differance (30-11-12)
Όταν μια εικόνα λέει «χίλιες λέξεις»
1. Λίγα δευτερόλεπτα πριν πεθάνει… είπε «Κοίτα τι βρήκα»!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
2. Η αγκαλιά της μαμάς είναι η καλύτερη!
3. Ο δρόμος για το σχολείο είναι δύσκολος…
4. Σε παρακαλώ, αγάπησέ με…
5. Μην κοιτάξεις κάτω…
6. Μόνος στη φύση…
7. Αγαπημένη οικογένεια…
8. Θα σΆ αγαπώ για πάντα…
9. Κοιτάζοντας τΆ αστέρια…
10. Αραχνοφοβία
11. Φίλοι για πάντα!
12. Γελάσαμε πάλι…
13. Ο ¶ντρας της Χρονιάς!
14. Ταξιδάκι θα σε πάω, γιατί σε νοιάζομαι και σΆ αγαπάω!
15. Δεν έχω μάτια γιΆ… άλλη!
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Γαμώ τη γκαντεμιά μου... Εβγαλα τον ώμο μου στην μπάλα... Πολύ ζόρι... Θα πάω και σε αθλίατρο να το κοιτάξω, γιατί μπορεί να αφήσει κουσούρι. Εχει κανείς εμπειρία τέτοια να μου πει τίποτα;;;
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Coach (05-12-12)
Red Sting (05-12-12)
Δυο φορές έχω πάθει εξάρθρωση ώμου ....... πονάει πολύ .......από ότι μου έχουν πει γιατροί είναι από τους χειρότερους πόνους μετά τον πόνο της γέννας για τις γυναίκες και τον κολικού του νεφρού.
Ένα μηνα σε πληρη ακινησια το χερι και μετα φυσικοθεραπειες για την επαναφορά της φυσικής κατάστασης του αφού μετά από ένα μήνα το χέρι θα έχει πάθει αγκύλωση. Αν δεν το προσεξεις και δεν ακολουθησεις με ακριβεια αυτα που θα σου πουν οι γιατροι , θα αρχισει να σου βγαινει καθε λιγο και λιγακι με αποτελεσμα να χρειαστει να πας για εγχειρηση αποκαταστασης συνδεσμων η οποια ειναι επιπονη. Αν και τα τελευταια χρονια γινεται αρθροσκοπιση για την επαναφορα των συνδεσμων του ωμου η ολη διαδικασια, εαν η εξαρθρωση ειναι καθεξης , ειναι και παλι δυσκολη.
Πρόσεξε το πολύ , πλήρη ακινησία το χέρι , για να μην έχεις χειρότερα τραβήγματα αργότερα.
Red Sting (05-12-12)
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Red Sting (05-12-12)
Σωστός και ευχαριστώ! Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ το ζήτημα αθλητίατρος ή αθλίατρος.
Ευχαριστώ Μένιο!
Ευχαριστώ Νικόλα! Έχω να διαβάσω άρθρα για τη διπλωματική, μην ανησυχείς... Πάντως είσαι πολύ άθλιος ρε φίλε![]()
ΥΓ: εκνευριστικό να γράφεις με το ένα χέρι στο πληκτρολόγιο...
― Bertrand Russell
Xρηστο περαστικα δεν ειναι τιποτα,στο λεει καποιος που εχει περασει απο εξαρθρωση ισχιου..
Red Sting (05-12-12)
Περαστικα!
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Red Sting (05-12-12)
― Bertrand Russell
Χρηστο απο μεγαλο τρακαρισμα,πηγα να πιασω την γυναικα μου για να μην φυγει απο το παρ μπριζ.
το δεξι ποδι ηταν σταθερο στην κονσολα του ταμπλο ενω το αριστερο που το αφηνουμε ελευθερο απο το
αμπραγιαζ οπως παντα βγηκε με την συγκρουση..4 μηνες πληρως ακινησια...και το χειροτερο για εμενα ηταν ο σεισμος
του 99 που με βρηκε στο κρεβατι...Τελος καλο ολα καλα,αλλα τερμα η μπαλιτσα που επαιζα καποτε.
Red Sting (05-12-12)
Red Sting (05-12-12)
Bookmarks