Αρκεί ... χτύπα ξύλο ... να μη λάχει σε κανέναν ... η παθούσα να είναι δικό του παιδί... γιατί τότε ο γέλωτας κόβεται μαχαίρι...
Νίκο οπως αντιλαμβάνεσαι συμφωνα με την διαδικασία που περιγράφει η κοουτσ , υπάρχει και πιο διασκεδαστικό η ανάκριση στην παθούσα , τα θελε ο κώλος σας μις?![]()
Αρκεί ... χτύπα ξύλο ... να μη λάχει σε κανέναν ... η παθούσα να είναι δικό του παιδί... γιατί τότε ο γέλωτας κόβεται μαχαίρι...
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
επιτελους ενα καλο νεο.μακαρι ο Θεος να της δωσει δυναμη να περπατησει ξανα.
απο την αλλη τωρα ο σκατοπουστας ο πακιστανος θα την γλυτωσει και να μου το θυμηθειτε.
δεν θα παει μεσα για ανθρωποκτονια αφου η μυρτω δεν πεθανε οποτε για μια απλη επιθεση
και βιασμο θα παρει ποσο;6-7 χρονια;με καλη διαγωγη θα βγει εξω.
αν ημουν ο πατερας της δεν θα ειχε φτασει μεχρι τις φυλακες γρεβενων.θα τον ειχα στειλει
στο χωμα....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Δηλαδή ανθρωποκτονία χωρίς νεκρό; Τι άλλο θα ακούσω;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Coach (07-01-13)
Κατ' αρχήν δεν κοροιδεύω, κριτικάρω. Έγραψες "και να μου το θυμηθειτε. δεν θα παει μεσα για ανθρωποκτονια αφου η μυρτω δεν πεθανε". Τι να σου θυμηθούμε είναι προφανές ότι δεν μπορεί να κατηγορηθεί για "Ανρωποκτονία" δεν θα του κάνουν κανένα χατήρι,΄αυτός είαι ο νόμος.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
i rest my case.....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Και η κατηγορία βαρύτατη θα είναι (βιασμός + βαρειά σκοπουμένη σωματική βλάβη αν όχι απόπειρα ανθρωποκτονίας) και η ποινή αντίστοιχη. Σε Μεικτό Ορκωτό θα δικαστεί, 4 ορκωτοί και 3 τακτικοί δικαστές, δεν υπάρχει περίπτωση να δει έλεος από καμμία έδρα.
... there's no such thing as "too much"...
differance (07-01-13), sirkostas (07-01-13)
Οτιδήποτε κάτω από ισόβια, για περίπτωση εγκλήματος με θύμα που είναι φυτό ... αποδεικνύει τη μαλακίτιδα του νόμου, αν όντως αυτός είναι ο νόμος ... και φυσικά καλά κάνεις Στάθη και δεν έχεις καμία απολύτως ευαισθησία με την ακρίβεια του εν λόγω νόμου αλλά με την ουσία που είναι ανίκανος να προβλέψει ο τυπολάτρης "νομοθέτης".
Το ότι δεν το εκφράζεις σωστά από νομικής άποψης καθόλου δε με απασχολεί. Αυτό που ήθελες να πεις είναι πολύ πιο λογικό από το τυπικό του νόμου.
Ακριβείς είναι μόνο οι αριθμοί ... ο χρόνος ... ο πυρετός ... τα εκατοστά ... το βάρος ... όλα τα άλλα έχουν παράθυρα για να αερίζονται...
Δεν έχω δει περισσότερα, αλλά αυτό παίζεται στον δόλο. Αν δηλαδή πιστεύει κανείς ότι θέλησε να την σκοτώσει και έκανε ό,τι πέρναγε από το χέρι του, η κατηγορία θα είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας. Πλαίσιο ποινής 10-20 με δυνατότητα και ισοβίων μόνο γι'αυτό το αδίκημα.
Αν δεν απαγγελεθεί κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, η βαρειά σκοπουμένη σωματική βλάβη έχει πλαίσιο 5-10.
Ο βιασμός από μόνος του έχει πλαίσιο ποινής 5-20.
Συνολικά ο τυπάκος θα μετρήσει μέσα πρακτικά τουλάχιστον 6 χρόνια πραγματικής έκτισης. Και πολύ παθητικό σεξ. Μετά θα τον στείλουν από εκεί που ήρθε.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (07-01-13)
Η γνωστή κυριλέ ποινική νομοθεσία του μπουρδέλου μας.
Ό,τι γουστάρει κάνει ο καθένας και πετάγεται για μίνι διακοπές στον Κορυδαλλό.
Σε κάποιες Πολιτείες των ΗΠΑ ... όσοι αποφυλακίζονται για τέτοια εγκλήματα ... δηλώνουν που μένουν και ελέγχονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα γι' αυτό ... και το κυριότερο, η φωτογραφία με τη φάτσα τους είναι κορνιζαρισμένη 5 τετράγωνα πριν και μετά το σπίτι τους.
Αν έχω εγώ παιδί που γειτονεύει με παιδεραστή ... εγώ προφυλάσσομαι από το νόμο ... όχι ο εγκληματίας.
Εδώ βγάλαμε τον γαμιώλη στην Ξάνθη επειδή τηρήθηκε πιστά ο νόμος περί απόπειρας βιασμού.![]()
Δηλαδή βλέπεις ελαφρύ και κυριλέ το πλαίσιο ποινής;
Το αν δεν καταδικάσθηκε στο προηγούμενο δικαστήριο είναι άλλο θέμα, όχι "κυριλέ ποινικής νομοθεσίας". Δικάστηκε σε Μεικτό Ορκωτό, προφανώς όμως δεν υπήρχαν σοβαρά στοιχεία.
Σε γενικές γραμμές είναι δύσκολο αδίκημα στον δικαστικό του χειρισμό ο βιασμός. Πάμπολλες περιπτώσεις είναι μούφα και οι μηνύσεις γίνονται για άλλους λόγους, αλλά και σοβαρές περιπτώσεις μένουν στα συρτάρια.
Το ποινικό σύστημα στην εφαρμογή του έχει γίνει μια τρέλλα. Πολύς φόβος και μεγάλη πίεση σε λίγους δικαστές, πρόχειρες δουλειές από πολλούς "ειδικούς", εύκολες και αδούλευτες παραπομπές και προφυλακίσεις για τα μάτια, μεγάλη παραπληροφόρηση της κοινής γνώμης....
Ναι, το βλέπω πολύ ελαφρύ και εξαιρετικά επικίνδυνο ... έχει αποδειχθεί σε όλες τις εγκληματολογικές έρευνες ... και δε μιλάω μόνο για τη χώρα μας που είναι πολύ πίσω σε αυτούς τους κλάδους ... ότι πλην ελάχιστων εξαιρέσεων ... η αναμόρφωση του βιαστή ή του παρά λίγο βιαστή είναι από ελάχιστη έως αδύνατη.
Και ο νοών νοεί το ...
5Χ5+5:5+5
Tο παραπάνω βρήκα στο ΦΒ. Λέει πως το 80% των ερωτηθέντων έκανε
λάθος στον υπολογισμό. Εγώ υπολόγισα 11. Οι περισσότεροι 31. Ποιο είναι το σωστό?
(5Χ5)+(5:5)+5=31 το πιο σωστο, πρωτα οι πολλαπλασιασμοι. Αν το δεις διαφορετικα βγαζεις αλλα, πχ
[(5Χ5)+5]:5+5= 11
Οι παρενθεσεις μετρανε![]()
dimace (07-01-13)
Οι παρενθέσεις δε χρειάζονται στο παραπάνω γιατί δεν επιδρούν στην προτεραιότητα των μαθηματικών πράξεων.
Πολλαπλασιασμοί & διαιρέσεις προηγούνται των προσθέσεων & αφαιρέσεων όταν δεν υπάρχουν παρενθέσεις ή δυνάμεις ή ρίζες.
Bookmarks