ειναι ομορφες, αλλα μεταμφιεσμένες. Δυστυχώς η μεταμφιεση έχει φύγει το ξημέρωμα!
Και σίγουρα δε χρειάζονται ολες οι γυναίκες μια περιουσία στο μακιγιαζ για να ομορφύνουν. Υπαρχουν και κοπελες με φυσική ομορφιά. Μερικες τέτοιες εχω ανεβάσει στο τόπικ "Γυναικες"! Κορίτσια ολο δροσιά και χάρη, μπορώ να βάλω μερικες ακόμα αν θέλετε!
Στέλιοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!
Γιατί μου υπενθυμίζεις τον εφιάλτη μου;
Πανάθεμά το......Μα τι αηδία είναι...
Και είναι και διάφανα φαίνονται τα εντεράκια τους και όλα τα όργανά τους.
Και κουνάνε συνέχεια το κεφάλι πέρα δώθε.
Ο εφιάλτης μου άρχισε όταν το είδα να σκαρφαλώνει στην κουρτίνα του μπάνιου από την έξω πλευρά.
Πρέπει να έχασα εντελώς τη φωνή μου...Το έβλεπα να ανεβαίνει σιγά σιγά και όταν κατάλαβα ότι θα φτάσει
στους κρίκους και θα μπει από τη μέσα πλευρά άρχισα να ουρλιάζω και να φωνάζω το παιδί.
Πραγματικά ότι ακολούθησε έπρεπε να το έχει τραβήξει κάμερα.
Όταν τελείωσαν όλα τα έλεγα με το παιδί και γελούσα. Εκείνες τις στιγμές όμως έζησα τον υπέρτατο εφιάλτη...
Αλλά να βάλω άντρα μέσα στο σπίτι μόνο για να με σώζει από τέτοια πλάσματα;
Καλύτερα να πάρω γάτο. Τα κυνηγάνε και τα πιάνουν με τα νύχια και καλοπερνάνε....
Νιάουουουουουουου!!!!!
Κώστα ότι υπάρχουν πάρα πολλές σαν αυτές που περιγράφεις δεν το συζητώ και δεν το αρνούμαι.
Όταν αναφέρω συζήτηση με γυναίκες σου μιλάω για πολύ καλά κορίτσια, που τις έχω ζήσει, έχουμε συζητήσει
και ξέρω τι θέλουν και τι ζητάνε. Καμία σχέση με ότι λες. Ούτε Μπιγκ περιμένουν ούτε Τότσικα, ούτε πλούσιους με θεληματικό πηγούνι.
Αλλά δεν έχω δει και κανέναν από εσάς να βλέπει καμία χοντρή, κοντή, άσχημη, φτωχή και αμόρφωτη να πέφτει στα πόδια της
και να θέλει να την κάνει το άλλο του μισό, να την παρουσιάσει στους κολλητούς του να να καμαρώνει....
Άντε γιατί ειδικά με τους κολλητούς σας το έχετε το κουσούρι να σχολιάζετε σαν παλιοκατίνες.
Μην πεις όχι. Μια ζωή παρέα με αγόρια και άντρες έκανα. Σας ξέρω σαν κάλπικες δεκάρες. Και πάντα όσο πιο "έξυπνοι" τόσο σε πιο σκύλα
πέφτετε και λέτε το Δεσπότη Παναγιώτη μετά![]()
Rena (22-10-10)
Ελενη,κακα τα ψεμματα,το 90% των γυναικων,ειδικα ηλικιων 35-30 και πιο κατω,ειναι ετσι ακριβως οπως περιγραφει ο Κωστας.
Απο την αλλη,λες οτι αρκετοι αντρες κοιτουν εμφανιση.Δεν θα διαφωνησοω.Κοιτουν.αλλα ως εκει.δεν κοιτουν καταθεσεις στην τραπεζα,επαγγελμα,ηλικια,διεκπαιρεωση στρατιωτικου,ακομα και το που μενεις η αν μενεις μονος,οικογενειακως ,σε ιδιοκτητο η σε ενοικιο,οπως κανουν οι περισσοτερες απο τις(νεαρες) γυναικες.Εκει ειναι η διαφορα.Και μην μου πεις πως προκειται για "εξυπνη γυναικεια σκεψη",γιατι εγω,καπως αλλιως θα το χαρακτηριζα.
αυτο ισχυε ανεκαθεν ελενη. ποτε κανεις δεν επεσε στα γονατα για μια κοντη,χοντρη,ασχημη,φτωχη και αμορφωτη. δεν ειναι τωρινο φαινομενο, αν θεωρησαν οτι "χαλασαν" οι αντρες τοτε ηταν "χαλασμενοι" παντα.
απο την αλλη και μια γυναικα ποτε δεν θα κοιταζε εναν κοντο,χοντρο,ασχημο,φτωχο και αμορφωτο. ομως αν απο αυτον τον αντρα αφαιρεσεις το επιθετο φτωχος και το κανεις πλουσιος, τοτε αυτος ο αντρας δεν θα ειχε προβλημα να βρει γυναικα.![]()
Haris1984 (22-10-10)
Χάρη σιωπή!! Εσύ μου λες ότι η περιγραφή του εφιάλτη που έζησα είναι κίνκι
Έχασα τον κόσμο από την τρομάρα και εντάξει έκανα πλάκα με το παιδί μετά και του είπα, να γιατί χρειάζεται ένας άντρας μέσα στο σπίτι.
Το γέλιο το μεγάλο είναι ότι πάνω στην ένταση και στα ουρλιαχτά μου που του έλεγα πρέπει να βρούμε έναν άντρα να το σκοτώσει, κάνε κάτι Λεωνίδα μου, μου λέει, τι να κάνω; Τι να σου κάνει ένας άντρας στην προεφηβεία;
Εκεί έκλαιγα, ούρλιαζα και γελούσα μαζί. Το έχει μάθει τώρα ότι είναι στην προεφηβεία, τον είχα πάει και στην παιδίατρο και ρωτούσα διάφορα
και το έκανε καραμέλα και το λέει.
Και παρακαλώ όχι άλλο τσουβάλιασμα. Καμιά φορά είμαι λίγο υπερβολική θέλοντας να κάνω πλάκα, αλλά δεν ισοπεδώνω τους πάντες και τα πάντα.
Υπάρχουν μπάζα, άντρες και γυναίκες, αλλά υπάρχουν και άλλες κατηγορίες.
Αν δεν έχει τύχει να πέσουμε στη δεύτερη κατηγορία να πάμε σε κανέναν ειδικό τεχνικό να μας αφαιρέσει το μαλακομαγνήτη
Υ.Γ. Περίπτωση παρόμοια με τη δική μου είχε ζήσει πριν χρόνια η μαμά μου με μία καταπράσινη σαύρα από τις μεγάλες.
Κοιμόταν καταμεσήμερο καλοκαιριού, και την άκουσα να ουρλιάζει λες και τη σφάζανε.
Είχε μπει σαύρα στο δωμάτιο, περπάτησε πάνω της και μπήκε μέσα στη μπλούζα της, ένιωσε κάτι, ξύπνησε και την είδε μέσα στο στήθος της.
Μπορείτε να φανταστείτε τι ακολούθησε. Και τότε δεν ήμουνα σε κατάλληλη φάση. Έβαζα το μαγιώ να πάω στη θάλασσα και είχα φορέσει μόνο το κάτω μέρος.Έτρεξα
στη μαμά μου όπως ήμουνα και ουρλιάζαμε και οι δύο μαζί. Ο μπαμπάς μου έλειπε και βέβαια έτρεξα να φέρω βοήθεια. Θυμάμαι τη μαμά μου να φωνάζει: ντύσου πρώτα, μη βγεις έτσι έξω. Χάρη όταν είσαι σε κατάσταση πανικού δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Και τις δύο φορές παραλίγο να την κάνω τη βλακεία να γελάει η γειτονιά μαζί μου.
Ρε μη γελάτε. Μπαίνω στο μπάνιο και έχω πάθει μανία καταδίωξης. Νομίζω ότι με παρακολουθούν διάφορα ζωντανά και θα νιώσω κάτι να με αγγίζει.
Και τρίχα να με ακουμπήσει πετάγομαι πάνω...Τις τραβάμε τις σαύρες στο σόι μας![]()
Bookmarks