Καμία τέτοια μεταγραφή δεν θα αξιωθούμε εμείς ως Ολυμπιακός;![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Αν και φαν του Roger Federer καθαρα παιχτικα, ο Rafael Nadal το εχει και το παραεχει (και ας ατυχησε φετος στο Roland Garros) ....
![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Χμμμμμμ...διακρινω μια αδυναμια στο μακρυ μαλλακι...και εγω ειμαι fan φιλεναδα..συμφωνω και επαυξανω...![]()
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Phaedra (03-06-09)
Αυτους εχει προτεινει ο τιμουρης Σακη μου? Απο οτι καταλαβαινω ειναι 11αδατοι παικτες θα παιξουν κατευθειαν ε??
![]()
panty (03-06-09)
Άντρας χωρίς κοιλιά, σπίτι χωρίς μπαλκόνι!
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
panty (03-06-09)
Ενταξει το κοβω![]()
Αυτα που βαζει ο Σακης ειναι "χοντρο" spam!!![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Δεν ειναι ασχετα με το θεμα σας παρακαλω. Για αντρες λεει το θεμα, αντρες βαζω χοχοχο
![]()
Bookmarks