Αυτά για σήμερα ...![]()
![]()
Αυτά για σήμερα ...![]()
![]()
μακαρι να ξαναγυριζε....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Coach (12-09-08)
ο εφιαλτης στα ονειρα των βαζελων....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
[quote=sirkostas;309027]Εφιαλτης των βαζελων το...φερρυ μποτ Πειραιας-Μυτιληνη?
Ρε μπας κι εφαγες κανενα κουβα στο κρικετ και ζαλιστηκες?[/quote
].
κωστα αδερφε μου εχεις απολυτο δικιο.νομιζα οτι μιλουσε για το στελαρα.δεν καταλαβα οτι αναφεροτανε στον κεντερη.
και οντως εφαγα κουβα στο κρικετ..αλλα σε δυο μερες τους τα ξαναπηρα πισω.
![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πωλείται σύζυγος!
Ένας άντρας, από την Ρουμανία, έβαλε στην 25-χρονη σύζυγο πωλητήριο μέσω αγγελίας που ανάρτησε σε ιστοσελίδα για πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων!
Ο κύριος Alex Cretu, από την πόλη Bucharest, ήλπιζε να πωληθεί στο ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ αλλά τελικά έριξε την τιμή στις 5.000 ευρώ για να πουλήσει γρήγορα το «εμπόρευμα»! [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ο 20-χρονος έβαλε την αγγελία στην ιστοσελίδα [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] και ανέφερε: «Σύζυγος πωλείται. Μοντέλο 1983, σε καλή κατάσταση, με καλές αναρτήσεις δεύτερο χέρι. Τιμή συζητήσιμη έχει και αξεσουάρ. Μόνο σοβαρές προτάσεις.»
Ο κύριος Alex Cretu είπε πως έβαλε την αγγελία επειδή βαρέθηκε την γκρίνια της συζύγου του και για να σπάσει λίγη πλάκα μαζί της. Περίμενε μέχρι η σύζυγος του να φύγει για επαγγελματικό ταξίδι στην Ισπανία και τότε «έβαλε» την αγγελία.
Μέχρι στιγμής έχει δεχθεί αρκετές προσφορές αλλά δε έχει απαντήσει θετικά σε καμία αφού προσέφεραν είτε χαμηλή τιμή είτε αγορά με δόσεις!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
έχω απορία : πως βλέπουμε την κατάσταση των αναρτήσεων και τι αξεσουάρ έχει ;
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Τετοια που ητανε καλα της εκανε!!!!![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Αν και εντελώςπρέπει να σε ενημερώσω Φαίδρα ότι θέλοντας να δείξουμε τη μεγαλοψυχία μας και τον αλτρουϊσμό μας ως άνθρωποι και πάνω απ΄όλα ως γυναίκες, έχουμε κουβεντιάζει με τη Σμαρούλα και αποφασίσει να δηλώσουμε εθελόντριες
στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού
Λέγαμε αρχικά για το βόλλευ αλλά και στο πόλο και στο ποδόσφαιρο δεν μας χαλάει καθόλου
Ελάτε κορίτσια του Ερυθρού Σταυρού να δηλώσετε συμμετοχή.
Η προσπάθεια είναι ιερή![]()
Phaedra (10-05-09)
Ωρε ξεσαλωσαν οι γαβρινες παλι
Τι εγινε ωρε σας εφτιασε η εμφανιση του υπεραντρα Καραγκούνη;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Α δεν ξέρω για τις υπόλοιπες, αλλά εγώ μόνο με Κοβάσεβιτς φτιάχνομαι ..![]()
Είναι ο τύπος μου!(ειδικά όταν φοράει εκείνο το σοφιστικέ γυαλάκι και σκάει και χαμογελάκι...
![]()
)
kouzoulo (11-05-09)
Bookmarks