Επειδή αυτό το ανέφερα εγώ και εσύ το έκανε καραμέλα και εδώ και αλλού, δεν εμπεριέχει καμία απολύτως σπόντα ούτε υπονοούμενο για σένα Χάρη.
Απλά είπα ότι δεν βγάζω συμπαράσματα για τους άντρες γενικά παίρνοντας ως δείγμα 20χρονα και 23άχρονα.
Συγνώμη κιόλας, δεν θα το ξανακάνω![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
sadi (19-06-10)
DaRkSaGa79 (19-06-10), Eleni7 (20-06-10)
Αυτά τα πακέτα και οι μαλακίες μας έφαγαν και είμαστε στα σκατά. Δηλαδή ρε Χάρη άμα ο άλλος δεν έχει το "πακέτο" που λες δεν τον πλησιάζει καμιά? Εγώ δεν μίλησαν για κανένα πακέτο, αυτοπεποίθηση δεν είναι πακέτο, κάτι απλό είναι αν σκεφτείς λογικά. Το τι προσφέρουν οι άλλες το ξέρεις εσύ που της προσεγγίζεις, και προφανώς θες να μάθεις το τι μπορεί να σου προσφέρει, αν δεν προσφέρει τίποτα..πάμε γι' άλλα.![]()
sadi (19-06-10)
Εγώ παλι ειμαι στα 40 και δε σκεφτομαι τίποτα. Βολεύει και αυτο.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Haris1984 (19-06-10)
τα πακετα και οι αλλες στυλιζαρισμενες μαμακιες μας φαγανε,αλλα κακως η καλως(κακως για μενα)υπαρχουν.δεν ξερω αν δεν τον πλησιαζει καμια.μπορει και ναι μπορει και οχι.για την προσφορα εννοω το τι μπορει να δωσει η αλλη(περα απο συντροφικοτητα,αγαπη,επικοινωνια η σεξ η ολα μαζι),τη στιγμη που η ιδια ζηταει ολα αυτα και αλλα 100 μαζι.
sadi (19-06-10)
Bookmarks