sirkostas (11-10-12)
sirkostas (11-10-12)
Τέλειωσα με Λουντέμη και τώρα θα πιάσω τη "Φάρμα των Ζώων" του Οργουελ. Παρεπιπτόντως, το "1984" του τύπου είναι το αγαπημένο μου βιβλίο ever!
Εγώ θα διαβάσω Πίκουλα σημερα. Τεράστιος, εχει πουλήσει εκατομμύρια αντίτυπα.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Υποδοχή οδοντιατρείου παιδιών στη Ρωσία...
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
differance (12-10-12), Eleni7 (12-10-12), IERO (12-10-12), kouzoulo (12-10-12), panty (12-10-12)
Και γαμώ τους συγγραφείς.
sadi (12-10-12)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ο απολογισμός της κρίσης: 30 εκατ. άνεργοι παγκοσμίως
12 Οκτωβρίου 2012, 13:08
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]![]()
Σοκάρει ο -μέχρι τώρα- απολογισμός της οικονομικής κρίσης που άγγιξε την παγκόσμια οικονομία.
Ο κόσμος έχει 30 εκ. περισσότερους άνεργους απ΄ όσους είχε πριν αρχίσει η κρίση πριν από τέσσερα χρόνια, δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO) Γκάι Ράιντερ.
Περίπου «75 εκατομμύρια από τους περισσότερους από 200 εκατομμύρια ανέργους είναι νέοι άνθρωποι κάτω των 25 ετών», πρόσθεσε ο ίδιος, ο οποίος θα εκφωνήσει σχετική ομιλία αύριο Σάββατο ενώπιον του Διεθνούς Νομισματικού και Χρηματοπιστωτικού Συμβουλίου, οργάνου αρμόδιου για τον καθορισμό των μεγάλων πολιτικών προσανατολισμών του ΔΝΤ.
Όσον αφορά αυτούς που έχουν την τύχη να έχουν μια απασχόληση, 900 εκατομμύρια «δεν μπορούν να κερδίσουν αρκετά ώστε να βρίσκονται πάνω από το όριο της φτώχειας των δύο δολαρίων την ημέρα», σημειώνει ο ακόμη ο Ράιντερ γενικός διευθυντής της ILO.
Για τον Ράιντερ, είναι καιρός για ένα διάλειμμα στις πολιτικές λιτότητας: «Οι ζημιές που προκλήθηκαν από τα μέτρα λιτότητας ήταν πιο βαθιές απ΄ ό,τι είχε αρχικά προβλεφθεί».
Star.gr
30 μυρια περισσότεροι! συνολο 200.000.000 ανεργοι!
τι να πει κανεις?
ποιος ειναι τελικα ο στόχος αυτης της εξαθλίωσης? δεν νομίζω να πιστεύει κάποιος ότι αυτή η κρίση έγινε από μόνη της!
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Coach (12-10-12)
Coach (12-10-12)
Insomnia σημερα...
Εχουν παρτι παραδιπλα...τι να πεταξω στα χαζα...10 φορες εχουν βαλει του Κιαμου το τραγουδι"Απο Δευτερα"....![]()
Ορίστε αυτά είναι αντιδράσεις Παρθένου!!!!!!!!!!!!
Άσε τον κόσμο βρε να διασκεδάσει. Σάββατο βράδυ είναι, μάλλον γενέθλια θα έχουν, κι αν είναι τίποτα πιτσιρίκια έχουν σίγουρα εμμονές και κολλήματα...
Αλλά είναι πιτσιρίκια....Μήπως θα τους φωνάξεις και την αστυνομία;
Εμάς στη γειτονιά το είχαν κάνει αυτό σε πάρτυ πιτσιρικιών που είχαν τελειώσει το Λύκειο, και φώναξαν από τις 11 την αστυνομία..
Καλά βγήκα έξω και μίλαγα στους μπάτσους και τους έλεγα γιατί το κάνουν και έλεγαν ότι είναι υποχρεωμένοι δεν φταίνε...Μέχρι και οι μπάτσοι δεν ήθελαν να σταματήσουν το πάρτυ.
Και δεν έλεγαν και ποιος από τη γειτονιά το είχε κάνει..Μεγάλη κακία όμως....Τελείωσαν το σχολείο τα καημένα, ε υπήρχε τεράστιος λόγος για να το κάψουν!!!
Κι ας μην κοιμόταν η γειτονιά για ένα βράδυ....
Οχι αστυνομια δεν φωνάζω αλλα δυο "γουρουνες" που εχω απο το πασχα ανετα τις πεταω στο μπαλκονι τους...
Ετσι για να δωσο λιγο ενταση στα γενεθλια..
Ναι μωρε ενταξει δεν ενοχλουμαι απο τα νεαρα,ας γλεντησουν,εμεις γλεντησαμε ποιο πολυ εξαλου απο αυτα.
kouzoulo (13-10-12)
Πως σε καταλαβαίνω Σπύρο... εγώ στον ύπνο είμαι πολύ παράξενη. Ένα βράδυ ήμουν στο τσακ να πάω δίπλα να δώσω του ΗΛΙΘΙΟΥ τα ακουστικά μου και να του πω "ΜΗΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ, ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΒΑΛΤΑ!!!"
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Γουρούνες; Καλά ίσα που θα διασκεδάσουν περισσότερο!!!
Θα γίνει εκρηκτικό το πάρτυ!!!!
Το πολύ πολύ χτύπα την πόρτα πες τους ότι δεν σε αφήνουν να κοιμηθείς και πήγαινε κι εσύ και χόρεψε...
Ας γίνουμε πιο κοινωνικοί και ας έρθουμε πιο κοντά με τους γείτονες....
Που να είχες τη δικιά μου που παίζει πιάνο και κάνει ασκήσεις ορθοφωνίας για σοπράνο!!!
Έχω λαχταρίσει εγώ στα ξαφνικά ουκ ολίγες φορές...Γιατί ακόμη και τα σκυλάδικα είναι προτιμότερα από το να ακούς την άλλη να ουρλιάζει τα ακατάληπτα....
Coach (13-10-12)
Το θεμα ειναι οτι εχω σκασει,δεν μπορω να ανοιξω το παραθυρο γιατι θα ξυπνησει το μωρο...Να βαλω αιρκοντισιον δεν γινεται γιατι πριν λιγο εκανα μπανιο...Θα παμε απο μητρικα.![]()
Bookmarks