..... και σε χορευτικο
![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
.... αλλα και εδω
.... ή μηπως και εδω ....
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
kritikia (10-09-09)
Καλά δεν έχει ψεγάδι πάνω του. Τι να λέμε.
Έχει δημιουργήσει τόσα και τόσα πλάσματα ο Θεός
αλλά αυτό συγκαταλέγεται στην υψηλή του τέχνη.
Για προθήκη μουσείου τέχνης είναι, να κάθεσαι και να τον χαζεύεις
με τις ώρες.....και να χαζεύεις![]()
Eleni7 (11-09-09)
kritikia (11-09-09)
Άσχημος είναι ο Γκουρκούφ!!![]()
Φανταστείτε λέει να τον φέρει ο Σωκράτης τον Γενάρη στο Καραϊσκάκη!
σαν αφίσα στο Pure Red![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Καλα ουτε την αφισα του δεν θα μπορει να φερει..
Αν στοιχιζε του Κουτσιανικουλη ενα μυρριο. του Gourcuff θα ειναι ανεκτιμητη..
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
differance (11-09-09)
Ακριβώς αυτό σκέφτηκα όταν το έγραφα Χρύσα!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
kritikia (11-09-09)
Ενας απο τους καλυτερους φωτογραφους του κοσμου, ο Bruce Weber φωτογραφησε το ΜΩΡΟ Yoann Gourcuff για λογαριασμο του περιοδικου Sport & Style..
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Αντε για να παει καλα η εβδομαδα...
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
smageo (29-09-09)
kritikia (29-09-09)
kritikia (29-09-09)
Ελα ρε συ..
(ΥΓ Τον Ιμπραημοβιτς τι τον εχει???? Μοιαζουν πολυ..παρα πολυ..)
PA.RI.ZA (PANATHINAIKOS RIZOSPASTIKHS ARISTERAS)
Horacio Zeballos
Marcos Daniel
![]()
Μαλιστα μαλιστα...θερμα συγχαρητηρια...![]()
Bookmarks