για τον Τοτσικα ηταν το προηγουμενο σχολιο μου...
Μπαντερας.ωραιος ναι..αλλα παλια στο Τεξας.
ο Μορισσον?μεγας τραγουδιστης.Προσωπικοτητα μεγαλη ,αναντιρρητα.
ο αλλος ο Σαντα,μια τυπικη λατινοφατσα.κοινος λατιν τυπος,σαν αυτον χιλιαδες.
δεν θα το θεσω εγω!ψαξτε ,βρειτε τα...παντως προσωπικα αν το θες και σοβαρα μιλωντας τωρα,ειμαι αναφανδον ΚΑΤΑ καθε προτυπου,ειδικα σε λαιφσταιλ και εμφανιση,ειτε ανδρικου,ειτε γυναικειου.προτυπο για μενα πχ μπορει να αποτελεσει η ταδε κοπελα η καθημερινη που να μου αρεσει,και οχι η...Λογκορια,η Μεγκαν Φοξ ,η Δουκισσα Νομικου και παει λεγοντας.
Phaedra (22-10-10)
Τυπική λατινόφατσα ε; Μάλιστα...
Ευτυχώς δεν μου έθαψες τον Jim μου....Και μυαλό και κούκλος κακός συνδυασμός....
Και καλά όλα αυτά. Ο Αντώνης τι έχει και σε χαλάει; Βουτυρομπεμπέ δεν τον λες. Φλώρο δεν τον λες.
Που είναι το άσχημο; Τα άσπρα μαλλιά; Αν τα έβαφε θα ήταν καλύτερος;
Αυτός είναι παλιόγερος ξέρω....Ο Μπαντέρας πάει κι αυτός ε; Γέρασε...
Προσωπικά δεν κοιτάζω ηλικίες. Και ο Τότσικας που είναι 25άρης και πολλά λέω είναι κούκλος και ο Αντώνης, και ο Πατσίνο που είναι 70 και κάτι
παραμένει ένας από τους πιο γοητευτικούς άντρες. Όπως ο Εντ Χάρις για παράδειγμα. Είναι τι αποπνέει ο καθένας.
Καλα κουκλο τον Τζιμ σου δεν θα τον ελεγα,με το δικο μου υποκειμενικο γουστο.Αλλα για αλλους λογους,ηταν μορφη και θρυλος!
ο Νικοπολιδης εχει σπασει.ασε που ωρες ωρες εχει κι αυτο το περιεργο βλεμμα και τη γνωστη ευφραδεια,που του αφαιρει ποντους.Προσωπικα παντως σου ειπα..δεν αποζητω τα προτυπα στους celebrities..γιατι εν ολιγοις,αυτα υψωσαν τις απαιτησεις μας και μας "φαγανε" ουσιαστικα!
χαρη το κομπιασμα του νικοπολιδη δεν νομιζω να ειναι μονιμο. στην καθημερινη του ζωη κανονικα μιλαει, απλα μπροστα στην καμερα το θεωρω λογικο να "κολλαει".
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ωραίοι άντρες Χάρη υπάρχουν παντού γύρω μας, αλλά δεν μπορώ να κάθομαι να φωτογραφίζω
για να σου τους βάλω στο θέμα
Άντε να αρχίσω να το κάνω. Αύριο θα έχω το κινητό έτοιμο και όποιον ωραίο κατά τη γνώμη μου δω από το δρόμο μέχρι το ΜΕΤΡΟ ή οπουδήποτε
αλλού θα στον φωτογραφίζω
Είναι και Παρασκευή και όλοι θα είναι πιο χαλαροί. Μωρέ θα περπατήσω την αποβάθρα του ΜΕΤΡΟ από πάνω μέχρι κάτω και θα τραβάω ότι μου
τραβήξει το μάτι
Μετά το βραδάκι που λόγω Παρασκευής θα πάω το γιο στην πλατεία θα έχω πολύ υλικό γιατί είναι το κέντρο και μαζεύεται πολύς κόσμος
κάθε ηλικίας. Δεν θα μου γλιτώσει κανένας![]()
BrazHlias (22-10-10)
θα σε περασουν για ρεπορτερ του σταρ![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
οκ
αλλα καταλαβαινεις πανω κατω τι θελω να πω..ασε που εχουμε ριξει πολυ τα κριτηρια,στην επιφανειακοτητα της ακρως θεικης εμφανισης..(πωπω τι ειπα παλι)
sirkostas (22-10-10)
Ο Jim για μένα είναι απίστευτα ερωτικός. Δεν είναι μόνο η εμφάνιση.
Όσο για τον Αντώνη εμένα μου αρέσει όλο το στυλ του. Ακόμη και το ότι είναι χαμηλών τόνων, ήσυχος, ποτέ δεν ψωνίστηκε,
ποτέ δεν το έπαιξε γκόμενος.....
Αυτά είναι που μετράνε.
Και για τα πρότυπα που λες τα ίδια και χειρότερα είναι για τις γυναίκες, αλλά δεν θα κάτσω να σκάσω που δεν έχω τόνους σιλικόνης πάνω μου
και που δεν είμαι δίμετρη κλπ, κλπ, κλπ....Άλλωστε δεν επιθυμούσα ποτέ από πιτσιρίκα να με θεωρούν σκεύος ηδονής.
Είναι το τι ζητάς από τους ανθρώπους. Αν θέλεις να σε βλέπουν ως γκόμενο-γκόμενα για ένα στα γρήγορα θα προσπαθήσεις να μιμηθείς
τη σάρα και τη μάρα. Αν όχι απλά δεν ασχολείσαι....
Bookmarks