Εχει καβαλησει το καλαμι ή μου φαινεται?
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ=Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό.Θρύλος Θεός Ολυμπιακός.
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ελπίζω οι δηλώσεις του χαζοΜπουρούση για τον Αγκωνίδη να είναι τουλάχιστον ειλικρινείς και να μην είναι άλλο ένα "γλύψιμο" στην ΕΟΚ για το χρίσμα του αρχηγού της "νέας" εθνικής
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
Ειναι πιθανο να χρειαστει χειρουργειο κ τοτε θα λειψει 2 μηνες
τι να πω;;;;
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Θου Κυριε φυλακην τω στοματι μου και θυραν περιοχης περι τα χειλη μου! Αντε να πουμε πως πιεστηκε για να παιξει (το πως δεν το βλεπω, του εβαλαν αυγα στις μασχαλες? Τον απειλησαν οτι θα κοιμαται στο ιδιο δωματιο στον Σοφοκλη? Ας παει στο διαολο αυτο τελωσπαντων). Εκεινος τι ακριβως εκανε? Ναι, ακριβως. Με το ενα χερι ομως διοτι το αλλο ηταν με ναρθηκα. Χτικιασα παλι..
*****8.23*****
Μεταγραφή και να πάει ο Μπουρούσαρος να πληρωθεί από την Εθνική. Α σιχτίρ.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
μπραβο μαλακα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δυστυχώς στο θέμα του τραυματισμού του Μπουρούση (περα από τις προφανείς ευθυνες του ιδίου) φαίνεται για άλλη μια φορά η αδυναμία της διοίκησης να προστατεύσει στοιχειωδώς τα συμφέροντα της ομάδας.
iek (17-09-10)
εχουμε γεμισει με ατομα με ειδικες αναγκεσς στο μπασκετ..
Ματσε, Σοφοκλης, Μπουρουσης, Βαζελοπουλος και η ζωη συνεχιζειται...
Και το κακο ειναι οτιτους κραταμε οσο εχουνε το προβλημα αλλα τους διωχνουμε οταν συνερχονται...Τι να πεις..Τομους μπορουμε να γραψουμε για τα "κατορθωματα" της διοικησης του μπασκετ..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Εύχομαι να μη χρειαστεί εγχείριση αλλά αν λέω αν είναι απαραίτητο να γίνει κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν:Δεν ξέρω αν είναι οι γιατροί της Εθνικής,ο ίδιος ο Μπουρούσης,οι νεφελίμ,Ο Βαζελακόπουλος,Ο Καζλάουσκας αλλά σα Δίοικηση απαιτώ να γα.....με τους υπεύθυνους.Οταν οποιαδήποτε ομάδα στο κόσμο με μικρότερο πρόβλημα για παίκτη της δεν τον στέλνει σε οποιοδήποτε τουρνουά -και ας έχει και εγγυήσεις-εμείς θα το παίξουμε υπεράνω;Ο Κλέιζα για να παίξει Μουντομπάσκετ χωρίς τραυματισμό οι Τορόντο Ράπτορς ζήτησαν και πήραν απ'τη Λιθουανική Ομοσπονδία εγγυήσεις-ασφάλεια-για να δώσουν άδεια.Εμάς η ΕΟΚ μας δουλευει κανονικά έλα τώρα παικταρά Μπουρούση να πληρωθείς απ'τον Αγγελόπουλο που δε προστάτεψες τον εαυτό σου.
marinero (17-09-10)
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
α ρε παλιόφλωρε Μουρουσάκο θες ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ !!!!
αποθεραπεύτηκες ως δια μαγείας για να μην στεναχωρήσεις τον Βασιλακόπουλο και την βαζελοκλίκα -τα φιλαράκια σου - ;;; τι σου τάξανε ρε ταραμά για να κάνεις το χαμαλίκι τους ;; σου τάξανε το αρχιγιλίκι στην Εθνική ή μήπως ότι θα κάνετε πιο πολλές αγκαλίτσες ;;; Ναι , πρέπει να λογοδοτήσουν (λέμε και καμια μαλακία ) ο Βασιλακόπουλος , ο Καζλάουσκας και οι γιατροί της Εθνικής αλλά
πρωτίστως θα πρέπει να τον ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ , τον ίδιο τον Μπουρουσάκο, οι Αγγελόπουλοι . θα πρέπει πρώτος από όλους να λογοδοτήσει ο Μπουρούσης .
υ.γ. εάν δεν τον τιμωρήσουν οι Αγγελκόπουλοι , θα φταίνε πρώτοι και κύρια αυτοί
BrazHlias (18-09-10)
παλι καλα
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
ρε αυτον πρεπει να τον γαμησουν απο την διοικηση.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
και θα μας τα πρήξει όλο τον χειμώνα με τα "ποναλάκια" η παλιοΚΟΤΑ ;;;;; εεε ;;;;
αν οι διοικούντες , δεν τον γα..μπιπ ασάλιωτα , αυτοί θα είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ φταίχτες !!!
υ.γ. ελπίζω μόνο να τον κάνει λιγο "άντρα" ο Ντούντα
Καλύτερα το χέρι του Μπουρούση
Σε καλύτερη κατάσταση είναι το χέρι του Μπουρούση, σύντομα θα κάνει νέα εξέταση για να δουν στον Ολυμπιακό σε τι βαθμό έχει κολλήσει το κάταγμα, έχει εγκαταλειθφεί η σκέψη για εγχείρηση.
Ο Γιάννης Μπουρούσης δεν ταξίδεψε μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού στην Τουρκία, καθώς αποφασίστηκε πως θα ήταν σωστό να παραμείνει στην Αθήνα, με σκοπό να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας στο ΣΕΦ, μαζί με το ιατρικό τιμ των ερυθρολεύκων.
Το χέρι του Έλληνα σέντερ είναι σε καλύτερη κατάσταση, ήδη εδώ και πέντε μέρες δουλεύει πάνω στο τραύμα του και σύντομα θα πάει να κάνει νέα εξέταση, ώστε να διαπιστώσουν στον Πειραιά, σε τι βαθμό έχει κολλήσει το κάταγμα, το οποίο τον ταλαιπωρεί από τον Αύγουστο.
Σαφώς και η απουσία του από τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας του Ολυμπιακού είναι πλήγμα, καθώς αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του Ντούσαν Ίβκοβιτς ενόψει της νέας σεζόν (βοήθα παναγία μου , να τ΄αντέξω) , αλλά το θέμα είναι το χέρι του Γιάννη Μπουρούση να γίνει καλά και ο 27άχρονος σέντερ να επιστρέψει υγιής στην αγωνιστική δράση.
η ψιλή λυγερόκορμη ξυλόκοτα μας ετοιμάζεται !!!! τρέχα Γκαζόλ να κρυφτείς , έρχεται ο Ξεκωλειτορ Νο2
θα τον φτιαξει ανθρωπο ο Ντουντα πιστευω αλλιως βλεπω ηδη τον Μαυρο να του τρωει τη θεση..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
προτιμότερο θα ήταν να του τον σφυρίξει κάνας μαύρος , αράπακλας προικισμένος
τον εχω ψιλοβαρεθει....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks