ποιος Μιχαλάκης και πράσινα άλογα...εδώ έρχεται ο ΝΕΡΥ ΣΟΥ!!!!!!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Galletti97 (19-06-10), Red Sting (19-06-10)
χαχαχαχαχαχαχα κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος...τον θες ή όχι στον Ολυμπιακό???
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
τώρα εσύ κάτι υπονοείς για τον Νέρι και τον Ντάτολο , αλλά δεν θα το συνεχίσω γιατί θα έχεις 2 λόγους για να με κάνεις μπαν...![]()
― Bertrand Russell
Κουζουλό μου άστους να λένε. Τους έχει βαρέσει η οικονομική κρίση
στο..."κεφάλι"
Δεν είδες τι πόσταρε ο Βασίλης στην προηγούμενη σελίδα;
Αχ Έλληνες άνδρες. Τι σας έμελλε να πάθετε...
Θα σας βάλω μια φωτογραφία να κομπλάρετε κι άλλο.
Ντροπή των προγόνων σας
![]()
kouzoulo (19-06-10)
Αυτοί είναι οι 300 σπαρτιάτες του Λεωνίδα ή οι 300 τόνοι της αμερικάνικης κρεατίνης;
Ρεαλισμός είναι η ψευδαίσθηση ότι υπάρχει πραγματικότητα.
chainsaw (19-06-10)
Αν σκεφτείς ότι οι Σπαρτιάτες δεν έκαναν τίποτε άλλο στη ζωή τους
από το να εκπαιδεύονται και να γυμνάζονται, όπως επίσης ότι ήταν
ο ισχυρότερος στρατός για μάχες σώμα με σώμα, δεν νομίζω να διέφεραν
και πολύ από αυτήν την εικόνα. Αγάλματα Σπαρτιατών δεν έχουν σωθεί
γιατί οι ίδιοι είχαν επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής μακρυά από την καλλιτεχνική έκφραση. Έχουν σωθεί όμως αγάλματα ανδρών της κλασικής
εποχής ειδικά από την Αθήνα. Και για τους Αθηναίους ήταν πάρα πολύ σπουδαίο να έχουν καλογυμνασμένο σώμα. Οι γλύπτες πήγαιναν στα γυμναστήρια και τις παλέστρες για να παρατηρούν τα ωραία αντρικά σώματα
και να να τα αποτυπώσουν μετά σε χαλκό ή μάρμαρο. Δεν χρειάζεται να πω
πόσο γραμμωμένα είναι τα σώματα των αγαλμάτων της κλασικής εποχής.
Απλά οι Αμερικάνοι χρειάστηκαν τη βοήθεια της κρεατίνης για να πετύχουν μέσα σε λίγο καιρό, αυτό που οι άλλοι έχτιζαν από τα παιδικά τους χρόνια.
Ακόμη και οι Κούροι της Αρχαϊκής εποχής αν και φυσιοκρατικά δεν ανταποκρίνονται τελείως στην πραγματικότητα λόγω του ότι η τέχνη δεν είχε φτάσει ακόμη στην τελειότητα που έφτασε στην κλασική εποχή, φανερώνουν το πρότυπο του "καλού καγαθού" άνδρα...
![]()
kouzoulo (19-06-10)
καλα....αλλο ομως το ωραια γυμνασμενο και διαπλασμενο σωμα,και αλλο η φουσκαμαρα απο την κρεατινη και τον αερογραφο(στην ταινια εν προκειμενω ειναι γνωστο πως οι κοιλιακοι πολλων σχηματιστηκαν με αερογραφο).μην τα συγχεουμε ολα...
εγώ πάντως απορώ πώς γίνεται να αρέσει στις γυναίκες το σώμα που είναι φουλ στην κρεατίνη και υπερβολικά φουσκωμένο.....άλλο γυμνασμένο σώμα και άλλο φουσκωμένο...
― Bertrand Russell
Haris1984 (19-06-10)
Αν είχα έστω και μία εικόνα Χάρη από αρχαίο Σπαρτιάτη θα σας την έβαζα αλλά είπαμε δεν έχει σωθεί κάτι εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων.
Οπότε αρκέστηκα σε εικόνα από την ταινία.
Η ουσία των λόγων μου ήταν αλλού. Ότι έχετε ξεφύγει πάρα πολύ από
τα πρότυπα των αρχαίων αντρών
Και μη μιλάτε καθόλου για αερογράφους και κρεατίνες γιατί προσκυνάτε
φανατικά τις ιέρειες της σιλικόνης και του photoshop.
Οι άντρες δηλαδή είναι όλοι ψεύτικοι και όσες μου κοτσάρετε στο θέμα των γυναικών πραγματικές; Άντε να τις δεις χωρίς ρετουσάρισμα, μακιγιάζ και
το νυστέρι των γιατρών και έλα μίλα μου για τους ηθοποιούς της ταινίας και όχι μόνο.
kouzoulo (19-06-10)
αυτα τα προσκυνανε κατι λαιμαργα αγορακια,αντρακια,οπως θες πες τα γενικα,οχι προσωπικα.Γιαυτο , απο τη δικη μου εντελως σκοπια,προτιμω καθημερινες κοπελες πχ,απο,τι "σταρουμπες" της ζωου μπιζ...απο την αλλη,μετα λυπης μου παρατηρω την αποθεωση της κρεατινης απο το μεγαλυτερο μερος του γυναικειου πληθυσμου,ανεξαρτητως προσοντων των ιδιων των γυναικων,τη στιγμη που αρκετοι αντρες εχουν πιο χαμηλωμενο το προφιλ σε αναζητησεις.
Du3lisT (19-06-10)
Eleni7 (19-06-10)
Κι εγώ απορώ πως σας αρέσει το στήθος μπαλόνι που νικά το νόμο της βαρύτητας...
Το κάνατε ολόκληρο θέμα που έβαλα μια φωτογραφία από ταινία
και το ξαναλέω ότι αλλού πήγαινε η σπόντα μου.
Στο θέμα που είχε βάλει χτες ο Βασίλης περί οικονομικής κρίσης και ανικανότητας
Κι επειδή την είπατε στο Κουζουλάκι μου και έχετε βαλθεί να βγάλετε αδερφές το μισό και πλέον αντρικό πληθυσμό, σας την είπα για να μάθετε.
Προσωπικά ποτέ δεν μου άρεσαν οι φουσκωτοί αντίθετα με απωθούν.
Αλλά να μιλάτε για ψεύτικο την ώρα που ελάχιστα πραγματικά γυναικεία στήθη κυκλοφορούν τριγύρω μας...ε δεν υποφέρεστε![]()
kouzoulo (19-06-10)
μαλλον υπεργενικευουμε εκατερωθεν,χωρις να ξερουμε τα προσωπικα γουστα καθενος![]()
Αυτό λέω κι εγώ γενικεύουμε.
Ο καθένας μας έχει τα προσωπικά του γούστα.
Μπορώ να ξέρω εγώ Χάρη ή να ξέρεις εσύ τι ανωμαλία κρύβει
ο καθένας μας μέσα του;
Για σένα ξέρω μάλλον....Το έχεις δηλώσει...
Σου αρέσει η Μανωλίδου![]()
Bookmarks