Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
kritikia (12-07-09)
Ευτυχως που μαλλωσε με τον κομμωτή του γιατι αλλιως .........
Παντως οπως λες και εσυ απο κορμι ...................................... φωναρα!!
Καλα αυτος ο τυπος στο Pure Red δεν υπαρχει ετσι??
Μετα και απο αυτον χτες νομιζω τα ειδαμε ολα ...... ή μηπως όχι ειχε και συνεχεια και καπου αλλου τι λες??![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Λες Αλεξανδρε?
Ειναι ρισκο ομως καποια απο μας να παρει σαν πουλεν τον τρελλο-Ιταλιανο μη τυχον και στο τελος της χρονιας του κουνησουμε μαντηλι.
Ε κοιτα επρεπε να ανεβουμε και επιπεδο ως ομαδα αφου καποιοι ειχαν μιλησει για ασχημους ποδοσφαιριστες και πατσαβουρες και λαικες οπαδους του Ολυμπιακου.
Μετα τον Mellberg και ο Maresca οπως και να εχει μαλλον μας ανεβαζουν επιπεδο .....
p.s Ο προηγουμενος παντως ειναι ο Aitor Ocio και οχι ο Maresca.
Dr.Red (12-07-09)
Παντως ο Maresca καλο παιχτακι φαινεται .....
![]()
Μμμμμμμμμμμμ ωραία πράγματα βλέπω
Πολύ ωραία
Δεν είχα μέχρι στιγμής εικόνα του νέου μας αποκτήματος και χτες που μου είπατε τα νέα σε απευθείας σύνδεση με τα γαυράκια αναρωτιόμουν σχετικά με το ποιόν του κυρίου. Από απόψεως και οπτικής του thread εγκρίνεται μετ΄επαίνων
(Αντωνάκη μου μη μου στενοχωριέσαι εσένα δεν σε αλλάζω με κανέναν βρε κουτό)
![]()
Eleni7 (13-07-09)
Ελα ρε συ......................
Τι λες...................
Αντε παλι....................
Να το βρε που πεταχτηκε.................
Καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοο....![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Και για να μην ξεχνιομαστε .....
Ελα ρε Σωκο φερε και το Μark στον Ολυμπιακο......
![]()
Faithful (13-07-09)
Χμμμμμμμ...απο ανοιγματα μια χαρα τα παει..εχει προοπτικες..ασε με να το σκεφτω Σμαρω μου και θα σου πω, αν θα κανω εισηγηση στον προεδρο..
Παντως εχουμε δει και καλυτερα, αλλα μια ψυχη που ειναι να βγει..
Γκονδαλεεεεεεεεεεθθθθθθθθθθθθ....οεοεοε![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
smageo (13-07-09)
Οχι βρε Γιαννη αλλα ανεβαινουμε επιπεδο ως ομαδα.
Υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι στεναχωριουνται που η ομαδα δεν ειχε "ομορφους" παιχτες..........
Που ξερεις ετσι μπορει να γινει οπαδος του Ολυμπιακου και καμια "μοντελα" αντε ρε παιδι μου καμια που ειναι "φινετσατη", γιατι οπως ξερεις εμεις ειμαστε αλλα και ως ομαδα εχουμε γεμισει πατσαβουρες και λαικες.![]()
Τον Γεωργιανο Γουσγουνη, τον Κετσπαγια δεν τον βλεπω πουθενα!Κακως!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ηλια μου προσπαθουμε να κρατησουμε το θρεντ σε ενα επιπεδο ανταγωνισμου.. ασε που πρεπει να εχει ροη πληροφοριων..οποτε σε περιπτωση που ποσταρουμε τον γεωργιανο γκουσγκουνη θα πρεπει να κλειδωθει παραυτα, αφου δεν υπαρχει συγκρισιμη ομορφια με τον αστερα της προπονητικης...
(Μας το εχει αναστατωσει βεβαια καποιες στιγμες τοσο ο Σακης όσο και ο Κωστας, αλλα επανερχομαστε..)
Bookmarks