Γιατί παει πισω η Ρεαλ Μαδρίτης????
![]()
Γιατί παει πισω η Ρεαλ Μαδρίτης????
![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
l
![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Κι επειδη το ριξαμε στους αλλοθρησκους (αληθεια τι ΟΜΟΡΦΗ ομαδα εχουν ωρε παιδια...) να βαλουμε και δικα μας παιδια. Καλοθρεμμενα, δυνατα, κορμάρες και οι δυο , απο του χρονου θα φορουν την ερυθρολευκη.
![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Tsaaaaaaa name kai egwwwwwwwww
siga th fatsaaaaaaaa,...egw eimai pio wraiooooooooos,etsi den einai koritsiaaaaaa,....
aaaante mhn shkwthw kai fygw.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Αντε γεια..![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
και τωρα παω για υπνο![]()
Faithful (19-05-09)
Faithful (19-05-09)
Adrian Mutu ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
Bookmarks