επισης θα σου ζητησει να αλλαξεις password οταν καταφερεις να συνδεθεις
εκτος αν ετυχε μονο σε εμενα
Γενικές Οδηγίες: (Σωστό και αυτό για το λινκ μέσω του mail.)
Όταν μπαίνετε στην κεντρική σελίδα, διαβάστε το πλαίσιο που αναφέρει τις ημερομηνίες στις οποίες κάποιες υπηρεσίες, δεν είναι διαθέσιμες.
(Οι υπηρεσίες πιστοποίησης χρηστών, είναι μέσα στις κάποιες πάντα.)
Αν προσπαθείτε να κάνετε την δουλειά σας, σε αυτές τις ημερομηνίες και για κάποιον λόγο δεν γίνονται: Μην επιμένετε και φυσικά, μην αμφιβάλλετε για όσα ξέρατε μέχρι σήμερα. ¶υριο, πιθανώς να είναι όλα όπως τα ξέρατε...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Οι σκύλοι τρώνε τις κατσαρίδες;
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
voskos_7 (11-07-13)
Οι σκυλοι τρωνε και τα σκ@τα τους, στις κατσαριδες θα κολλησουν?
*****8.23*****
Όλες οι κατσαρίδες είναι φουτάνες.
Εδώ και 2 χρόνια που ψεκάζει ο σπιτονοικοκύρης μου, δεν έχω δει, αλλά κάθε φορά που ανοίγω την πόρτα του σπιτιού μου για να μπω μέσα, φαντάζομαι πως το σπίτι είναι γεμάτο. Δεν θα ξεχάσω μια φορά που κοιμόμουν και έσπασε ένα κουμπί της πυτζάμας, το ένιωσα πάνω μου και νόμιζα πως είναι κατσαρίδα. Για πότε σηκώθηκα χορεύοντας πεντοζάλη, ούτε που το κατάλαβα. Είναι όλες τους ποτάνες.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
sadi (09-07-13)
αυτο ειναι που λενε "ουτε στον εχθρο μου".
ασχολουμαι λιγο λογω επαγγελματος, αλλα δεν ξερω και πολλα ακομα. δοκιμασε κατι, αν δεν πετυχει και απο τα λιγα που ξερω, μαλλον πρεπει να ξανακανεις τη διαδικασια με επανασυνδεση και να φας το λουκι της εφοριας.
πας ενεργοποιηση λογ/σμου-> ξεχασα τον κωδικο μου και ακολουθεις τη διαδικασια. βαζεις username και κλειδαριθμο και τους νεους κωδικους.
αν το username το θυμασαι τοτε μπορεις να αλλαξεις κωδικο με τον κλειδαριθμο, αλλιως πουλο.![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
voskos_7 (09-07-13)
Τρόποι υπάρχουν, αλλά μην δοκιμάζεις σήμερα.
voskos_7 (09-07-13)
Η μικρή εμπειρία μου λέει, ότι μέχρι να ανοίξεις αύριο και να δεις αυτά που έγραψες καταχωρημένα, να μην είμαι τόσο σίγουρος ότι έγινε η δουλειά (σήμερα θα κλειδώναν, υποτίθεται, το 2011 και δεν θα μπορούσε κανείς να κάνει νέα δήλωση, όχι να επεξεργαστεί κάποια που δεν οριστικοποιήθηκε).
Bookmarks