kouzoulo (29-05-09)
kouzoulo (29-05-09)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
smageo (29-05-09)
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
smageo (29-05-09)
Ασε δεν εχεις ενημερωθει σωστα...στα χωρισματα ειναι...
ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Γιάννη εντάξει, στα υπόλοιπα θρεντς μπορεί να ανέχομαι το σπαμ, αλλά εδώ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΩ!
![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
d.n.a. (30-05-09)
Τι γίνεται εδώ; Γιάννη γιατί δεν κάθεσαι καλά;
Κουζουλό δείξε ποιός είναι το αφεντικό μην του ορμίσουμε όλες μαζί
και δεν τον σώζει τίποτα![]()
Δικό μου λάθος... έπρεπε να πω ο Γιάννης ο Κοκκαλικός για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Kαντε μου την χαρη και αφηστε τα σαπακια.ΕΔΩ ειναι ο ΠΑΙΔΑΡΟΣ
Ε?Ε?Και ειναι και περυσινη η φωτογραφια.Τωρα ειναι ΑΚΟΜΑ πιο παιδαρος!![]()
DaRkSaGa79 (30-05-09)
Bookmarks