Γάμα τους ρεεεεεεεεεεεεε
Οκ... πάω Μίλος!
Γάμα τους ρεεεεεεεεεεεεε
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Καντο οπως ο παππους!
*****8.23*****
Εντάξει όμως παίζει να 'χει και 3 φαουλ από το 3'
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
δεν σε χαλαει που εμεινες παγκο για να παιξει ο γερονεστεροβιτς κ να σε κανει κ ρομπα κιολας!
αστο αγορι μου εν το κατεχεις κ αν το κατεχεις δεν κατεχεις μυαλο οποτε...
αιντε πηγαινε να πουλας παστες κ τουρτες στο ζαχαροπλαστειο που ανοιξες....
Μπουρουσαγκα.
αρκετα καλος ηταν σημερα απλα ο ρασο ηταν καλυτερος. και αυτο ειναι καλο για την ομαδα
Το παιχνίδι τον πήγε πολύ τον Νεστέροβιτς, δεν έμεινε στον πάγκο ο Μπουρούσης επειδή ήταν κακός.
Πολύ καλος στο 1ο δεκάλεπτο. Μετά έπεσε..!!! Την τάπα πάντως δεν την γλίτωσε.....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
ταπες εφαγε, σου ελεύθερα έχασε, ευτυχώς ο Ντουντα δεν ητανε μαλακας (σαν καποιους αλλους) να ψαχνει τον Μπουρουση στις κρισιμες στιγμες του αγωνα...Ακομα θα περίμενε τη νικη..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
ευτυχως που ειχαμε τον ρασο γιατι αν περιμεναμε απο εσενα...
μεχρι και ταπα απο τον σκατο μαλακα τον μπατιστ εφαγε
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Γενικά φάγαμε πολλή τάπα χθες (καμιά δεκαριά πρέπει να ήταν). Αλλά δεν τρέχει τίποτα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
εφαγε ταπα αλλα εκανε κι ενα καρφωμα με τον ΔΔ να κοιταει απο κατω![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
μωρή ΚΟΤΑ βλέπεις ;;;;;
παίξε ή τον πούλο !!!
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
Faithful (13-01-11)
βασιλη χτες ο μπουρουσης μονο κοτα δεν ηταν![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
πειθαρχικο παραπτωμα διαβαζω
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Bookmarks