giovanni#10 (03-07-18)
Γιαταγανι!
giovanni#10 (03-07-18)
Matthew McConaughey και Woody Harrelson παίζουν ποδόσφαιρο ξυπόλητοι στην Αντίπαρο
Διακοπές στην Ελλάδα από τα τέλη Ιουνίου για τους "True Detectives". Ο Matthew McConaughey κι ο Woody Harrelson, φίλοι και συνεργάτες από τα παλιά απολαμβάνουν ήλιο, θάλασσα και μπαλίτσα στα ελληνικά νησιά. Ο Woody πέρασε από Σαντορίνη, ο Matthew από Μύκονο και συναντήθηκαν οικογενειακώς στην Αντίπαρο.
Βίδεο:
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Το νέο είναι ότι έπαιζαν μπάλα... ξυπόλητοι; Βρωμοπόδαροι κι έτσι οι τύποι;![]()
There is a Dude in town
panahs7 (06-07-18)
drizzt (21-07-18)
Έχω ακούσει τα καλύτερα, για αυτό και το ξεκίνησα, αλλά έχω δει 6 επεισόδια και δεν έχει γίνει τίποτα.
Μου αρέσει γενικά η φάση, αλλά άκουγα για την πιο τρομακτική σειρά θρίλερ που έχει βγει ποτέ, και περίμενα να έχω τρομάξει λίγο
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
[YOUTUBE]tVlwj05R9Jo[/YOUTUBE]
drizzt (23-07-18)
sausage party.
Οποιος θεωρει πως ειναι καφρος, να το δει και θα με θυμηθει.
chainsaw (23-07-18)
Έχει δει κανείς το rain? Είμαι λίγο sucker για μετααποκαλυπτικα και μάλλον θα το δω αλλά είπα να ρωτήσω.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Κανά καλό τρόμου, τώρα τελευταία, έχει δει κανείς;
Με αίματα κι έτσι ή φαντάσματα, δαίμονες κλπ???
Το the wailing είναι πολύ καλό. Κορεατικο, ατμοσφαιρικό μεταφυσικό θρίλερ . Είναι μεγάλο σε διάρκεια είναι αλλά πολύ καλή ταινία .
Πρόσφατα είδα το remake (μαλλον πιο σωστά reboot αφού δεν πολυμοιαζει με το παλιό ) του Evil Dead και μου άρεσε πάρα πολύ. Αντίθετα, το a quiet place ήταν τεράστια απογοήτευση.
To Oculus είναι επίσης αρκετά καλό , τα Cinjuring αξίζει να δεις αν δεν τα εχεις δει ήδη . Θα προτεινα ακομη Sinister και the Invitation.
Αν θες να πας σε λίγο πιο παλιές ταινίες the Descent, the Hills Have Eyes, το πρώτο Saw, the Mist.
Από τις κλασσικές το the Thing είναι το αγαπημένο μου.
Αν θες κάτι τελείως ακραίο και διαστροφικό πάμε Γαλλία για Martyrs και Inside.
Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι εννοείται το έχω δει. Περισσότερο horror-comedy. Σε αυτό το είδος υπάρχει το the cavin in the woods που είναι απο τις αγαπημένες μου ταινίες γενικά, αλλά υποθέτω θα το χεις δει,και το Tucker and Dale vs Evil που είναι πολύ καλο.
Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπα, δεν ψαχνομαι να σου πω την αληθεια... Ειχα ξενερωσει που ειχα ξενερωσει που εξελισοταν με ρυθμους χελωνας η σειρα που ειπα να το αφησω στην τυχη του και ο,τι κατσει απο εδω και εμπρος.
Το fear the walking dead ακουω φορτσαρει. Θα το περιλαβω μεσα στον αυγουστο να δω την τελευταια σεζον που εχασα!
Βλέπει κανένας άλλος καμμένος Ατλάντα;
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
drizzt (02-08-18)
Colony επισης πολυ καλη σειρα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
dimace (31-07-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (31-07-18), The Dude (31-07-18)
Bookmarks