τον σπανακοπιτουλη?
Μπορεί να μην παίζουν έχουν όμως kill Bill![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
τον σπανακοπιτουλη?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αν κερδισουμε στο σεφ με μεγαλυτερη διαφορα απο οσο χασαμε εχουμε περιθωριο για 2 ηττες οποτε η πρωτια δε χανεται με τπτ αλλα αν γινει καμια στραβη κ χασουμε μεσα τοτε αντιο ζωη..............
αν κ ο βαζελος δεν ειναι τπτ ιδιαιτερο φετος.........παντως εμεις πρεπει να βελτιωθουμε στα εκτος εδρας κ να ανεβει ο Τεο γτ μεχρι τωρα δεν εδειξε οτι μπορει να αλλαξει την ομαδα.........
Ας είχαμε εμείς τον... Σπανακοπιτούλη και θα πετούσα από τη χαρά μου...
Ο Σπανούλης είναι παιχτάρα και όσες φορές τον έχουμε αντιμετωπίσει μας έχει πετάξει τα μάτια έξω.
IERO (18-01-09)
ειδικα με το αιρ-μπολ περισυ τον φοβηθηκαμε...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Με τους 22 πόντους στους Αμερικανούς τον φοβήθηκες Στάθη; Με τους άλλους 27 που μας έκατσε πέρσι στον πρώτο γύρο;
με τους αμερικανους επαιζε ο ολυμπιακος γιωργο?
και στον πρωτο γυρο οχι δεν τον φοβηθηκα.ποτε δεν τον φοβηθηκα τον σπανακοπιτουλη.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Με τους Αμερικανούς δεν έπαιζε ο Ολυμπιακός, αλλά ο Σπανούλης. Και τους έβαλε 22 πόντους.
Δεν τον φοβήθηκες; Περίεργο. Εγώ πάντως μετά και από τους 27 πόντους που μας έβαλε πέρσι τον θεωρώ έναν υπολογίσιμο αντίπαλο. Και δε χρειαζόμουν αυτό το παιχνίδι για να το μάθω.
Το ότι έριξε ένα σουτ αιρ-μπολ δεν τον κάνει παλτό. Όλοι οι παίκτες έχουν τις άτυχες στιγμές τους.
χεστηκανε οι αμερικανοι γιωργο μου.τον ειδαμε και στο νβα τι εκανε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
panty (19-01-09)
Πες μου τώρα ότι συγκρίνεις το ελληνικό πρωτάθλημα με το ΝΒΑ να με στείλεις...
εσυ δεν ειπες οτι ειναι ποαικταρας;γιατι δεν τα καταφερε;γιατι ουτε εδω δεν τα καταφερνει...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εδώ πέρα μια χαρά τα καταφέρνει. Εκεί πέρα θα μπορούσε αν είχε υπομονή να είχε χρόνο συμμετοχής. Μην ξεχνάμε ότι μπροστά του είχε τον Τρέισι ΜακΓκρέιντι, το καλύτερο 2άρι του ΝΒΑ μετά τον Κόμπι.
μερικοί άνθρωποι είναι τόσο ευάλωτοι στην υπεροψία και τον ναρκισισμό τους που αρνούνται να προσαρμοστούν, να ακούσουν και να μάθουν οτιδήποτε άλλο απο αυτο που ήδη ξέρουν.
εάν ήθελε θα έκανε ότι του έλεγε ο προπονητής του και το καλοκαίρι θα πήγαινε σε άλλη ομάδα . γιατί θα τον χάλαγε να είναι αλλαγή του Τ-Μac ;
αλλά ήθελε να έρθει εδώ ώστε να του φλύφουν όλοι (οι παπαδογιάνηδες , σκουντήδες κλπ κλπ ) τα α .... , να του θυμίζουν τί παικταράς είναι και πόσο μαλάκες αίναι οι ΝΒΑers που δεν κατάλαβαν τί υπερ-παίκτης είναι !!![]()
![]()
.
κλασική περίπτωση έλληνα μαλάκα φαντασμένου τεμπέλη
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
νομίζω οτι το έχασες λίγο...
γιατί αν όντως ήταν το back up του mcgrady όλο σε κάποιο παιχνίδι που ο tmac ήταν τραυματίας ή κουρασμένος(του πούστη 80 παιχνίδια το χρόνο παίζουν.σε όλα θα παίξει??),θα έμπαινε ο σπανούλης και θα έκανε καμιά καλή εμφάνιση...
κάτι που αναιρείται(το οτι ήταν back up του mcgrady) αν δούμε τα στατιστικά του στους rockets...[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
το πέρασμα του σπανούλη απο το nba ήταν μια παταγώσης αποτυχία.στα περισσότερα παιχνίδια ήταν εκτός αποστολής.ακόμα και σε αυτά που ήταν στην αποστολή,αντε να έπαιρνε συμμετοχη στην 4η περίοδο και όταν όλα είχαν κριθεί.
δεν λέω οτι ειναι κακός παίχτης.αλλά το πέρασμα του απο το nba ήταν πραγματικά για γέλια.πιο πολύ θυμούνται τον τσακαλίδη παρά τον σπανούλη...
απλά θάφτηκε γιατί δεν βγήκε κανείς να το θίξει και να πατήσει πάνω του.εξάλλου ολοι κολλητοί είναι σε αυτό το άθλημα...
Μα από κει ξεκινάνε όλοι. Στην αρχή έχεις μικρό χρόνο συμμετοχής. Αν συνεχίσεις όμως να δουλεύεις σκληρά και έχεις και υπομονή έρχεται και η καθιέρωση. Ο Σπανούλης υπομονή δεν είχε, γι' αυτό και έφυγε άρων άρων...
Στην Ξάνθη θα φιλοξενηθεί φέτος το All Star Game στις 14 και 15 Μαρτίου. Η γιορτή του μπάσκετ θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Φίλιππος Αμοιρίδης». Η αυλαία ανοίγει στις 14 Μαρτίου, όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει το 4ο All Star Game του Ο.Σ.Ε.Κ.Κ. (Ομοσπονδία Σωματείων Ελλήνων Καλαθοσφαιριστών με Καρότσι) και το 7ο All Star Game Ελπίδων Βορρά-Νότου αλλά και τον Διαγωνισμό Τριπόντων των Ελπίδων. Η αυλαία θα πέσει την Κυριακή 15 Μαρτίου με τον αγώνα Greek Stars vs The rest of the world (Έλληνες εναντίον Ξένων).
Η ψηφοφορία των παικτών του 17ου All Star Game αρχίζει σήμερα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ΕΣΑΚΕ ([Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]) και θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2009. Κάθε φίλαθλος έχει τη δυνατότητα να ψηφίζει όσες φορές επιθυμεί μέχρι 7 Έλληνες και 7 Ξένους παίκτες της αρεσκείας του, καθώς και 2 προπονητές. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας θα ανακοινωθούν σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009, ενώ θα ακολουθήσει και συνέντευξη Τύπου στην Ξάνθη την Πέμπτη 12 Μαρτίου.
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Bookmarks