Σελίδα 192 από 242 ΠρώτηΠρώτη ... 92142152162172182188189190191192193194195196202212222232 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 3.821 έως 3.840 από 4839

Θέμα: Ταινίες - Σειρές - Τηλεόραση

Το avatar του χρήστη panahs7

Thanks
    20.063
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.281 φορές σε 20.595 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή Απάντηση: Ταινίες - Σειρές - Τηλεόραση

Είδα το special του Sherlock "The abominable bride". Να δω πόσα βράδια θα με στοιχειώνει η καριόλα τώρα! Με την πρώτη όταν την είδα ανατρίχιασα, πριν ακόμη εξελιχθεί το στόρι (όσοι το είδαν κατάλαβαν).

Υπέροχο spin-off και πολύ χορταστικό πάντως, 1,5 ώρας! Απ' ότι πήρε το μάτι μου από εικόνες, στο ίδιο ύφος θα είναι και η 4η σεζόν σε περίπου ένα χρόνο.

ΥΓ. Όσοι επηρεάζεστε εύκολα, μη το δείτε βράδυ.

Sad but true Το avatar του χρήστη Rena

Περιοχή
    Twilight zone
    Thanks
    15.157
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 8.455 φορές σε 5.222 μηνύματα
    Ignore User

Παλι spoilers κανεις?
    Εγω ηθελα να το δω,αλλα τωρα που ξερω οτι υπαρχει μια τρομακτικη καριολα δε θα ξαφνιαστω οταν την δω.Μου το χαλασες.

3. Οι ακόλουθοι 3 χρήστες λένε 'Ευχαριστώ' στον Rena για αυτό το μήνυμα:

giovanni#10 (05-01-16), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (05-01-16), panahs7 (05-01-16)

Thanks
    20.063
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Rena Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παλι spoilers κανεις?
    Εγω ηθελα να το δω,αλλα τωρα που ξερω οτι υπαρχει μια τρομακτικη καριολα δε θα ξαφνιαστω οταν την δω.Μου το χαλασες.
    Δεν είχα ιδέα ότι μπορεί να εξελιχθεί έτσι, δεν μας είχε συνηθίσει σε τόσο spooky φάση το Sherlock. Και το έβαλα κατά τις 3 χθες το βράδυ, έσβησα και τα φώτα, λέω είναι και μιάμιση ώρα, ωραία θα το απολαύσω!

Πολύ ωραίο το επεισόδιο πάντως, ειδικά εγώ που "ξενέρωσα" λίγο με την 3η σεζόν όπως είχε εξηγηθεί αυτό που έγινε στην 2η (τα λέω με υπονοούμενα για να μην πει για spoilers κανένας πάλι ), το ευχαριστήθηκα αρκετά.

5. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Rena (05-01-16)

Love Hurts..... Το avatar του χρήστη ILIAS-KORLEONE <<JESUS>>

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.660
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.599 φορές σε 8.161 μηνύματα
    Ignore User

δε θα βγαλει κανονικα τα 3 επεισοδιακα φετος?Πολυ καλη σειρα το σερλοκ.
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    I told them they didn’t understand life."
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη giovanni#10

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.613
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 9.228 φορές σε 5.485 μηνύματα
    Ignore User

Του χρονου, λογικα Γεναρη.

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.660
    Ignore User

Οντως...γαμωτο.
    [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
    "When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από panahs7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Είδα το special του Sherlock "The abominable bride". Να δω πόσα βράδια θα με στοιχειώνει η καριόλα τώρα! Με την πρώτη όταν την είδα ανατρίχιασα, πριν ακόμη εξελιχθεί το στόρι (όσοι το είδαν κατάλαβαν).

Υπέροχο spin-off και πολύ χορταστικό πάντως, 1,5 ώρας! Απ' ότι πήρε το μάτι μου από εικόνες, στο ίδιο ύφος θα είναι και η 4η σεζόν σε περίπου ένα χρόνο.

ΥΓ. Όσοι επηρεάζεστε εύκολα, μη το δείτε βράδυ.
    Γαμάτο, το είδα χθες το βράδυ. Πάντα 90 λεπτά είναι τα Σέρλοκ. Αυτό θεωρείται το 0 επεισόδιο της 4ης σεζόν. Άντε να περιμένεις άλλον ένα χρόνο (3 συνολικά) για τα 3 επεισόδια... Βέβαια είναι μεγάλες παραγωγές, οπότε λογικό.

Δεν είχα ιδέα ότι μπορεί να εξελιχθεί έτσι, δεν μας είχε συνηθίσει σε τόσο spooky φάση το Sherlock. Και το έβαλα κατά τις 3 χθες το βράδυ, έσβησα και τα φώτα, λέω είναι και μιάμιση ώρα, ωραία θα το απολαύσω!

Πολύ ωραίο το επεισόδιο πάντως, ειδικά εγώ που "ξενέρωσα" λίγο με την 3η σεζόν όπως είχε εξηγηθεί αυτό που έγινε στην 2η (τα λέω με υπονοούμενα για να μην πει για spoilers κανένας πάλι ), το ευχαριστήθηκα αρκετά.
    Η 3η σεζόν εμένα μου άρεσε. Το 2ο επεισόδιο που είναι λίγο βαρετό είχε την πλάκα του. Το 3ο ήταν φοβερό.

Όσο για αυτό που έγινε στο τέλος της 2η, άνοιξε το απκάτ'
      Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:  
    Πάντως ποτέ δεν εξηγήθηκε πώς επέζησε της πτώσης. Όλα ήταν σενάρια. Περισσότερο κατατοπιστικό ήταν το 4.0 με τη νύφη, που αποκάλυψε κάτι όταν μιλούσε με τις τύπισσες.
    “The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

Thanks
    20.063
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από Red Sting Εμφάνιση μηνυμάτων
    Γαμάτο, το είδα χθες το βράδυ. Πάντα 90 λεπτά είναι τα Σέρλοκ. Αυτό θεωρείται το 0 επεισόδιο της 4ης σεζόν. Άντε να περιμένεις άλλον ένα χρόνο (3 συνολικά) για τα 3 επεισόδια... Βέβαια είναι μεγάλες παραγωγές, οπότε λογικό.

Η 3η σεζόν εμένα μου άρεσε. Το 2ο επεισόδιο που είναι λίγο βαρετό είχε την πλάκα του. Το 3ο ήταν φοβερό.

Πάντως ποτέ δεν εξηγήθηκε πώς επέζησε της πτώσης. Όλα ήταν σενάρια. Περισσότερο κατατοπιστικό ήταν το 4.0 με τη νύφη, που αποκάλυψε κάτι όταν μιλούσε με τις τύπισσες.
    Θεωρώ ότι έχει αρχίσει να κουράζει απ' την 3η σεζόν. Όλες οι σειρές κάνουν κοιλιά βέβαια, αλλά με 3 επεισόδια (ας πούμε 6 λόγω μακράς διάρκειας) σε κάθε κύκλο δεν δικαιολογείται. Έχουν επικεντρωθεί στο δέντρο, που είναι το "εγώ" του Σέρλοκ και έχουν χάσει το δάσος, που είναι τα μυστήρια που πρέπει να λύνει. Ελπίζω στην 4η να το πάρουν αλλιώς, γιατί πάνε για τοίχο. Δυστυχώς εμπορικές σειρές που πιάνουν ταβάνι νωρίς, τις τραβάνε ανούσια για χρόνια γιατί φέρνουν πολύ χρήμα, αλλά έχει ως αποτέλεσμα να διαλύουν οτιδήποτε καλό χτίσανε. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα όλων, το Lost, που θα μπορούσε να αφήσει εποχή, έφτασε σε σημείο να δέχεται εξευτελιστικές κριτικές, ενώ αντιθέτως ας πούμε το Breaking Bad θυμίζω αποφάσισαν να το "σπάσουν" σε 2 χρονιές, για να βρεθεί αρκετός χρόνος να δοθεί το καλύτερο δυνατό φινάλε και δεν το τράβηξαν από τα μαλλιά.

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.613
    Ignore User

Η τριτη σεζον μονο εκανε κοιλια, δηλαδη 3 επεισοδια. Δεν παει για τοιχο. Αρκετα παντως με το κολπακι "πεθανε-δεν πεθανε". Σε τρεις το εχουν εφαρμοσει ως τωρα και, η αληθεια ειναι, οχι με πολυ καλα αποτελεσματα.

Το Φαργκο σπερνει τελικα. Εχω δει τη μιση δευτερη σεζον και παιζει να ειναι πιο καλη και απο την πρωτη (που ηταν φοβερη).

.

Περιοχή
    Berlin
    Thanks
    9.342
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 19.013 φορές σε 10.936 μηνύματα
    Ignore User

Μια αξιοπρεπής ταινία, όχι και τόσο επιτημονική φαντασίας που είδα τελευταία είναι το Interstelar του Νόλαν. Μεγάλη (σε έκταση) ταινία με καλό σεναριο και όχι πολύ τραβηγμένες καταστάσεις. Δείτε την και δεν θα κλάψετε το ευρώ σας.

Άλλη μια αξιοπρεπής ταινία ήταν και το Exodus. Ωραία εικόνα και πολύ προσεγμένα σκηνικά. Επίσης δεν θα κλάψετε το γιούρο σας. (αν και στο τέλος ο Μόζες παθαίνει πρόωρη γήρανση στο δρόμο προς τη Χαναάν...)

...περιμένοντας τον καινούργιο Μπόντη σαν έρημος τη βροχή.

Το avatar του χρήστη thelastbaron

Thanks
    1.183
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.861 φορές σε 2.242 μηνύματα
    Ignore User

SPOILER ΓΙΑ FARGO
    .

Μολις το ειδε και η αδερφη μου και μου ειπε την αποψη της για την περιφημη σκηνη με τους εξωγηινους. Στο 3ο επεισοδιο καποιος αναφερει οτι ισως οντα με ανωτερη ευφυια παρακολουθουν τους ανθρωπους σαν σε μικροσκοπιο. Στο 9ο επεισοδιο οπου κανουν την εμφανιση τους φαινεται ακριβως αυτο, οτι δηλαδη δεν ειναι τυχαια η εμφανιση αλλα θελουν να παρατηρησουν απο κοντα τη συμπλοκη. Ειναι ετσι γυρσμενη η σκηνη ωστε να μοιαζει οντως οτι χρησιμοποιουν κατι σαν μικροσκοπιο. Επομενως η σκηνη αποκτα εναν ηθικοπλαστικο χαρακτηρα του στυλ "τι γνωμη θα σχηματιζαν οι ευφυεις εξωγηινοι αν μας βλεπαν να σφαζομαστε χωρις ουσιαστικο λογο".

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.660
    Ignore User

—John Lennon

Thanks
    20.063
    Ignore User

To Netflix είναι πλέον διαθέσιμο και στην Ελλάδα από χθες. Αναλυτικές πληροφορίες για το περιεχόμενο που προσφέρει προς το παρόν, τις τιμές των πακέτων, αλλά και τρόπους προσωρινής λύσης στα εμπόδια, εδώ:

Αν και δεν είναι άμεσο το πλήγμα στις 2 μεγάλες συνδρομητικές της χώρας, επειδή έχουν αθλητικά, αλλά και κλεισμένες σειρές για μερικά χρόνια, σίγουρα είναι δυνατό, με τέτοιον τιμοκατάλογο. Μέσα σε μια 5ετία προβλέπω -επιτέλους- ραγδαία πτώση τιμών σε NOVA και OTE-TV.

16. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

Περιοχή
    ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ!!!
    Thanks
    13.660
    Ignore User

με paysafe θα γινεται παιχνιδι η τσου?
    —John Lennon

Το avatar του χρήστη Red Sting

Thanks
    6.734
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 13.584 φορές σε 7.687 μηνύματα
    Ignore User

Μάγκες μου, γαμάτη σειρά είναι το Luther. Σειρά BBC, που για εμένα έχει κάνει έπη. Σε όποιον αρέσουν ντεντεκτιβικά, μυστηρίου κλπ είναι τέλειο.

“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
    ― Bertrand Russell

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

το σέρλοκ είναι η καλύτερη σειρά που έχω δει ποτέ και δε με έχει απογοητεύσει γενικώς. σίγουρα η 3η σεζόν δεν ήταν σαν την πρώτη αλλά πραγματικά να σας κάνω μια ερώτηση ρε παίδες: είναι δυνατόν μια σειρά με πρωταγωνιστές κάμπερμπατς-φρίμαν να είναι κακή;

είναι ίσως η μοναδική σειρά που περιμένω πάντα πως και πως να αρχίσει σαν μικρό παιδί. ειδικά την πρωτοχρονιά είχα στηθεί στην τηλεόραση με μεγάλη προσμονή.

Το avatar του χρήστη thelastbaron

Thanks
    1.183
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 3.861 φορές σε 2.242 μηνύματα
    Ignore User

Μάγκες μου, γαμάτη σειρά είναι το Luther. Σειρά BBC, που για εμένα έχει κάνει έπη. Σε όποιον αρέσουν ντεντεκτιβικά, μυστηρίου κλπ είναι τέλειο.

Ειδικα τα τελευταια επεισοδια της πρωτης σεζον ηταν τρομερα.

Thanks
    20.063
    Ignore User

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από AIIZ Εμφάνιση μηνυμάτων
    το σέρλοκ είναι η καλύτερη σειρά που έχω δει ποτέ και δε με έχει απογοητεύσει γενικώς. σίγουρα η 3η σεζόν δεν ήταν σαν την πρώτη αλλά πραγματικά να σας κάνω μια ερώτηση ρε παίδες: είναι δυνατόν μια σειρά με πρωταγωνιστές κάμπερμπατς-φρίμαν να είναι κακή;

είναι ίσως η μοναδική σειρά που περιμένω πάντα πως και πως να αρχίσει σαν μικρό παιδί. ειδικά την πρωτοχρονιά είχα στηθεί στην τηλεόραση με μεγάλη προσμονή.
    Δεν έχουν σχέση οι ηθοποιοί, το σενάριο έχει βαλτώσει και είναι αποκλειστική ευθύνη των παραγωγών. Κι ο Cranston μετά το έπος του Breaking Bad πήγε κι έπαιξε στο Godzilla, τι σημασία έχει; Κούρασε το ίδιο πράγμα, αναλώνονται συνεχώς στο περιβάλλον του Sherlock το οποίο δεν είναι η βασική πλοκή, τα μυστήρια που πρέπει να λύνει είναι. Το special επεισόδιο που βγάλανε, για 1 ώρα ήταν ακριβώς ότι ζητάει ο θεατής απ' τη σειρά, αλλά ξαφνικά αποφάσισαν να το μαμήσουν κι αυτό στο τέλος, πλασάροντας το σαν ένα ατέλειωτο inception ενός ναρκομανή (!! ήμαρτον) Sherlock κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε..

#include <olympiacos> Το avatar του χρήστη AIIZ

Περιοχή
    Ελλάδα
    Thanks
    778
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4.437 φορές σε 2.883 μηνύματα
    Ignore User

Δεν έχουν σχέση οι ηθοποιοί, το σενάριο έχει βαλτώσει και είναι αποκλειστική ευθύνη των παραγωγών. Κι ο Cranston μετά το έπος του Breaking Bad πήγε κι έπαιξε στο Godzilla, τι σημασία έχει; Κούρασε το ίδιο πράγμα, αναλώνονται συνεχώς στο περιβάλλον του Sherlock το οποίο δεν είναι η βασική πλοκή, τα μυστήρια που πρέπει να λύνει είναι. Το special επεισόδιο που βγάλανε, για 1 ώρα ήταν ακριβώς ότι ζητάει ο θεατής απ' τη σειρά, αλλά ξαφνικά αποφάσισαν να το μαμήσουν κι αυτό στο τέλος, πλασάροντας το σαν ένα ατέλειωτο inception ενός ναρκομανή (!! ήμαρτον) Sherlock κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε..
    ναι θα ήταν πιο ωραίο να παραμείνει στη βικτωριανή εποχή ΑΛΛΑ με αυτό τον τρόπο συνεχίζει τη σειρά, πράγμα το οποίο δε με χάλασε. πρόσεξε, δε διαφωνώ ότι οι πρώτες σεζόν ήταν γκαυλερές και έπη απλώς λέω ότι δε με χάλασε καθόλου η τρίτη. θεωρώ ότι αυτοί οι δύο ηθοποιοί έχουν ανεβάσει τη σειρά σε τρελό επίπεδο. συμφωνούμε ότι οι σεναριογράφοι έπρεπε να εστιάζουν στην ιστορία περισσότερο.

23. Ο ακόλουθος χρήστης λέει 'Ευχαριστώ' για αυτό το μήνυμα:

panahs7 (08-01-16)

Περιοχή
    Πειραιάς
    Thanks
    10.613
    Ignore User

Kαι στα βιβλια επαιρνε ναρκωτικα ο Χολμς. Τον βοηθουσαν να λυσει υποθεσεις. Αλλα δεν ηταν ναρκομανης. Εδω, στο πρωτο επεισοδιο του τριτου κυκλου αν θυμαμαι καλα, τον εκαναν πρεζακι κανονικο.

Σελίδα 192 από 242 ΠρώτηΠρώτη ... 92142152162172182188189190191192193194195196202212222232 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές