Μαρακι,δεν λεμε για κανονικο πριγκηπα,αλλα για μια ψυχη εδω μεσα![]()
Αχ,μην μου δειχνετε αυτη την ωραια γυναικα..κατι παθαινω![]()
Εγώ τι να πω όταν βλέπω το γιο τους;
Καταραμένο DNA που διαιωνίζεις το κακό
Μαράκι βάλε και το γιο, να συμπληρωθεί το τρίπτυχο
της ομορφιάς και να μη φάει κανένας μας για βράδυ
Μη σου πω και τη νέα του σύζυγο.
Καλά εκεί στην Αγγλία οι όμορφοι είναι απλά
ένα είδος σπάνιας μετάλλαξης;![]()
πάντως ο Harry είναι κουκλί!!!!!!!
Galletti97 (06-09-09)
Κοιτα να δεις Χρυσα μου ειναι καθαρα θεμα γονιδιων!
Το εχουμε ξαναπει για ολα φταινε οι μεταλλαξεις.
Μεταλλάξεις και άλλες τυχαίες αλλαγές στα γονίδια έχουν την δυνατότητα να προκαλέσουν την εμφάνιση νέων ή αλλαγμένων χαρακτηριστικών, διαφορών στο γενετικό υλικό, που κληρονομούνται στους οργανισμούς (ακομα και στις αμοιβαδες). Το φαινόμενο της εξέλιξης λαμβάνει χώρα όταν οι κληρονομούμενες διαφορές γίνονται πιο κοινές ή πιο σπάνιες σε έναν πληθυσμό, είτε μη τυχαία μέσω της φυσικής επιλογής είτε τυχαία μέσω γενετικής μετατόπισης (μεταλλάξεις).
Το μεγαλυτερο δε προβλημα ειναι στην αναγνωση απο το μετατοπισμενο αναγνωστικο πλαισιο. Εκει οι επιστημονες ποτε δεν καταφεραν να διαβασουν τη μεταλλαξη και ετσι συτη συνεχιστηκε και εφτασε στο σημερινο σημειο να μην μπορεις να ξεχωρισουν τους αντρες απο τους πιπιλογατουληδες που λεει και ο Κωστας. Μια κουβεντα ομως μαζι τους αρκει!! ΟΠως λες δεν ειναι αναγκη να ειναι "ομορφος", '"κουκλος" και "Θεος". Αρκει να μην εχει iq αμοιβαδας! Να ανοιγει το στοματακι του και να μην πεταει καλικαντζαρους.
Αυτα ....
![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Κοιτα να δεις Σμαρω..ενα ειναι το συμπερασμα..οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.
Και δεν ειναι θεμα γονιδιων, μεταλαξεων, IQ κτλ.. ειναι απλα θεμα αποδοχης.
Αν ο αλλος ειναι κακομοιρης μια φορα, θα ειναι μια ζωη κακομοιρης.
Αν ο αλλος ειναι φτωχος και ασχημος, θα παραμεινει ετσι ολη του τη ζωη, εκτος και αν κερδισει το ΛΟΤΤΟ και κανει κολλητο τον Φουστανο..
Αν ο αλλος παλι ειναι φτωχος, ασχημος και π@@@ης, τον εχει καταραστει καποια γρια μαγισσα..
Τωρα ο Ορλαντο Μπλουμ και ο καθε Ορλαντο του Hollywood ξεκιναει - βασει σκεπτικου καποιων αντρων- ως gay. Αν ειναι ή οχι δεν θα το μαθουμε ποτε, εκτος και αν βγει και το δηλωσει ή παει μεχρι την Ολλανδια και τελεσει το μυστηριο του γαμου..
Αλλιως μενουμε στα λόγια και στις σκεψεις.
(Εγω προσωπικα τον γουσταρω ως Λεγκολας στον Αρχοντα των Δαχτυλιδιων.. αλλα που καιρος να ψαχνεις στα δαση για τυπους με μυτερο αυτι και φαρετρα στην πλατη..)
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
kritikia (10-09-09)
Bookmarks