σπερα
![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μαργαρίτα έλεος! Έχω το sex symbol στην προηγούμενη σελίδα και εσύ μου τον καπελώνεις με όλους αυτούς τους άσχημους;![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Eleni7 (29-05-09)
Απαπα...ερχεται ο Ουτσε;![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μπραβο ρε Μαργαριτα μετα απο μαι διαβολοβδομαδα επρεπε να χαλαρωσουμε λιγο.
Κοριτσια ενημερωτικα και μονο οι φετες του Σακη ειναι ζωγραφισμενες ναι καλα διαβασατε ειναι μακιγιαζ!!! (Λεπτομερειες για το πως και τα γιατι και απο που το εμαθα απο κοντα)![]()
![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
kouzoulo (29-05-09)
axaxaxa
και συνεχιζω...
![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
smageo (29-05-09)
Faithful (29-05-09)
ο Φραγκακης ειναι κουυυυκλος
και όταν τον ειδα απο κοντα, στο κέντρο, να ταΐζει αδέσποτο μπηκε πιο βαθιά στη καρδια μου![]()
Bookmarks