Μεταξύ μας τώρα κορίτσια, αλλά εμένα μου αρέσει και ο Σάχα της αεκ.
Είναι βέβαια Σιχα-μένος λόγω ομάδας αλλά οι αλήθειες πρέπει να λέγονται.
![]()
Μεταξύ μας τώρα κορίτσια, αλλά εμένα μου αρέσει και ο Σάχα της αεκ.
Είναι βέβαια Σιχα-μένος λόγω ομάδας αλλά οι αλήθειες πρέπει να λέγονται.
![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
κι εμενα![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Συμφωνώ με τη Σμαρούλα. Να πάει να ξουρίσει το ανεκδιηγητο μουστάκι και μετά βλέπουμε. Αλλιώς θα αναγκαστούμε να τον βάλουμε να παίζει με χαρτοσακούλα στο κεφάλι![]()
smageo (13-05-09)
Τι ειναι αυτα τα καραγκιοζιλικια;Απο δω και περα θα ασχολειστε μονο με ανδρες που ειναι στον Ολυμπιακο, ξηγηθηκαμε; Μπορειτε να αρχισετε να φαντασιωνεστε τον τιμουρη ελευθερα
![]()
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
Αυτος βρε Ιακωβε δεν ειναι φαντασιωση ..... εφιαλτης ειναι![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Eleni7 (13-05-09)
![]()
![]()
Καλά προβλέπω να μαλλιοτραβιόμαστε για τα μάτια του Τιμούρη
Τέτοιον άντρα σπάνια βρίσκεις.
Θυμήθηκα μια τρελογιαγιά στο χωριό μου που μας μάζευε τα κοριτσάκια
και μας έδινε συμβουλές για τους άντρες και μας μάθαινε απίστευτα ποιηματάκια σεξουαλικού περιεχομένου. Μας περιέγραφε λοιπόν διάφορους άντρες προς αποφυγήν και μας έλεγε: Τέτοιος άντρας το νου σας. Ούτε να σας το δει.
Οπότε κορίτσια ξέρετε: Ούτε να μας το δει![]()
Λοιπόν τρελλοκομεία σαν αρχιμάνατζερ ..παραιτούμαι!Επειδή οι γνωριμίες μου περιορίζονται σε ...αθλήτριες προτιμώ να ικανοποιήσω τον ανδρικό πληθυσμότου φόρουμ , με εσάς που'μπλεξα θα το φάω το ξύλο γιατί Σμαρούλα και Ελένη ..τον Ιβάν μόνο σε αφίσα θα σας τον δείξω!
![]()
Bookmarks