Περιμένει καλά νέα για Μπουρούση
Ο Ολυμπιακός περιμένει τα αποτελέσματα της αξονικής του Γιάννη Μπουρούση, στην οποία υποβλήθηκε την Δευτέρα.
Τα νέα αναφορικά με τον Γιάννη Μπουρούση περιμένουν στον Ολυμπιακό, αφού την Δευτέρα ο Καρδιτσιώτης σέντερ υποβλήθηκε σε νέα αξονική τομογραφία στο δεξί του χέρι και στην ομάδα περιμένουν τα αποτελέσματα.
Αυτό που πρωτίστως γνωρίζουν οι ερυθρόλευκοι, είναι πως το σπασμένο κόκαλο του μετακαρπίου του δένει καλά, άρα αποφεύγει το χειρουργείο. Όμως, σήμερα θα μάθουν τα σπουδαία στο λιμάνι, ελπίζοντας τα μαντάτα να είναι καλά.
Ο Μπουρούσης θέλει πάνω απ' όλα να μπει κανονικά στην αγωνιστική δράση στο ξεκίνημα των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στις 18 Οκτωβρίου με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ για την πρεμιερα της Ευρωλίγκα. Ο διεθνής Έλληνας άσος των Πειραιωτών, θα συνεχίσει και αυτήν την εβδομάδα το πρόγραμμα θεραπείας.
Όσον αφορά την υπόλοιπη ομάδα, παίκτες θα τεθούν και πάλι στη διάθεση του Ίβκοβιτς το απόγευμα, αφού την Δευτέρα είχαν ρεπό.
βάστα γερά Μπουρουσάκο , οι διακοπές είναι κοντά !!!
Bookmarks